דילוג לתוכן

עדכונים והסברים על משכנתאות ונדל"ן

נדל"ן
10 5 331 5
  • נפתחה קבוצה חדשה בגוגל צ'אט ו- chatfree (הפלטפורמה החדשה שפתוחה בנטפרי) שם יש עדכונים והסברים על משכנתאות בעיקר, וקצת על נדל"ן באופן כללי.
    להצטרפות: https://nadlan.chatfree.app/

• נפתחה קבוצה חדשה בגוגל צ'אט ו- chatfree (הפלטפורמה החדשה שפתוחה בנטפרי) שם יש עדכונים והסברים על משכנתאות בעיקר, וקצת על נדל"ן באופן כללי.
    להצטרפות: https://nadlan.chatfree.app/

@אבי-1
    יש לך מושג מי עומד מאחורי זה
    ומי הכותבים שם
    והאם ניתן לסמוך עליהם?

• מי שמעלה זה אורן שלו מנהל מכללת פוקוס לייעוץ משכנתאות יש לו פודקסט משכנתאות או לא להיות יועץ וותיק ממיסדי התאחדות יועצי משכנתאות אחד באמת תותח למדתי אצלו

• מי שמעלה זה אורן שלו מנהל מכללת פוקוס לייעוץ משכנתאות יש לו פודקסט משכנתאות או לא להיות יועץ וותיק ממיסדי התאחדות יועצי משכנתאות אחד באמת תותח למדתי אצלו

@ברטלר
    לא צריך להסביר מי זה אורן שליו, הוא מספיק מוכר בעולם המשכנתאות.
    לא מאמין שהוא מעלה שם את התוכן, לכאורה מישהו מעתיק מאיזה קבוצה שלו..

• @ברטלר
    לא צריך להסביר מי זה אורן שליו, הוא מספיק מוכר בעולם המשכנתאות.
    לא מאמין שהוא מעלה שם את התוכן, לכאורה מישהו מעתיק מאיזה קבוצה שלו..

הוא מוכר ליועצי המשכנתאות
    יש כאן אנשים שהם לא יועצים ולא בהכרח מכירים ורוצים לדעת אם לסמוך
    בקשר להאם הוא מעלה אתה צודק אין לי באמת מושג אבל בכללי אני חושב שאם הוא באמת רק מעביר אז זה לא ככ משנה מי מעלה
    השאלה אם באמת הוא מעלה רק ממנו

• הוא מוכר ליועצי המשכנתאות
    יש כאן אנשים שהם לא יועצים ולא בהכרח מכירים ורוצים לדעת אם לסמוך
    בקשר להאם הוא מעלה אתה צודק אין לי באמת מושג אבל בכללי אני חושב שאם הוא באמת רק מעביר אז זה לא ככ משנה מי מעלה
    השאלה אם באמת הוא מעלה רק ממנו

@ברטלר
    אני גם לא מאמין שזה קשור אליו,
    רק העלו שם הסרטה אחת ממנו....
    ובמיוחד שמעל העדכונים שם כתוב השם אבי גולדברג,
    (גם כשזה באנגלית)
    והמעדכן ה"חדש" כאן בתחילת האשכול נקרא בשם אבי 1
    אולי תחכו שהוא יזדהה....

• וכן ניתן לראות שאת זה הוא הכניס מיד כשנכנס
    ואין לו עוד פוסטים מאז....

• צודק אח יקר
    זההבאמת לא נראה שאורן מעלה שם מידע
    כאילו לא בדקתי אבל אח"כ חשבתי קצת וזה באמת נשמע לי הזוי שהוא יעשה קבוצה כזו
    זה כנראה אדם אחר אוליי אבי אולי מישהו אחר

• שלום לכולם יוסי אוסטר למי שמכיר.
    נשלח בקבוצה תכנים שאורן שלו מעלה בוואצפ וכרע מונגשים גם בצאט.
    למי שעדיין לא מאמין מוזמנים לשמוע בפודקאסט שעשיתי איתו בו הוא מזכיר את הקבוצת צאט המדוברת

• שלום לכולם יוסי אוסטר למי שמכיר.
    נשלח בקבוצה תכנים שאורן שלו מעלה בוואצפ וכרע מונגשים גם בצאט.
    למי שעדיין לא מאמין מוזמנים לשמוע בפודקאסט שעשיתי איתו בו הוא מזכיר את הקבוצת צאט המדוברת

@יוסי-אוסטר
    יוסי אם אתה כותב את זה כבר ניתן לסמוך על זה!

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    16 פוסטים
    176 צפיות
    A
    כל הנושא של שכנים, קפידות, וכו' תלוי מאוד באיזור/בנין בו הדירה נמצאת.. שכן יש אזורים/בנינים למשל בפ"ת וכן בעוד ערים שכל הדירות שם (כמעט) מושכרים לעובדים או דברים בסגנון, ובכל מקרה מה ש @השומר כתב מאוד חשוב להזהר.. מנסיון..
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    149 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • עדכוני משכנתאות

נדל"ן משכנתא בנק ישראל משכנתאות עדכונים
    70
    10 הצבעות
    70 פוסטים
    891 צפיות
    ח
    @בית-שמש כתב בעדכוני משכנתאות: @חיסכון-לחתונה כתב בעדכוני משכנתאות: עשיתי סימולציה במחשבון אשמח לדעת איך אתה עושה את זה https://www.supermarker.themarker.com/Calculators/Loan/LoanCalculator.aspx
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    507 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".
  • נדל"ן בארה"ב

הועבר נדל"ן
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    181 צפיות
    מ
    @סייעתא-דשמיא ישנם מספר דרכים להיפטר מזה. אחוז המקרים שהמס הנ"ל נגבה בפועל הוא נמוך מאוד. ועכ"פ כמובן שכדאי להתייעץ עם רו"ח אמריקאי כדי לצמצם את הסיכון ע"י הגדרת הבעלות בנוסח מסוים.