דילוג לתוכן

האם לאזרח אמריקאי יש בעיה לפתוח פנסיה לעצמאי

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
5 3 218 3

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    62 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    יש מצב שהיה שוה לפתוח עסק לפני קניית הדירות. כי אז הייתי מזדכה המס רכישה. ועל כל ההוצאות הנלוואות לרכישת הדירות עכשיו שאתה עם הנכסים לדעתי עדיף לשלם מיסים כקבוע בחוק ולא לפתוח עסק לא בדקתי את הדברים לעומק. ככה שמה שכתבתי הוא בגדר לפתוח את המחשבה בלבד.
  • 4 הצבעות
    2 פוסטים
    65 צפיות
    בוטח בה'ב
    @רחל-עומסי את מעלה כאן נושא חשוב מאוד! בדיוק לא מזמן הגיעה אלי עצמאית בהווה שכירה בעבר בגיל קרוב לפרישה והתברר שאיפה שהיא עבדה בעבר לא הפרישו לה ואז היא אמרה שלא תריב בשביל 20,000 ש"ח ובתור עצמאית היא גם כן לא הפרישה מה שאומר שביום שהיא תפסיק לעבוד היא צריכה למצוא הכנסות מהנכסים הקיימים שלה במקרה הטוב.... פנסיה זה לא לוקסוס זה השתדלות הכרחית להמשך החיים ולזקנה בכבוד לפעמים אני פוגש אנשים שאומרים בסדר גם אם אני לא אטפל בפנסיה אז לא יהיה לי עשרות מיליונים אבל יהיה קצבה יפה זה לא נכון! שבודקים במחשבוני ריבית דריבית קצבה של עשרות אלפים נשמע לנו הרבה אבל אם זה יהיה הפנסיה הממוצעת בעוד 30 40 שנה אז מי שלא טיפל ודאג לזה היום יהיה חלילה עני לסוף ימיו וגם אם יהיה לו קצבה של 18 אלף זה יהיה שווה ערך לשכר מינימום
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    121 צפיות
    שמיל שמילש
    נידון כאן קרדיט ל@צמיחה
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    295 צפיות
    שמיל שמילש
    אין טעם להאריך במקום שהאריכו בו רבים אך בגדול ההשקעה במדדים לא באמת חשופה לשער הדולר https://www.hasolidit.com/kehila/threads/ריכוז-כל-הפוסטים-בנושא-גידור-מט-ח-וסיכון-מט-ח.5393/
  • אזרח אמריקאי לקרן השתלמות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    601 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @דודי-ברקוביץ כתב באזרח אמריקאי לקרן השתלמות: @אבישי-ויינגולד אשמח להמלצה על מומחה שאפשר להיוועץ בו בעניין זה- קופות גמל להשקעה לאזרחי ארה"ב. תודה רבה שמעתי על אורלי רובין 052-364-5022 לא מכיר אותה בפועל ולא לוקח אחריות (מתכנן בעז''ה לפגוש אותה לכשיתאפשר לי ואז אתרשם קצת יותר כנראה)