דילוג לתוכן

הדור שמשלם פעמיים: הקריסה הכלכלית של מענקי החתנים

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    19 פוסטים
    666 צפיות
    ה
    @חלמיש-צור קראת בין השורות משהו שלא התכוונתי אליו, השורשים העמוקים בעיני נבעו מתפיסה שדירה הוא מוצר בסיסי וביטחון לחיי משפחה מה שכמובן נכון והיה אמור להיות, בתוספת שבית של תורה מצריך פחות טירדות, וסיבה שלישית פחות ידע על השקעות ומינופים נכונים להגדלת ההון. מה שהשתנה שהדבר שנכון אולי בהגיון יצא מההגיון המחירים בשמים, הידע נגיש, ולכן צריך לשקול מבט אחר של הגדלת הון ובהמשך לתת לרגש והרצון לקנות דירה שאתה גר בה מקום במציאות . כשכתבתי חסכנות לא הכוונה להיות דחוק אלא להיות מודע למציאות חייך ולבחירות שאתה מאמין בהם, ואיך זה מתכתב עם רצונות העתיד, מה שמחייב לדחות את קניית דירת חלומתיך בכמה שנים טובות מהחתונה.
  • 0 הצבעות
    14 פוסטים
    584 צפיות
    צ
    @דוד-גולדברג זו שאלה באויר, מה סכום הכסף? מה מטרת ההשקעה? מה גובה המשכנתא? ובכל זאת מבלי לדעת את התשובות ומבלי להמליץ, ברוב המקרים עדיף להשקיע.
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    799 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • 13 הצבעות
    14 פוסטים
    689 צפיות
    טריידרט
    כשרוצים לחתן בלי לחץ וכאב, לא מחפשים "מזל" ולא משחקי הימור רעב. "בנקל" מראים איך אפשר להשקיע, בלי לרדוף חלומות – רק דרך בטוחה ומביאה. לא חובות כבדים, לא ריצות אין קץ, רק תכנון חכם – בלי ליפול בפח עץ. השקעה בתבונה, בצעד שקול, כך חופה תגיע עם לב קלול. "בנקל" ביושר, בדרך נכונה, ללמד, להדריך, ולתת הבנה. כי אבא שחושב כבר שנים לפני, יזכה לחתן בנחת – ולא בדמעות של אחרי! קרדיט: רעיון ומבנה - טריידר, כתיבה - ChatGPT
  • 6 הצבעות
    503 פוסטים
    32k צפיות
    אבי ר.א
    @משכנתא-בקצב-שלך כתב בבעלי משכנתא? יכולים לחסוך בהוצאות!!: אף אחד לא יודע באמת מה יהיה.