דילוג לתוכן

התייעצות: ניוזלטר שבועי על כלכלת המשפחה

• שלום לכל חברי בנקל היקרים!
    אני שוקל בימים אלו להתחיל בשליחת ניוזלטר במייל, ובו מאמרים שבועיים מקבוצה של מאמנים יקרים - בדגש על שינוי חשיבה, מתוך הבנה ששורש הסוגיה של הכסף איננה מספרים אלא אנשים.
    אשמח לשמוע מהציבור אם יהיה ביקוש לזה, וכן לקבל ממכם את כל השאלות הכואבות, ואת המחשבות שמפריעות לכם להתקדם בחיים. - אפשר לכתוב כאן על הבמה או לשלוח אלי למייל האישי.
    עלו והצליחו!

[דוגמה של נושאים שאפשר לעסוק בהם:

• אני ואשתי לא מתקשרים חלק בנושא של הכסף
    • מה זה שווה לי לנסות אם בסוף אני לא אצליח?
    • להצליח בתחום הכלכלי זה לא סתירה לרוחניות?
    • איך אפשר לנהל את ההוצאות בלי לחשוב על כסף כל היום?
    • איך מפסיקים לקבל החלטות רגשיות?
    • מה עושים עם השפעת הסביבה?
    • איך מוצאים פתרונות בלי לוותר על ערכים?
    • איך מתקדמים לכבוש יעדים חדשים?
    • כמה חשוב שהאשה תהיה מודעת למצב הכלכלי?
    • איך מייצרים מוטיבציה להתקדם ולהצליח?
    • איך מנהלים משא ומתן עם מחותנים?
    • האם כדאי לומר לבחורות לחסוך כסף?
    • איך מתרגלים אסרטיביות מול הילדים?]
  • שלום לכל חברי בנקל היקרים!
    אני שוקל בימים אלו להתחיל בשליחת ניוזלטר במייל, ובו מאמרים שבועיים מקבוצה של מאמנים יקרים - בדגש על שינוי חשיבה, מתוך הבנה ששורש הסוגיה של הכסף איננה מספרים אלא אנשים.
    אשמח לשמוע מהציבור אם יהיה ביקוש לזה, וכן לקבל ממכם את כל השאלות הכואבות, ואת המחשבות שמפריעות לכם להתקדם בחיים. - אפשר לכתוב כאן על הבמה או לשלוח אלי למייל האישי.
    עלו והצליחו!

[דוגמה של נושאים שאפשר לעסוק בהם:

• אני ואשתי לא מתקשרים חלק בנושא של הכסף
    • מה זה שווה לי לנסות אם בסוף אני לא אצליח?
    • להצליח בתחום הכלכלי זה לא סתירה לרוחניות?
    • איך אפשר לנהל את ההוצאות בלי לחשוב על כסף כל היום?
    • איך מפסיקים לקבל החלטות רגשיות?
    • מה עושים עם השפעת הסביבה?
    • איך מוצאים פתרונות בלי לוותר על ערכים?
    • איך מתקדמים לכבוש יעדים חדשים?
    • כמה חשוב שהאשה תהיה מודעת למצב הכלכלי?
    • איך מייצרים מוטיבציה להתקדם ולהצליח?
    • איך מנהלים משא ומתן עם מחותנים?
    • האם כדאי לומר לבחורות לחסוך כסף?
    • איך מתרגלים אסרטיביות מול הילדים?]

@משה-חיים
    אז בעזרת ה' אני גם הולך להיות מאמנים שיזכו לכתוב שם.

יש למה לצפות.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    40 צפיות
    מ
    @מישהו1 כתב בהצהרה על יותר מעבודה אחת בטופס 101.: מה ההשלכות למי שלא מדווח בטופס 101 שיש לו עוד מעסיק? ההשלכות יהיו ניכוי חסר של מס הכנסה ודמי ביטוח לאומי, משום שכל מעסיק מנכה כאילו הוא המעסיק היחיד. כתוצאה מכך נוצר חוב שמתגלה בדיעבד (גם אם לאחר שנים), וכולל הפרשי מס בצירוף ריבית והצמדה. כיום הדבר מתברר בקלות יחסית באמצעות טופס 126 וסנכרון המערכות בין הרשויות, בעוד שבעבר היה קל יותר “לפספס” את זה. Spoiler לי עכשיו שלחו חוב על דמי ביטוח לאומי (המעסיק לא הפריש מספיק) מלפני שנתיים...
  • 0 הצבעות
    17 פוסטים
    304 צפיות
    א
    @צמיחה כתב בלענות תשובה 'על רגל אחת'..?: כנראה שההשתדלות צריכה להיות לפי מה שהכי הגיוני. מי שנמצא בשלב יותר מתקדם והוא כמעט מחתן, מומלץ שיפנה לייעוץ מקצועי מה הוא יכול לעשות, אולי עוד אפשר להציל את המצב. לפעמים אין ברירה וצריך להסתמך על הגמ"חים. זה בס"ה מה שרציתי להבהיר, ולשלול את התפיסה שאומרת בשום פנים ואופן אין לקחת הלוואה. Spoiler גילוי נאות: אני לגמרי נגד הלוואות ב"ה אין לי כאלה ואין לי אשראי ולא מסגרת בחשבון, ובכ"ז אני מפקיד לגמ"ח כי אני חושב שזה חלק מההשתדלות שלי, ובתקווה שלא אצטרך לזה. (אולי החתן שלי ירצה במקום משכנתא...)
  • כל המידע על החזר מס, כאן!

כלכלת המשפחה החזר מס מס הכנסה
    8
    7 הצבעות
    8 פוסטים
    192 צפיות
    הקול השפויה
    @כותב-רק-מה-שיודע פקידי שומה בצפת וירושלים עבר בלי לבקש עו"ש על תרומות גדולות. ובצפת בלי אקסל סיכום.
  • 5 הצבעות
    9 פוסטים
    193 צפיות
    ניסן עציונינ
    @שמיל-שמיל כתב באיך כולנו משלמים מס על מס, ואז מס הכנסה על המס על המס.: @ניסן-עציוני בא נשאל כך חוץ ממס הבלו יש מדינה בעולם שלא פועלת בצורה דומה? אין לי מושג למען האמת אני לא מתעסק בכלל במיסים ואני בספק כמה הטורים האלו נחוצים יש דעה שאומרת שהידע הזה הוא חשוב כדי להסתכל על התמונה הרחבה, אבל יש גם דעה שאומרת לא להטריח עם הפרטים הקטנים, שאלה.
  • קרבנות הנשיאים - וחשבון העו"ש שלי...

כלכלת המשפחה 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    172 צפיות
    ש
    @משה-חיים התכוונתי לאמר שעד שאתה לוקח מהחברה את רמת החיים שלך (את זה א"א לנתק מהבן אדם), תיקח גם מהחברה טיפים ופטנטים להסתדר עם יוקר המחיה.