דילוג לתוכן

השקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !

נדל"ן
276 22 7.3k 18
  • לא הייתי פה עד עתה [מסתבר גם בהמשך מחמת שינויי לו"ז] מתנצל שלא הגבתי לך ר'@משהמשה

• לא הייתי פה עד עתה [מסתבר גם בהמשך מחמת שינויי לו"ז] מתנצל שלא הגבתי לך ר'@משהמשה

@שמיל-שמיל חבל היית חסר...

• מתווך שהתעניינתי אצלו על עסקאות בירושלים
    כתב לי הודעה על עיסקת פריסייל חדשה ליד הפרויקט שאני קניתי בו שהמחירים בו כבר עברו את 40K למטר.
    לפי מה שהוא כתב זו באמת מציאה ויהיה רווח גדול מאוד בעיסקה הזו.

כך הוא כתב
    נכנסה לי כעת עסקה 2 דירות בפרוייקט צמוד ממש לפי מחיר של 33 למטר!!!
    חדש על הנייר
    ללא מדד
    ללא הלוואת קבלן
    20 - 80
    פרוייקט יוקרה.
    זה מציאה!!

עד כאן ההודעה שלו.

אני לא מכיר את המתווך אבל דיברתי איתו והעסקאות שהוא הציע היו מקצועיות וטובות.
    ובנוגע לפרויקט אני מכיר מצויין את האיזור ואוכל לבדוק את הכדאיות.
    מי שמתעניין יכול לפנות אלי למייל ‫A054840548@gmail.com‬
    כמובן שזה פוסט שיווקי הוא הציע לי עמלה על קונים...

• רק קחו בחשבון שמאות עיסקות 20-80 בוטלו בעקבות ירידת הנדל"ן. כל מי שמשקיע בעסקאות מהסוג הזה ואין לו כסף, עלול להפסיד כמה מאות שקלים כשהדירה תהיה מוכנה.

לא הייתי אומר השקעה סולידית.

השקעת נדל"ן סולידית ובטוחה, זה לקנות נכס ולהשכיר. ולחכות... אולי ישחק לך המזל ויהיה לך סיעתא דשמיא והנכס גם יעלה.
    ברור שעדיף לחפש מקומות שעתידים לעלות.
    אבל לקנות על הנייר כי אולי זה יעלה ואז תרוויח... מאות נפלו ובענק בזה

• רק קחו בחשבון שמאות עיסקות 20-80 בוטלו בעקבות ירידת הנדל"ן. כל מי שמשקיע בעסקאות מהסוג הזה ואין לו כסף, עלול להפסיד כמה מאות שקלים כשהדירה תהיה מוכנה.

לא הייתי אומר השקעה סולידית.

השקעת נדל"ן סולידית ובטוחה, זה לקנות נכס ולהשכיר. ולחכות... אולי ישחק לך המזל ויהיה לך סיעתא דשמיא והנכס גם יעלה.
    ברור שעדיף לחפש מקומות שעתידים לעלות.
    אבל לקנות על הנייר כי אולי זה יעלה ואז תרוויח... מאות נפלו ובענק בזה

@מבין-עניין
    השקעה סולידית ובטוחה זה לקנות עם פונטציאל השבחה כשיש לך אפשרות להשלים את העיסקה.
    אם יש לך אפשרות לקנות את הדירה באמת, זה סולידי לגמרי
    ו אם יש לך אפשרות רק להשלים את הרכישה עם משכנתא לכמה שנים שאותה תשלם מהלוואה + שכירות
    והתוכנית שלך למכור מיד.
    זה לא ממש סולידי אבל לא בסיכון גבוה.
    אם אין לך אפשרות להשלים ואתה בונה על קומבינות זה סיכון גבוה.

• ם לא הייתי ברור....
    בונה על עליית מחיר זו לא קומבינה. אבל זה סיכון גדול.
    דיברתי על כאלו שרוכשים ומשלמים 20% ו'בונים' על זה שכשיצטרכו להשלים 80% ימכרו את הדירה עם רווח.

• ם לא הייתי ברור....
    דיברתי על כאלו שרוכשים ומשלמים 20% ו'בונים' על זה שכשיצטרכו להשלים 80% ימכרו את הדירה עם רווח.

@מבין-עניין כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

ם לא הייתי ברור....

אני מדבר על משהו מאוד ספציפי שכתבתי עליו כאן הרבה באשכול.
    לא מדובר על עליית מחיר כללית.
    מדובר על ניתוח נתונים ספציפיים מאוד של שכונה מסויימת ופרויקטים מסויימים שגם אם המחירים בארץ ירדו שם יהיה רווח.
    בגלל נתונים נקודתיים.
    ולכן אין בזה סיכון.
    אני עדיין לא שילמתי שקל על המשכנתא שלקחתי.
    והמחיר של הדירה מרגע החתימה על הרישום לפני כחודשיים ועד היום עלה בצורה כזו שכיסתה את כל ההוצאות הנלוות שלי והתחלתי כבר להרוויח לפני שהתחלתי לשלם.

• למה לא תשתף אותנו? שכולם יהנו

@מבין-עניין כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !:

למה לא תשתף אותנו? שכולם יהנו

עיין לעיל מראש האשכול.

אולי תבקש מ @משהמשה תקציר.

למה לא תשתף אותנו? שכולם יהנו

כבר "נהנו" כאן מזה הרבה מאוד...
    תוכל לדפדף באשכול במהירות יש שם את כל הנתונים.

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    20 פוסטים
    450 צפיות
    נ
    כמובן שדברתי על כסף
  • 1 הצבעות
    6 פוסטים
    118 צפיות
    אבי ר.א
    באופן כללי אתה צודק בדבריך. @BRISKER כתב במשכנתא מסובסדת ממשרד הבינוי והשיכון – הטבה אמיתית או אשליה יקרה?: בשנים האחרונות המדד בישראל עלה סביב 3%–4% בשנה (ובשנים מסוימות אף יותר). לא מסתכלים בזה לפי השנים האחרונות שספציפית היה בהם קורונה ומלחמה, אלא לאורך השנים שהממוצע הוא מתחת ל2% אינפלציה בשנה, וכך גם הציפיות לשנים הקרובות. (אם לא יקרה עוד משהו לא צפוי) @BRISKER כתב במשכנתא מסובסדת ממשרד הבינוי והשיכון – הטבה אמיתית או אשליה יקרה?: כיום ניתן לקחת מסלולים לא צמודים בריבית קבועה של כ־5.5%–5.7%: כמו שכבר תיקנו אותך. ולמעשה כמו שכתב @משכנתא-בקצב-שלך ההמלצה בד"כ היא לקחת מזה סכום נמוך, כך שאין השפעה רצינית מהאינפלציה, ויש מקרים שכן כדאי לשקול לקחת מזה סכומים גדולים יותר.
  • 1 הצבעות
    8 פוסטים
    211 צפיות
    מ
    [image: 1755980517837-1000029327.png]
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    917 צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.
  • מבוא - המדריך לנדל"ן

נעול הועבר נדל"ן יהודה נקר
    1
    1
    1 הצבעות
    1 פוסטים
    233 צפיות
    יהודה נקרי
    אם נשאל אדם שנפגוש ברחוב מהי ההשקעה הבטוחה ביותר, סביר להניח שהתשובה שהוא יענה תהיה נדל"ן. ואכן ההורים של כולנו רכשו דירה למגורים ואולי גם להשקעה, חלק מאיתנו רכשו בעצמם אחת או יותר, והחלק שלא כנראה ששוכרים דירה. כך שבשונה משוק ההון למשל, שרבים מאיתנו מעולם לא ראו חשבון מסחר, ובורסה עבורם היא מעבדת יהלומים, נדל"ן חי ומוחשי לנגד עינינו באופן יומיומי. ובאמת ההשקעה בנדל"ן הינה יציבה בהרבה מובנים, ובהחלט יכולה להיות משתלמת, עם זאת כבעל ניסיון לא מועט ברוך ה', יצא לי לפגוש לא מעט, אברכים שספגו נזקים עצומים מהשקעות נדל"ן, שאם רק היו מתייעצים בזמן היו יכולים למנוע עוגמת נפש רבה. זכות נפלה בחלקי לנהל את הקטגורייה נדל"ן בפורום הנכבד הזה, ואני מקווה שהוא יעזור לכולנו ללמוד ולהכיר טוב יותר את השוק. בעז"ה בתקופה הקרובה אכתוב כאן סדרת מאמרים עם הדרכה ייעוץ וטיפים מיוחדים, על שלל נושאים בתחום ההשקעות בנדל"ן. אם יש לכם בקשות לנושאים נוספים אשמח לשמוע, המדריכים יעלו כשהם נעולים לתגובות, ודיונים עליהם נוכל לקיים בשרשורים הרלוונטיים. כמובן שניתן ליצור איתי קשר לייעוץ והכוונה כפי שמופיע בחתימה.