דילוג לתוכן

השכונות החדשות לציבור החרדי בקרית גת

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    3 פוסטים
    441 צפיות
    פ
    לא נכנסתי לעומק הפרטים אבל מבדיקה ראשונית זה לא גרוייסע מציאה. הקרקע נרכשה שם במחיר מאוד יקר ביחס למקום, וזה עוד לפני עלויות פיתוח, וגם כיום יש שם אפשרות לרכוש דירות במחיר זולים, אולי בגלל שהציבור הליטאי לא מגיע לשם, ולכן לא נראה שזה שווה את הסיכון. גם @איצ-ה-דז-אלובסקי אמר באחד ההודעות שהוא הולך לדבר על קבוצות רכישה.
  • 3 הצבעות
    49 פוסטים
    1k צפיות
    נ
    @ברמיזא ולעומת זאת בהר יונה שמדובר בשכונה (ואגב אחרי כן יש עוד שכונות...) וללא הרבה כותרות על בניית עיר חדשה זה מתקדם הרבה יותר וגם במחירים זולים בהרבה! אז זה השאלה? מה אנחנו רוצים הרבה כותרות על עיר וסיכויים שזה לא ימומש לבסוף או ימומש במחירים שאינם בר השגה, או שכונה שאפשר כרגע לשווק אותה במחירם סבירים יחסית בפרט עם מחיר למשתכן, שיכול להיות שכבר לא תהיה רלוונטית בעוד כמה שנים כיתחילו לקדם את העיר החדשה פלוגות.!
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    265 צפיות
    ש
    @ועדת-הדיור-בצפון חושב שיש הבדל גדול בין דירה ראשונה שזו״צ קונה לדירה שניה ושלישית בפרט לזוג ליטאי שהיכולת הכלכלית לקנות דירה, היא רק בזכות ההורים (בדר״כ)
  • רמה ד בית שמש

נדל"ן נדלן בית שמש עיר העתיד
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    523 צפיות
    פלוספ
    @מ-יעקבזון-boost כתב ברמה ד בית שמש: רמה ד זה בועה שתתפוצץ? אני גם חשבתי ככה למה זה אמור היה להתפוצץ? בגלל היקף העצום של ההיצע?
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    466 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.