דילוג לתוכן

הזמנה ליזמים צעירים המעוניינים בפעילות מהנה לבין הזמנים

נדל"ן ומשכנתאות
11 7 453 6

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    29 פוסטים
    609 צפיות
    פ
    @מרים-הורביץ-נכסים למה שהקבלן יסכים לבטל אם המחיר לא עלה?
  • 0 הצבעות
    1 פוסטים
    145 צפיות
    מ
    יש לי קרוב משפחה שקיבל עדכון על זכייה במחיר למשתכן בכרמיאל -במחיר 7430 ש"ח למ"ר (הגרלה מ-2017) לקרוב הנ"ל אין אפשרויות מימון, ואני מחפש עבורו שותף לעסקה תמורת חצי מהרווחים במכירה. הדירות שנשארו הם במחיר 2.3-2.5 מיליון הדירה הזולה יותר היא 196 מ"ר (כולל מרתף) + 136 מ"ר חצר כפי הנראה יש כאן איזה הנחה של 700 אלף ממחיר שוק. -האיכלוס ב-2026, אז צריכים הון עצמי 25% +יכולת מימון המשכנתא עד למכירה. אשמח ליצירת קשר אם יש לכם רעיון לשותף. [כמובן - הכל באופן המותר ע"פ חוק, דהיינו הלוואה כספית תמורת ריבית וכדו']
  • 0 הצבעות
    5 פוסטים
    282 צפיות
    מ
    @אבי-ר. קראתי את דבריך הנחמדים. לדעתי, המעלה הגדולה מכל המעלות - זה כאשר האבא מוצא את הדרך להיטיב לעצמו ולהימנע מהתחייבות מופרזת שאין לו איך להשיג, מתוך הלחץ שבהצעות השידוכים. על כן, אם 'שטיק' כזה של קניית דירה בעסקת 15% נעשית בצורה מחושבת ומושכלת (כן - עם תשלום מלא לאיש מקצוע שידע איך לגשת לזה מכל ההיבטים!) - אני אומר שההורים שחסכו 300 אל"ש שאין להם - זו מצווה גדולה יותר מאשר אפשרות של הבת לקנות את דירת החלומות במקום החלומי עם משכנתא חלומית... (ואם מישהו מתווכח עם הנקודה הזאת - אעשה בל"נ מאמץ למחיקת התגובה שלו:))
  • 3 הצבעות
    2 פוסטים
    270 צפיות
    I
    @משה-חיים חמותי הרגילה תמיד את כל הבנות שלה שחוץ מהעבודה הרגילה לחשוב על עוד משהו מהצד.. שאי אפשר להישאר בשקט כל עוד יש כוחות ופניות.. וייאמר לזכותה שהם אחרי 8 חתונות של ילדים ויש להם פלוס מאוד גדול בבנק... [אחרי התחייבויות לדירה והכל..]
  • קרבנות הנשיאים - וחשבון העו"ש שלי...

כלכלת המשפחה 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    217 צפיות
    ש
    @משה-חיים התכוונתי לאמר שעד שאתה לוקח מהחברה את רמת החיים שלך (את זה א"א לנתק מהבן אדם), תיקח גם מהחברה טיפים ופטנטים להסתדר עם יוקר המחיה.