דילוג לתוכן

מאמרי אזהרה למשקיעים מתחילים

• @הקול-השפוי
    לומר שהיום אין נפילות עוקצים והונאות, זה קצת רחוק למרבה הצער, וככל הנראה גם בעתיד יהיו כאלו.
    אבל בהחלט ניתן לומר שיש שינוי בשנים האחרונות
    לטעמי זה לא רק העלאת המודעות לנושא ההונאות (שלכל הפחות בתחום ההונאות, עם כל הכבוד לכל הרשימה החשובה שמנית הקרדיט הגדול הוא ללא ספק לאיצ'ה דזלובסקי)
    אלא באופן כללי העלאת המודעות לנושאי כלכלה במגזר החרדי
    עצם זה שקיים פורום כמו 'בנקל' או הקבוצה של @ניסן-עציוני
    שים לב כמה ספרים בנושאי כלכלה יצאו בשנה האחרונה במגזר החרדי, וכמה יצאו בעבר.
    כמות ההרצאות, הקורסים וכו' שיש על זה כיום לעומת העבר
    יש שינוי עצום במגזר החרדי בנושא

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    9 פוסטים
    324 צפיות
    מ
    משכנתא היא הלוואה בריבית הכי נמוכה בשוק. כמעט כל דבר כדאי לעשות עם הכסף במקום להחזיר משכנתא. אלא אם יש סיבות אחרות שלא קשורות לכסף
  • 2 הצבעות
    6 פוסטים
    333 צפיות
    שמש מרפאש
    חשבתי פעם על השקעה בברייקשיר הת'אווי של וורן באפט, שזה אומר להיות שותף עם המשקיע מס' 1. למפרע זה היה יכול להיות רעיון טוב. אמנם כשהנ"ל עומד לפני פרישה (בגיל 94!) זה לא ממש רלוונטי. בכל אופן השקעה רוחבית מבוססת על הרעיון שהשוק בכללותו תמיד עולה. הגיון כלכלי פשוט שגם עומד יפה במבחן ההיסטוריה, והוא נשען על יסוד יציב יותר מאסטרטגיית השקעה של אדם אחד, אגדי ככל שיהיה.
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    361 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.
  • 15 הצבעות
    164 פוסטים
    5k צפיות
    מונטיפיורימ
    נא לפתוח אשכולות נפרדים לנושאים רלוונטיים.
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    675 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים