דילוג לתוכן

השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    75 צפיות
    ח
    אומדן עמנואל נועם אלימלך (1) (1).pdf
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    337 צפיות
    י
    כתושב קרית גת לא יודע אם אפשר לקרוא לזה התנכלות, כי הוא לא מתנכל למצב הקיים, ולא מקדם צעדים קונקרטיים נגד הציבור החרדי, מה שכן, זה שהוא לא מקדם כלום לציבור החרדי הכל הנושאים! כולל בפרטים מינימליים שהוא מחיוב לעשות, כמו סיפור שאני יודע מכלי שני על מוסד חינוך חרדי שביקש מראש העיר דבר שהעירייה מחויבת להביא להם וראש העיר ענה להם בזלזול... מה החרדים חושבים שאפשר לסחוט אותי? ואני אתן להם הכל?... וכאמור מדובר במשהו מינימלי ביותר... בנוסף לכך יש שטח ליד הקריה החדשה שקודם ע"י ראש העיר הקודם עם תב"ע לחרדים וראש העיר עצר את זה, כמו"כ יש רשימה של קהילות ומוסדות שמחכים להקצאות והוא לא מתייחס אליהם... ומאז שהוא נבחר לפני כשנתיים לא הוקצה מגרש אחד! בעיר לציבור החרדי, עוד פעם מגרש אחד בסה"כ... הוא לא הסכים להקצות, ובזמן הזה עברו בעירייה עשרות הקצאות לציבורים אחרים בעיר, ורואים את זה בכל הנושאים שהוא לא מתייחס כלל לציבור החרדי בעיר, או מתייחס בזלזול, אפשר לשאול כל תושב חרדי שאתה מכיר בעירייה ואין לו אינטרס או קשרים עם העירייה ותשמעו את זה. אבל הזעם הציבורי הוא, שהלכו כאן על הימור גדול בבחירות והעלו אותו לראשות העיר על סמך שיהיה טוב לחרדים ולבינתיים רואים את העיר מתפתחת לכלכ הכיוונים לכל הציבורים מלבד הציבור החרדי שהוא לא מסכים להקצות אפילו לא מגרש אחד! מה שעוד יותר מכעיס שהוא מעמיד פני טוב שהנה עוד מעט הוא יטפל בזה ודוחה כל שבוע בגיבבובים שונים לשבוע או חודש הבא למשך שנתיים! ומיוחצן בעיתון המקומי כל הזמן כנראה עבור טובות הנאה... ה' יעזור שהמצב ישתנה במהירות.
  • 5 הצבעות
    54 פוסטים
    644 צפיות
    ב
    @סמארט-הון כתב במחירי הנדל"ן יזנקו אחרי המלחמה?: יש תחזיות לכאן ולכאן [כמובן שזה אומדן גס מאוד ולפני כל עסקה של השקעה מומלץ להתייעץ עם יועץ נדל''ן ללא אינטרסים שמכיר את השוק באותה עיר] אני חושב שזה אחד הבעיות של המשקיע הפשוט ואני מאלו הוא לא מכיר יועץ נדל"ן טוב ללא אינטרסים הוא לא מכיר יועץ משכנתא טוב ואותו דבר בשוק ההון הוא מכיר יועץ השקעות טוב ללא אינטרסים וכן בביטוחים וכו' ובמיוחד עם הטבע החשדני שלנו נ.ב אולי היה אפשר להעלות המלצות של משתמשים שבדקו ועבדו מול יועץ וראו את היושר וההגינות
  • 2 הצבעות
    9 פוסטים
    389 צפיות
    א
    @אוריאל-שורצברט טען @עו-ד-נתן-רוזנבלט - במאמרו המתפרסם אחת לשבוע, בסקירה שעשה על המאחז המדובר-באירוע שהוזמן אליו (הכנסת ס"ת)- שלמאחז המדובר יש אישורים, ואפילו הוצע להם ע"י השלטונות גדר ושמירה והם סירבו
  • 3 הצבעות
    13 פוסטים
    502 צפיות
    א
    @ניק200 כתב בערים חרדיות חדשות מתוכננות בדרום: @ניק100 אל המחירים כבר לא זולים, עכשיו פורסם שדירת 5 חדרים תעלה 2.22! מחיר לא זול בכלל! אבל אולי המחירים ירדו במשך הזמן בגלל שלא יהיה לזה ביקוש! או שהם ימכרו את הדירות לדתיים אפילו ברמה ה' אפשר לקנות 5 חדרים ב2.2 מיליון צריך גם לקחת בחשבון גם אפשרות של ירידת מחירים נוספת ברמה ד'