דילוג לתוכן

לאן פני המדד?

נושאים מוצעים

• האם להשקיע בריאל האיראני???

שוק ההון והשקעות השקעות
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    107 צפיות
    ברכת ה' תעשירב
    ומה אם טראמפ יממש שם את הרעיון שהוא הציע לאחרונה בענין עזה הנפקת מטבע דיגיטלי יעודי לתושבי אירן עיין כאן https://www.cryptojungle.co.il/stablecoins/trump-board-of-peace-stablecoin-gaza/
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    52 צפיות
    מ
    @המומחה כתבתי מהזיכרון לא חיפשתי. ברור שיש יותר מזה. ואני גם לא בטוח בכלל ש1159250 מחלקת. לגבי עדיפות בין קרן סל לנאמנות, נראה לי שההבדל הא בעיקר במיסוי, יש קרן נאמנות אירית שנסחרת בישראל?
  • -3 הצבעות
    112 פוסטים
    445 צפיות
    ב
    @משהמשה כתב בהשקעות אברכים: בין "אידישע קאפ" לכללי אוניברסיטה: @יושב-בגנים למה ? לי יש דרך עם 0 סיכונים ועשיתי את זה עם אחיין שלי... וב"ה אחד הרוויח הרבה והשני ירוויח בע"ה הרבה. לפני שהרב @הקול-השפוי יכתוב שיש כלל שאין דבר כזה בלי סיכונים. אבהיר שיש בזה הרבה סיכונים, רק שאני מודע להם מראש ויודע איך לפתור אותם. ולכן מבחינתי זה 0 סיכונים או איך שתקראו לזה בכללים שלכם. אני חושב שכאן @משהמשה הסביר את כל הדרך שלו בגדול איך שזה נראה הוא מסכים שצריך להזהר מסיכונים רק אצלו זה לא נקרא סיכון בגלל שיש לו דרכים לפתור את הבעיות החולקים עליו סוברים שדרכים לפתור את הבעיות לא נקראים אין סיכון אלא שיש פתרון אבל הסיכון קיים אחרי זה אני חושב שאין בכלל מחלוקת בדברים וכל אלו שמיד עונים נגד יכולים להבין את כוונתו ולהגיב בהתאם תנסו להבין את הראש שלו לפני התגובה
  • מה העדכון הבא של המדד?

שוק ההון והשקעות מדד
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    230 צפיות
    מ
    אגב בעקבות נתוני האינפלציה הערכה כרגע על הורדה נוספת כבר בחודש הבא
  • 0 הצבעות
    53 פוסטים
    2k צפיות
    ב
    @שלמה-ק כתב בספרים מומלצים - השקעות / שוק ההון / נדל"ן: סיכום של כל הספרים והחכמה בשוק ההון קראו בעיון קובץ השקעות (1).pdf אני חושב שזה לא הגיוני כל אשכול להכניס פרסומת כזו