דילוג לתוכן

הכל על חשמל כשר וזול לשבת (מצברים + קולטים)

• @moshe39
    לא הבנתי הכל עובד לבד ללא חשש חילול שבת וא''צ בממיר

@998877 said:

לילה או יום גשום

• אני עשיתי לפני שבוע מערכת כדלהלן:
    3 סוללות ליתיום של 16 קילוואט כל אחת (במחיר של כ-7200 לסוללה).
    ממיר היברידי מלא (און-גריד) DEYE שמספיק עד 6 קילוואט (אך כאשר החיבור שלו לרשת חברת חשמל פעיל הוא יכול לספק עד 9.2 קילוואט שזה 40 אמפר). מחיר הממיר הנ"ל 3900 ש"ח אצל "שבסייף" עם אחריות ל 10 שנים
    5 פאנלים סולריים AIKO A665-MDE72Dw שכל אחד 665 וואט. הפאנלים שוכבים ישר על גג פנלית, ויש עליהם שמש רק מהזריחה עד השעה 13:00. הם מספקים לי בכל יום בסך הכל 9.5 קילוואט. מחיר 400 ש"ח לכל פאנל, קניתי ממישהו שקנה בעפולה (מטויב) ובסוף לא השתמש.
    בשבת אני פורק את הסוללה, ובמשך השבוע כל יום הפאנלים טוענים את הסוללות עד שבערך בסוף יום חמישי הסוללות טעונות במלואן בחינם רק מהשמש.
    את הסוללות (של טייקו) קניתי בבית שמש אצל "שבסייף" (שחור) 055-676-44-22
    הבית שלי הוא תלת פאזי אבל חיברתי את הממיר מיציאת ה LOAD אל הבית שלי דרך בורר תלת-פאזי וכך כאשר הבורר במצב שלוקח חשמל מהממיר - אז כל הבית שלי הוא למעשה חד-פאזי.
    בגלל שהבית מחובר ליציאת ה LOAD זה גורם שאני לא סובל מהפסקות חשמל של חברת חשמל כי מייד בשנייה שיש הפסקת חשמל הממיר עובר לתת מהסוללות ושום מכשיר חשמלי או מחשב לא נכבה.

• מי שכבר עושה שיעשה לבד
    למה להשכיר את הגג וכו

@בן-עליה צודק אבל לעשות לבד עולה 30000-40000 ש"ח
    יש לך להלוות לי?

• @האברך-מירושלים said:

אנחנו מרויחים חשמל כשר +הנחה בחשבון החשמל וזהו וזה בתמורה להשכרת השטח בגג
    כל אחד מוזמן לעשות שיקול אם זה שווה

איזה צד יכול להיות שלא יהיה שווה מול כל החלופות האחרות לחשמל כשר לשבת שעולות כסף
    וכאן לא עולה פרוטה מהכיס חוץ מהקדמת תשלומי חשבון חשמל של מס' חודשים ???
    למה שלא ירוצו ע''ז על 4 ?

@998877 said:

איזה צד יכול להיות שלא יהיה שווה מול כל החלופות האחרות לחשמל כשר לשבת שעולות כסף

בחוזה מולם מתחייבים ל25 שנה ואם רוצים לצאת לפני 5 שנים יש קנס גדול 35000 ש"ח
    וגם אח,כ הנציגה בטלפון אמרה לי שיש תלוי כמה שנים נשאר
    _הסכם צרכן מסלול 8000.pdf
    פאנל NRG.pdf

@moshe39 said:

אם משקעים את הכסף מהכיס ההנחה החודשית היא יותר גדולה מההצעה שהעלו כאן למעלה

נכון אבל אין לי כרגע 35000 ש"ח וגם ככה כל התקלות על חשבונם והם מתחייבים לספק חשמל 24/7

@moshe39 said:

דבר נוסף, ההצעה ההיא לא כללה מצברים כך שזה לא מתאים לחשמל כשר לשבת

בחוזה המצורף סעיף 2.1 הם מתחייבים לספק חשמל בכל דרך כולל גנרטורים מצברים וכו'

@998877 said:

7

@מאיר-פוזן said:

לילה או יום גשום

תראו בפרסומת הסבר שאוגרים את החום וכך זה מייצר גם בלילה

• @998877 said:

בחוזה מולם מתחייבים ל25 שנה ואם רוצים לצאת לפני 5 שנים יש קנס גדול 35000 ש"ח
    וגם אח,כ הנציגה בטלפון אמרה לי שיש תלוי כמה שנים נשאר
    _הסכם צרכן מסלול 8000.pdf
    פאנל NRG.pdf

@moshe39 said:

אם משקעים את הכסף מהכיס ההנחה החודשית היא יותר גדולה מההצעה שהעלו כאן למעלה

נכון אבל אין לי כרגע 35000 ש"ח וגם ככה כל התקלות על חשבונם והם מתחייבים לספק חשמל 24/7

@moshe39 said:

דבר נוסף, ההצעה ההיא לא כללה מצברים כך שזה לא מתאים לחשמל כשר לשבת

בחוזה המצורף סעיף 2.1 הם מתחייבים לספק חשמל בכל דרך כולל גנרטורים מצברים וכו'

@998877 said:

7

@מאיר-פוזן said:

לילה או יום גשום

תראו בפרסומת הסבר שאוגרים את החום וכך זה מייצר גם בלילה

@האברך-מירושלים
    אז לדעתך שווה לרוץ על זה ?

