דילוג לתוכן

האם ניתן לשכנע זוצי"ם לעבור לחריש?

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    4 פוסטים
    196 צפיות
    יעקב RRי
    @מנחם-22 said: מה עם דירות בירושלים למגורים אך עם פוטנציאל עליית ערך יותר מהשוק כגון פינוי בינוי וכדו? בודאי שיש, אך דרוש הון עצמי יחסית גבוה. הרווח יכול להיות קרוב למיליון (צריך לשקלל עם הוצאות נלוות, משכנתא, שכירות ועוד). תתמקד בשכונות כמו גילה, ארמון הנציב ועוד. כמובן שצריך לבדוק טוב טוב את היזם ופרטי הפרוייקט, ובאיזה שלב זה נמצא. בהצלחה רבה
  • 3 הצבעות
    8 פוסטים
    523 צפיות
    אוריאל שורצברטא
    @בניהו-לוי כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: @אוריאל-שורצברט כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: מבחינת קהילות**, כיום יש קהילה ליטאית יחסית קטנה**, אבל אם מדובר על מאות יחידות חדשות זה יכול ללכת גם לקהילות חסידיות שיבואו במרוכז. כמה משפחות ליטאיות יש היום בקהילה ״הקטנה״? בערך 180-200
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    291 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    ישנם ביטוחי דירה שמכסים גם נזק מצד ג' וישנם ביטוחים שמכסים רק נזק מהכנס עצמו מומלץ לבדוק כל פעם כשמבטחים את הדירה איזה כיסוי מקבלים
  • למי אפשר להמליץ על רכישת נכס בארה"ב?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    262 צפיות
    מ
    בכדי להעדיף השקעה בחו"ל על פני ארצנו הקדושה - צריכים בודאי סיבה טובה. אשתף מה שעלה בדעתי, ואשמח לשמוע את תגובות הציבור. אני מכיר באופן אישי מספר אברכים צעירים שבבעלותם דירה באזור המרכז ללא משכנתא כלל (!). כשמדברים על תכנון הוצאות העתיד כחתונות הילדים בע"ה, ישנם אלו שאינם מוכנים להשתדל בחסכון חודשי בסכום מכובד, ואף שעי"ז השמחות יעלו רבע מחיר. אז אברכים אומרים לי - 'אני מוכן להוציא משכנתא של מיליון ש"ח - רק תמצא לי השקעה שמכניסה בחודשי 6000 ש"ח כדי שאוכל להחזיר את המשכנתא...' אשמח לשמוע אם מישהו מכיר חיה כזאת... - לרכישת דירה שניה בארץ ללא הון עצמי, אדם זקוק ליכולת של הוצאה חודשית של כ-2000 ש"ח. גם שוק ההון לא מציע פתרון להנ"ל, כידוע. במקרה כזה, אני חושב שאפשר לשקול השקעה פאסיבית בנדל"ן בארה"ב, שם הנתונים של גובה השכירות לעומת מחירי הבתים - מראים על תזרים גבוה שמאפשר כיסוי החזר משכנתא בארץ. אז המטרה היא לא לשכנע אנשים שכדאי להרוויח 8% בחו"ל במקום 3.5% בארץ. - הרי יש כאן עליית ערך..! אבל אם הפתרון הזה יביא מישהו להשקיע במקום לעשות את ה'כלום' שהוא עושה עכשיו - אז כדאי שיבדוק את האפשרות...
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    671 צפיות
    ד
    @הקול-השפוי כתב בהאם מישהו מעוניין באמת להוריד את מחירי הדיור?: רווח היזמי הממוצע הוא 15% ממחיר הדירה. כך שבדירה ששווה 2 מיליון יהיה ליזם רווח של 300 אלף ש"ח יש הרבה מאוד קבלנים שפושטים רגל ויש עכשיו מבצעים שהם עושים ומימון וכו וכו לא בטוח שהרווחים שלהם כל כך גבוהים