דילוג לתוכן

השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    4 פוסטים
    115 צפיות
    ש
    כתבה נוספת על הפעילות של העסקן הידוע לציבור החרדי בנושאי הדיור @עו-ד-נתן-רוזנבלט למען עתיד השכונה! https://bizzness.net/מדוע-נופף-העוד-החרדי-מול-חברי-הוותמל-ב/
  • 2 הצבעות
    44 פוסטים
    813 צפיות
    נ
    @איש-יהודי הם לא כ"כ עסוקים כמו שאתה עושה אותם... הם יושבים ומבזבזים את הזמן בכנסת... דבר שני רוב החברי כנסת בכלל לא מבינים בנושא הזה ובוודאי שלא בשדקויות של שתי שכונות סמוכות הנקראות באותו שם, לדעת מה מתקדם ומה לא? חוץ ממשרד הבינוי והשיכון או ח,כ שמתעניין בכך באופן אישי! ואגב גם ממשרד הבינוי והשיכון נמסר שיש עיכוב מצד ראש העיר. וגם אם נאמר כדבריך שהם "עסוקים" הם בוודאי עסוקים בדברים אחרים ואין להם את הזמן לברר את העניין לעומק! אלא ביררו על קרית גת מערב וכמובן שענו להם שזה מתקדם והיה עכישו מכרזים והולך להיות גם הגרלות אח"כ וגם הפיחות תשתיות מתקדם צאוד, וכנראה שרוב חברי הכנסת בכלל לא יודעים שיש שכונה נוספת ליד עם אותו מספר דירות.
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    221 צפיות
    ש
    @ועדת-הדיור-בצפון חושב שיש הבדל גדול בין דירה ראשונה שזו״צ קונה לדירה שניה ושלישית בפרט לזוג ליטאי שהיכולת הכלכלית לקנות דירה, היא רק בזכות ההורים (בדר״כ)
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    534 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל
  • נוף הגליל

הועבר נדל"ן פתרונות דיור
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    179 צפיות
    ש
    שלום וברכה לחברי הפורום ולמי שמצטרף, אשמח למידע על הפרוייקטים החדשים בצפון נוף הגליל (שכונת מורדות צפוניים), ועל התארגנות לקנות במתחרד בצמוד לפרויייקטים הנ"ל, אם זה איפה שהיה הגרלת מחיר מטרה או רק ליד, וכל מידע שיש, בתודה.