• @האברך-מירושלים

@998877 said:

צריך לברר על אמינות החברה וכו' כי לא מדובר על מוצר חשמל שקנית וזהו אלא אתה קשור אליהם 25 שנה
    וכן תעבור על הפירסום והחוזה שצירפתי אם חסר איזה נושא כמו בכל חוזה
    וכן למשל שאלתי את הנציגה מה יהיה אם אני ירצה לבנות על הגג עוד קומה אז אמרה שיעלו את זה למעלה על חשבוני שאלתי כמה אז היא אמרה שהיא חושבת 1000-2000 ומה יהיה אם ביום מן הימים יגידו 10000 צריך לקחת הכל בחשבון
    ומובן אני מתייעץ בחוכמת ההמונים אם אין איזה עוקץ בענין
    אחרי הכל מדובר במשהו חדשני לא מוכר
    בכל מקרה אתם רואים שנדש חוזה וגם סעיף שכל נידון ילכו לבי"ד וכו' לא מדובר במשהו של מה בכך
    ועוד משהו אם מישהו יודע מי עומד מאחורי זה נשמח לדעת
    עושה רושם שזה מישהו חרדי אבל לא בטוח

• @998877 said:

צריך לברר על אמינות החברה וכו' כי לא מדובר על מוצר חשמל שקנית וזהו אלא אתה קשור אליהם 25 שנה
    וכן תעבור על הפירסום והחוזה שצירפתי אם חסר איזה נושא כמו בכל חוזה
    וכן למשל שאלתי את הנציגה מה יהיה אם אני ירצה לבנות על הגג עוד קומה אז אמרה שיעלו את זה למעלה על חשבוני שאלתי כמה אז היא אמרה שהיא חושבת 1000-2000 ומה יהיה אם ביום מן הימים יגידו 10000 צריך לקחת הכל בחשבון
    ומובן אני מתייעץ בחוכמת ההמונים אם אין איזה עוקץ בענין
    אחרי הכל מדובר במשהו חדשני לא מוכר
    בכל מקרה אתם רואים שנדש חוזה וגם סעיף שכל נידון ילכו לבי"ד וכו' לא מדובר במשהו של מה בכך
    ועוד משהו אם מישהו יודע מי עומד מאחורי זה נשמח לדעת
    עושה רושם שזה מישהו חרדי אבל לא בטוח

@האברך-מירושלים said:

צריך לברר על אמינות החברה וכו'

מכיר אח של הבעל הבית
    מדובר באברך חסידי ומוכשר ירא''ש טלפון כשר בלבד

• @האברך-מירושלים said:

צריך לברר על אמינות החברה וכו'

מכיר אח של הבעל הבית

@998877 said:

מכיר אח של הבעל הבית

ייש"כ
    (לנציגה שדיברה איתי קראו קאמיי מה זה?)
    אני מעוניין לשמוע המלצות ממי שעשה וכו'

• @998877 said:

מכיר אח של הבעל הבית

ייש"כ
    (לנציגה שדיברה איתי קראו קאמיי מה זה?)

@האברך-מירושלים said:

מצטרף לבקשה

לא נראה לי שתמצא זה משהו חדש טרי ממש

• @בן-עליה צודק אבל לעשות לבד עולה 30000-40000 ש"ח
    יש לך להלוות לי?

@האברך-מירושלים said:

@בן-עליה צודק אבל לעשות לבד עולה 30000-40000 ש"ח
    יש לך להלוות לי?

צריך לחשבן אבל מן הסתם שווה גם הלוואה בנקאית
    סכום כזה אפשר די בקלות להשיג מגמ"ח או מבנק בלי ריבית על ידי העברת חשבון או איום על מעבר

• כמו שכתבו סכום של 40,000 ש"ח אפשר להשיג בהלוואה
    לגבי החברה גם אם יש טלפון כשר זה לא ערובה לכשרות האדם (ולא אני לא מכיר את החברה ולא מדבר על אדם מסוים אלא על רעיון)
    והכי חשוב כל מי שעושה חושה שידאג שכל מה שהבטיחו לו יהיה כתוב בחוזה ומה שאמרו שסתם כתוב בחוזה אבלזה לא באמת אז שימחקו כי בסוף החוזה מחייב
    בהצלחה לכולם

