האם באמת שווה לנייד את חשבון החשמל
-
@ניסן-עציוני
לי היה בבזק 6%
עברתי עכשיו להוט הם עשו לי 7%
ודרך אגב מי שיש לו גנרטור יכול להיות שיותר שווה לו ללכת על סכום ההנחה הגדול כי במילא הוא לא צורך מחברת חשמל..@ia90990
תבדוק אם להוט מובייל יש היתר עיסקא
בזמנו איצ'ה דזלובסקי בקו המידע עדכן שלא לכל החברות בתחום יש היתר עיסקאאני מכיר זאת מידיעה אישית בחברת אלקטרה פאאור, שבעת שעברתי אליהם לא חשבתי על זה, ולאחר שעברתי פניתי אליהם ואכן רק בעקבות הפניה הם חתמו על היתר עיסקא
(כלומר ליתר דיוק להם תמיד היה היתר עיסקא אבל לדוראד אנרגיה ששותפים איתם בפרוקיט זה לא היה, ובעקבות מייל בודד ששלחתי אליהם הם עשו היתר עיסקא) -
@ia90990
בזמנו איצ'ה דזלובסקי בקו המידע עדכן שלא לכל החברות בתחום יש היתר עיסקאאני מכיר זאת מידיעה אישית בחברת אלקטרה פאאור, שבעת שעברתי אליהם לא חשבתי על זה, ולאחר שעברתי פניתי אליהם ואכן רק בעקבות הפניה הם חתמו על היתר עיסקא
(כלומר ליתר דיוק להם תמיד היה היתר עיסקא אבל לדוראד אנרגיה ששותפים איתם בפרוקיט זה לא היה, ובעקבות מייל בודד ששלחתי אליהם הם עשו היתר עיסקא) -
@קל-זכות
צודק אין להם היתר עיסקא!!
אשריך זיכית אותי... אני מחר בל"נ ידבר איתם על הפסקת המעבר או שיעשו היתר עיסקא..@ניסן-עציוני
ניידתי לחברת פזגז חשמל לפני קרוב לשנה עם הנחה של 7%,
עכשיו קיבלתי מהם הודעה בחשבונית החודשית שמהחודש הקרוב אחוז ההנחה ירד ל6% בלבד במקום 7%,
האם זה תקין?
עוד מישהו נתקל בזה? -
@ניסן-עציוני
עכשיו קיבלתי מהם הודעה בחשבונית החודשית שמהחודש הקרוב אחוז ההנחה ירד ל6% בלבד במקום 7%,
האם זה תקין?
עוד מישהו נתקל בזה?@סייעתא-דשמיא
יש חברות כאלה..
אבל הם רושמות את זה בחוזה מראש..
ובדר"כ זה הפוך קודם 6 ואז 7 ואז 8.. -
@ניסן-עציוני
האם זה תקין?
עוד מישהו נתקל בזה?@סייעתא-דשמיא כתב בהאם באמת שווה לנייד את חשבון החשמל:
@ניסן-עציוני
האם זה תקין?
עוד מישהו נתקל בזה?מן הסתם זה מעוגן בחוזה
-
@ia90990
(כלומר ליתר דיוק להם תמיד היה היתר עיסקא אבל לדוראד אנרגיה ששותפים איתם בפרוקיט זה לא היה, ובעקבות מייל בודד ששלחתי אליהם הם עשו היתר עיסקא)@קל-זכות שלום,
אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:
בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר
אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר
השאלות שלי:
למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?
מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?
למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?
אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.
-
@קל-זכות שלום,
אני שוקל לעבור לחבילת חשמל חדשה עם מונה רגיל ופשוט, ויש לי שתי אפשרויות:
בזק: הנחה 6%, היתר עסקה מהודר
אלקטרה פאוור: הנחה 6.5%, היתר עסקה מהודר
השאלות שלי:
למישהו יש ניסיון מעשי עם אחת מהחברות?
מבחינת שירות, גבייה, נוחות או בעיות עתידיות – יש עדיפות לאחת מהן?
למה הרבה חרדים בוחרים בזק למרות שההנחה באלקטרה פאוור מעט גבוהה יותר? יש כאן משהו מעבר לאחוזים?
אשמח לכל פידבק מהניסיון שלכם, גם קטן.
-
האם מישהו יודע אם לאמישראגז יש היתר עיסקא?
-
האם מישהו יודע אם לאמישראגז יש היתר עיסקא?