האם Waze "מעדיף" את כביש 6? תחושות על דיווחים חסרים/מאוחרים בפקקים
-
רציתי לשאול אם גם אתם נתקלים בתופעה שאני חווה בכביש 6.
פעמים רבות, כשאני בוחר לנסוע דרך כביש 6, נדמה לי ש-Waze לא מציג את תמונת המצב המלאה. אני מגלה על פקקים כבדים במיוחד, או אפילו על אירועים חריגים כמו תאונות או משאיות שהתהפכו, רק כשאני כבר עמוק בתוך הפקק, ולעיתים קרובות מאוחר מדי כדי לבחור נתיב חלופי.
לעומת זאת, כשאני נוסע בכבישים אחרים (רגילים), יש לי תחושה שהדיווחים על עומסים או הפרעות מגיעים באופן הרבה יותר מדויק ובזמן סביר.
האם לדעתכם ייתכן שקיימת הטיה כלשהי בדיווחים של Waze לטובת כביש 6? האם אתם חווים תופעה דומה?
אשמח לשמוע את דעתכם וניסיונכם בנושא.
-
-
@משהמשה כתב בהאם Waze "מעדיף" את כביש 6? תחושות על דיווחים חסרים/מאוחרים בפקקים:
לא הבנתי
זה תביעה שכרגע מתנהלת או שזה משהו ישן
וזה אומר שאני צודק
או שזה אומר שיש עוד אנשים עם התחושה שלי? -
@משהמשה כתב בהאם Waze "מעדיף" את כביש 6? תחושות על דיווחים חסרים/מאוחרים בפקקים:
לא הבנתי
זה תביעה שכרגע מתנהלת או שזה משהו ישן
וזה אומר שאני צודק
או שזה אומר שיש עוד אנשים עם התחושה שלי?@דוד-גולדברג כתב בהאם Waze "מעדיף" את כביש 6? תחושות על דיווחים חסרים/מאוחרים בפקקים:
שזה משהו ישן
אתה צודק זה מאוד ישן. וכנראה לא רלוונטי
היה לי בזכרון שהייתה תביעה בעניין והעליתי אותה.
אבל בדקתי שוב וזה מ 2016 -
פעמים רבות, כשאני בוחר לנסוע דרך כביש 6, נדמה לי ש-Waze לא מציג את תמונת המצב המלאה. אני מגלה על פקקים כבדים במיוחד, או אפילו על אירועים חריגים כמו תאונות או משאיות שהתהפכו, רק כשאני כבר עמוק בתוך הפקק, ולעיתים קרובות מאוחר מדי כדי לבחור נתיב חלופי.
לעומת זאת, כשאני נוסע בכבישים אחרים (רגילים), יש לי תחושה שהדיווחים על עומסים או הפרעות מגיעים באופן הרבה יותר מדויק ובזמן סביר.
האם לדעתכם ייתכן שקיימת הטיה כלשהי בדיווחים של Waze לטובת כביש 6? האם אתם חווים תופעה דומה?
@דוד-גולדברג
כמי שנוסע רבות לצפון
אני חושב שבכביש 6 באמת יש יותר תאונות.
הנסיעה המהירה וכמות הרכבים גורמים להרבה תאונות ולכן יש שם יותר הפתעות.
ככלל ביום שישי וכדו' אני מעדיף לנסוע דרך כביש החוף רק בגלל שלדעתי הוא פחות מועד לפקקים אינסופיים. -
@דוד-גולדברג במוצ"ש האחרון היה סיפור כזה בדיוק, כך שמעתי מקרוב משפחתי.
-
בפרט בזמן הזה שיש שיפוצים בכביש 6 של הוספת נתיב, הפקקים נהיו הזויים, חבר אמר לי שאם כביש 6 היו לוקחים לפי שעות, הוא היה צריך להוציא משכנתא בסוף חודש...
-
בפרט בזמן הזה שיש שיפוצים בכביש 6 של הוספת נתיב, הפקקים נהיו הזויים, חבר אמר לי שאם כביש 6 היו לוקחים לפי שעות, הוא היה צריך להוציא משכנתא בסוף חודש...
@אבינדב-הכהן כתב בהאם Waze "מעדיף" את כביש 6? תחושות על דיווחים חסרים/מאוחרים בפקקים:
אני לקוח כבד של כביש 6 ומאד מרוצה, זה מאד תלוי מתי ולאיזה כיוון נוסעים, כי בשעות הבוקר הפקקים הם מהצפון למרכז ובשעות הצהריים מהמרכז לצפון, ובצד השני כמעט תמיד פתוח ורגוע (אני בעיקר מדבר בין נחשונים לעירון)