דילוג לתוכן

דמי ניהול בקרן פנסיה

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    12 פוסטים
    209 צפיות
    חופש כלכליח
    @חיסכון-לחתונה כתב בהתחלתי לעשות שינוי ואני צריך את העזרה שלכם: גם את הקרן השתלמות? לא
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    78 צפיות
    רחל עומסיר
    @חופש-כלכלי בקרן פנסיה עצמאית- הכיסוי אינו בהתאם לסכום הצבירה בד"כ החישוב הוא הסכום שהפקיד לחלק ל-16% (אלא אם בחר משהו אחר) לדוגמא מפקיד 1000 ש"ח הכיסוי הביטוחי הינו על סך של 6250 ש"ח ורק בהנחה שאכן מרוויח סכום כזה (אם מרוויח פחות לכל חברה כללים אחרים). במקרה נכות יקבל 75% מ-6250 ש"ח + הפקדה ע"ס 1000 ש"ח לקופה במקרה חיים אשתו תקבל 60% מ-6250 ש"ח לכל חייה ואם יש 2 יתומים הם יקבלו 40% מ-6250 ש"ח עד גיל 21 (אם יש יתום נתמך והקופה נפתחה קודם שהוכר כנכה יקבל לכל חייו) כמובן הכל בהנחה שנכנס לקופה בריא ושלם או שעברו 5 שנים מיום שנכנס לקופה ולא עבר החרגה.
  • 3 הצבעות
    43 פוסטים
    668 צפיות
    צ
    @אבי-ר. צודק, מדדים זה סיכון גבוה בהגדרה. אבל בפועל בחיסכון לכל ילד זה מחולק בשמות הללו, מסלול בסיכון מוגבר, מסלול בסיכון בינוני, מסלול בסיכון מועט, מסלול הלכה. ואילו בשאר המוצרים הפנסיוניים יש הרבה מסלולים והרבה שמות, ולא משתמשים בשמות של המסלולים בחל"י. והמסלולים שנקראים מסלול בסיכון מוגבר בחיסכון לכל ילד הניבו תשואה גבוהה, יותר משאר המסלולים של מניות במוצרים הפנסיוניים. [לא בדקתי כרגע, זה מתוך הזיכרון].
  • כמה משלמים דמי ניהול?

פנסיה, גמל וקרנות השתלמות
    25
    0 הצבעות
    25 פוסטים
    616 צפיות
    צ
    @אנונימי2 בעיקרון כן, אבל כל דבר תלוי בהתאם לגובה הפקדות וצבירה, אם תציינו את הנתונים נוכל לדעת יותר טוב. פנסיה מקיפה זה פנסיה רגילה, פנסיה כללית או משלימה זה בד"כ למי שמשתכר סכום הרבה יותר גבוה. נראה לי ש @רחל-עומסי כתבה ע"ז פוסט כאן באתר.
  • 2 הצבעות
    12 פוסטים
    611 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמואל כתב בדמי ניהול של תוכנית החיסכון של ארגון בנקל: (כל הכבוד על הזמינות) יכול לומר שהפניתי לבנקל הרבה מאד אנשים, וכל הזמן אני מקבל מאנשים משוב על הזמינות הפרקטיות והיעילות, בשירות הם ליגה. עכשיו אני רוצה לראות אותם בהסברה בבקשה