דילוג לתוכן

עדכוני משכנתאות

נדל"ן
68 10 736 11

נושאים מוצעים

• 6 הצבעות
    94 פוסטים
    866 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @חיסכון-לחתונה כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: התוספת הוצעה לי בדיסקונט. עכשיו אני מבין. לא היה ברור לי איך קיבלת תוספת כזו נמוכה בטפחות כתב בהתייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא: כי בטפחות מל"צ כל שנתיים + 0.7 זה יוצא היום 4.42% אני דיברתי על טפחות, ומשום מה חשבתי שגם אתה מדבר על זה... בדיסקונט התמונה טיפה שונה, גם שם צפויה ירידה בעוגנים של בערך 0.20% ויהיה ניתן להגיע בתוספת של 0.7% לסביבות 4.25-4.3%
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    189 צפיות
    כ
    @בית-שמש זה מה שחישבתי. הפער נובע רק מההבדלים בשנתיים הקרובות כולל העמלת פירעון. מה שכתבתי לפי 20 שנה היינו שכשלוקחים משכנתא ל20 שנה ואחרי שנתיים פורעים פירעון מוקדם. זה משנה לכמה שנים לקחו מראש, בשביל לחשב כמה היתרה לסילוק בעת הפירעון וכמה המדד מייקר כל חודש.
  • וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן נדלן
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    155 צפיות
    ח
    @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: מישהו מכיר או יודע משהו על האמינות והשירות שלהם? תבדוק מה כותבים עליהם בגוגל, (קח בחשבון שחלק מהפירגונים יכולים להיות ע"י קרובי משפחה חברים או אפי' עובדים בחברה, ולכן חשוב לראות בעיקר את אלה שמאוכזבים) @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: והאם ההצעות שלהם טובות בפער משמעותי? אני משער שלאחד שרק חשוב לו הריביות הם יהיו לו טובים, אבל לאחד שהמשכנתא שלו קצת יותר מורכבת מסתבר שפחות, (הם לא מתמקדים בזה)
  • עדכונים והסברים על משכנתאות ונדל"ן

נדל"ן משכנתא נדלן
    10
    1 הצבעות
    10 פוסטים
    327 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    @יוסי-אוסטר יוסי אם אתה כותב את זה כבר ניתן לסמוך על זה!
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    504 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל