דילוג לתוכן

דמי ניהול בקרן פנסיה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    44 צפיות
    צ
    @יוסף-ג הכוונה למסלול שנקרא קימות, אי"צ לנטרל מט"ח לטווח ארוך. תחפש כאן בפורום על גידור מט"ח יש הרבה חומר ע"ז.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    173 צפיות
    צ
    @בן-עליה כתב בהתייעצות לגבי קרן פנסיה: את זה הבנתי א. אבל השאלה שלי היתה זה שהקרן משקיעה 2% במטח לא נראה לי הופך אותה למנוטרלת מטח השפעה של 2% היא כמעט לא רלוונטית. וזה נקרא מנוטרל מט"ח. ב. גם אם נאמר שזה כן נקרא מנוטרלת מטח בפועל התשואות שלה טובות והתשואות נמדדות אחרי העמלת גידור אז מה הבעיה בזה בדקת תשואות לפי שנה אחת מסויימת שאז באמת היה תועלת בגידור בגלל שהדולר ירד. ג.לענין הפנסיה עצמה אולי כדאי לשלב הראל הלכתי וסנופי או מיטב הלכתי וסנופי או מניות לאדם צעיר שיש לו עוד הרבה שנים עד הפנסיה עדיף כמה שיותר מניות, ולכן אין ענין לשלב מסלול הלכה שהוא רק 40% מניות.
  • 1 הצבעות
    18 פוסטים
    378 צפיות
    כ
    @הקול-השפוי על הנקודה הזאת כתבתי. אולי אני טועה...
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    78 צפיות
    רחל עומסיר
    @חופש-כלכלי בקרן פנסיה עצמאית- הכיסוי אינו בהתאם לסכום הצבירה בד"כ החישוב הוא הסכום שהפקיד לחלק ל-16% (אלא אם בחר משהו אחר) לדוגמא מפקיד 1000 ש"ח הכיסוי הביטוחי הינו על סך של 6250 ש"ח ורק בהנחה שאכן מרוויח סכום כזה (אם מרוויח פחות לכל חברה כללים אחרים). במקרה נכות יקבל 75% מ-6250 ש"ח + הפקדה ע"ס 1000 ש"ח לקופה במקרה חיים אשתו תקבל 60% מ-6250 ש"ח לכל חייה ואם יש 2 יתומים הם יקבלו 40% מ-6250 ש"ח עד גיל 21 (אם יש יתום נתמך והקופה נפתחה קודם שהוכר כנכה יקבל לכל חייו) כמובן הכל בהנחה שנכנס לקופה בריא ושלם או שעברו 5 שנים מיום שנכנס לקופה ולא עבר החרגה.
  • 1 הצבעות
    12 פוסטים
    390 צפיות
    ניסן עציונינ
    @גמל-און כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: @ניסן-עציוני כתב בפתחתם חשבון מסחר עצמאי לפני שנתיים? הגיע הזמן לנייד או לבצע ברטר: נו באמת, תפחית מזה את ה3 חודשים שהוא צריך להמתין עם סגירת החשבון, עליהם הוא משלם עמלה של 15 שקל, וזה עוד יותר מינורי. כבר עדיף לו לנייד לibi שם יקבל מענק פתיחה של 250 שקל ויסגור סיפור הוא ישלם 75 ש"ח והוא יקבל בין 200 ל700 ש"ח. שומע אגב ישלם 45 ולא 75