דילוג לתוכן

האם לאזרח אמריקאי יש בעיה לפתוח פנסיה לעצמאי

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
6 4 289 3

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    6 פוסטים
    35 צפיות
    מ
    רשמתי שעברתי לעוסק זעיר. ענו לי שכיון שבקשת הצהרת ההון יצאה לפני המעבר אין אפשרות לבטל. שלחו אותי לשלוח מייל למקום שלא עונים בו. פניתי אליהם שוב. ממש עכשיו שלחו לי את זה.. הנה ההתכתבות שלי: מאת: #### (פ"ש גוש דן (39)) 16:56 , 11/02/2026 לא ניתן לבטל ה. הון הדרישה לה. הון יצאה לפני סיווג התיק לעוסק זעיר ולכן אין מקום לבטלה מאת: ##### 15:12 , 12/02/2026 את התשובה הזו קיבלתי והסברתי שהוא נוגד את העיקרון של פתיחת עוסק זעיר. פתחתי בטעות עוסק פטור ובתוך כמה ימים שיניתי אותו לעוסק זעיר. כל מה שיש לי ידוע לרשות המיסים הצהרת הון היא פעולה מורכבת שדורשת השגת מסמכים ישנים. ואין מקום להיצמדות לתקנה הזו במקרה שלי. מבקש מאד שתשקלו שוב את הענין המשך לפנייתי הקודמת לשקול ביטול הצהרת הון בעקבות מעבר לעןסק זעיר. שלחתם אותי לפנות לכתובת מייל MaisaraSo@taxes.gov.il שלחתי הודעה לפני חודש אין תגובה!!! בפעם הבקודמת הפנתם אותי למייל שצויין לעיל. רק שאין בו מענה. יש דרך אחרת לפנות לשם? מאת: ####(פ"ש גוש דן (39)) 13:09 , 02/03/2026 בקשתך הועברה לרכז חוליה אןרגנית
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    147 צפיות
    שמיל שמילש
    נידון כאן קרדיט ל@צמיחה
  • 0 הצבעות
    3 פוסטים
    179 צפיות
    חופש כלכליח
    @פנחס-מנחם כתב במה עדיף קרן השתלמות או פנסיה?: מה הכי טוב לעצמאי קרן השתלמות או פנסיה זה למטרות שונות פנסיה זה לגיל פרישה וקרן השתלמות זה לא לגיל פרישה אלא לטווח הקצר יותר
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    304 צפיות
    ג
    @נפש-יהודי כתב בדמי ניהול והאם חייב סוכן פנסיה: הפרשה של של 700 כולל מעסיק?
  • אזרח אמריקאי לקרן השתלמות

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    657 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @דודי-ברקוביץ כתב באזרח אמריקאי לקרן השתלמות: @אבישי-ויינגולד אשמח להמלצה על מומחה שאפשר להיוועץ בו בעניין זה- קופות גמל להשקעה לאזרחי ארה"ב. תודה רבה שמעתי על אורלי רובין 052-364-5022 לא מכיר אותה בפועל ולא לוקח אחריות (מתכנן בעז''ה לפגוש אותה לכשיתאפשר לי ואז אתרשם קצת יותר כנראה)