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    47 צפיות
    מים אחרוניםמ
    הם מרכזים את כל מה שיש ביישוב. https://rechasimail.free.nf/ רכסימייל - קבוצת מידע במייל קבוצת מידע ענקית ומבוססת מייל, פשוטה וקלה, מאות משתמשים מתושבי רכסים כבר חברים בקבוצה, הקבוצה מחולקת לנשים ולגברים בנפרד. רכסימייל – קהילת החסד והסיוע של רכסים כאן זה המקום לעזרה, סיוע, הקפצות, ציוד, המלצות... ️ עזרה, חסד וסיוע בין שכנים הסעות וטרמפים לכל כיוון המלצות על אנשי מקצוע מקומיים 🧸 ציוד לתינוקות – השאלה, מסירה או בקשה השאלות ומסירות של פריטים בשכונה ברכות, מזל"טים ואיחולים לשמחות בהצלחה! לאתר שלנו - https://rechasimail.free.nf פרטים על הבוט - https://rechasimail.free.nf/bot.php
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    71 צפיות
    א
    כל היחידות [image: 1787498995413-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%99%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA.pdf-16.5-x-26.5-%D7%A1%D7%9E-3-_page-0001.jpg] [image: 1787497990900-%D7%9B%D7%9C-%D7%94%D7%99%D7%97%D7%99%D7%93%D7%95%D7%AA.pdf-28.2-x-18.5-%D7%A1%D7%9E-resized.png]
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    135 צפיות
    ב
    לא אבל תתקשר ותשאל
  • 4 הצבעות
    1 פוסטים
    364 צפיות
    ה
    שלום רב לכולם! אחרי עבודה רבה ומאמצים מול המערכת של נטפרי, אני שמח להציג בפניכם את "עוגן פליי" – פלטפורמה חדשה שנועדה להוות מאגר אחסון מרכזי לתוכנות ואפליקציות נקיות ומאושרות. האתר פתוח בנטפרי ללא סינון תמונות וללא סינון קבצים. המטרה המרכזית היא לאפשר שיתוף והורדה של קבצים בצורה חלקה, ללא צורך בשליחה פרטנית של כל תוכנה לבדיקה, וללא הצורך להשתמש ב"כוכביות" או לשבור קישורים. המאגר נבנה גם עבור משתמשים רגילים וגם עבור מפתחים, והוא מחולק ל-3 סוגי חשבונות: חשבון משתמש רגיל: מאפשר הורדה פשוטה, נוחה ומהירה של תוכנות ואפליקציות, המסודרות בצורה נקייה לפי קטגוריות. למי שרוצה כבר להתחיל להוריד – ממתינות לכם באתר כבר עכשיו 215 תוכנות ואפליקציות מאושרות ומוכנות לשימוש! חשבון מפתח: מיועד למפתחים המעוניינים להעלות את התוכנות או האפליקציות שלהם למאגר. החשבון מאפשר העלאת גרסאות חדשות ושיתוף קישורי הורדה שפתוחים באופן ישיר לכלל ציבור המנוטפרים. (בשל עלויות שרת ואחסון, חשבון זה מוגבל להעלאת עד 10 אפליקציות פרטיות, ועד 30MB לקובץ). חשבון מפתח PRO: חשבון משודרג המאפשר העלאת עד 50 אפליקציות פרטיות, עם הגבלת משקל מורחבת של עד 100MB לקובץ או תוכנה. איך מקבלים חשבון PRO? כדי להמשיך להגדיל את האתר ולמלא אותו בתוכן איכותי, אני זקוק לעזרת הקהילה:העלאת אפליקציות שימושיות ופופולריות (אפליקציות של מעל מיליון הורדות, כמו ווייז, וואטסאפ וכדומה) תזכה אתכם אוטומטית בשדרוג לחשבון PRO. בנוסף, תוכלו להשתדרג גם על ידי העלאת פיתוחים פרטיים שלכם, או על ידי כך שמשתמשים אחרים יורידו את האפליקציות ששיתפתם. אז קדימה! אם פיתחתם אפליקציות, תרגמתם או שיש לכם תוכנות שימושיות שתרצו לשתף – אתם מוזמנים להוסיף אותן למאגר לטובת ציבור המשתמשים ולטובת הקהילה כולה. אשמח מאוד לקבל מכם תגובות, פידבקים והצעות לשיפור. אמנם יש לנו כבר בסיס מכובד של 215 אפליקציות, אבל הכוח להפוך את האתר למאגר ענק באמת נמצא בידיים שלנו. כל אחד במה שהוא פיתח או מכיר – מוזמן להעלות! בהצלחה לכולנו! כניסה לאתר לחץ כאן לתרומות ותמיכה בהמשך הפיתוח
  • 4 הצבעות
    13 פוסטים
    585 צפיות
    ש
    להצטרפות https://groups.google.com/g/onlinejobbrokerage לחסומים ניתן לשלוח מייל לכתובת XKBWCC1B@GMAIL.COM