התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא
-
זמן למחזר פנימי במזרחי? או להמתין קצת?
-
זמן למחזר פנימי במזרחי? או להמתין קצת?
@מבין-עניין כעת זה זמן לקבל עקרוני למיחזור פנימי ולבצע אחרי ירידת העוגנים [על אף שכבר ירד משמעותית, צפויה ירידה נוספת].
בהצלחה -
@מבין-עניין כעת זה זמן לקבל עקרוני למיחזור פנימי ולבצע אחרי ירידת העוגנים [על אף שכבר ירד משמעותית, צפויה ירידה נוספת].
בהצלחה@משכנתא-בקצב-שלך
@Magshimim יש לך מושג למה אם מזיזים תאריך פרעון מ10 ל15 בלאומי יש לי ריביות על סך 2000 ש"ח, לא קשור לעמלות היוון, וההחזר החודשי של המשכנתא הוא 2200 בס"ה. -
@משכנתא-בקצב-שלך
@Magshimim יש לך מושג למה אם מזיזים תאריך פרעון מ10 ל15 בלאומי יש לי ריביות על סך 2000 ש"ח, לא קשור לעמלות היוון, וההחזר החודשי של המשכנתא הוא 2200 בס"ה. -
@Magshimim קל"צ מל"צ ופריים הם אמרו משהו על ריביות על הימים בנתיים,
אולי כשמזיזים תאריך זה כמו מיחזור פנימי והביצוע יהיה רק חודש אח"כ? -
@Magshimim קל"צ מל"צ ופריים הם אמרו משהו על ריביות על הימים בנתיים,
אולי כשמזיזים תאריך זה כמו מיחזור פנימי והביצוע יהיה רק חודש אח"כ? -
בהצלחה@משכנתא-בקצב-שלך להמתין לביצוע אחרי 26 לחודש? או שיש זמן אחר?
-
@משכנתא-בקצב-שלך להמתין לביצוע אחרי 26 לחודש? או שיש זמן אחר?
@מבין-עניין ב-26 צפויה ירידה של 0.1-0.15
אם יש תוקף גם עד ה-11 הבא כדאי להמתין אולי תהיה עוד ירידה, אבל את זה נדע רק בעוד כשבועיים. -
חבר שלי ביקש הצעה למחזר את מסלול המשתנה לא צמוד שלו, זה מה שיש לו עכשיו:

וזאת ההצעה שהוא קיבל:

*יש תוספת תשלום אע"פ שיש הפחתה בגלל שהוא מקצר ב5 שנים.
הוא יכול לקבל יותר טוב מזה? -
חבר שלי ביקש הצעה למחזר את מסלול המשתנה לא צמוד שלו, זה מה שיש לו עכשיו:

וזאת ההצעה שהוא קיבל:

*יש תוספת תשלום אע"פ שיש הפחתה בגלל שהוא מקצר ב5 שנים.
הוא יכול לקבל יותר טוב מזה?הוא יכול לקבל יותר טוב מזה?
ריבית יפה.
מול הצעה מתחרה לפעמים ניתן לשפר עוד טיפה. -
הוא יכול לקבל יותר טוב מזה?
ריבית יפה.
מול הצעה מתחרה לפעמים ניתן לשפר עוד טיפה.הוא יכול לקבל יותר טוב מזה?
ריבית יפה.
מול הצעה מתחרה לפעמים ניתן לשפר עוד טיפה.אמרו לו שהוא יכול גם לקבל במקום P-0.9
האם זה לא שווה? ככל הנראה תהיה הורדת ריבית בעוד 3 שבועות ואז כבר יהיה לו 4.35 (במקום 4.3 במשתנה) אז לא עדיף ללכת על הפריים בגלל הערכות שלכאו' בשנתיים הקרובות יהיו עוד הורדות? -
הוא יכול לקבל יותר טוב מזה?
ריבית יפה.
מול הצעה מתחרה לפעמים ניתן לשפר עוד טיפה.אמרו לו שהוא יכול גם לקבל במקום P-0.9
האם זה לא שווה? ככל הנראה תהיה הורדת ריבית בעוד 3 שבועות ואז כבר יהיה לו 4.35 (במקום 4.3 במשתנה) אז לא עדיף ללכת על הפריים בגלל הערכות שלכאו' בשנתיים הקרובות יהיו עוד הורדות?@חיסכון-לחתונה פריים 0.9- בעיקרון זה מרווח טוב יותר מתוספת 0.95 במל"צ.
לעצם מה תהיה גובה הריבית שלו, אם יבצע אחרי ה-26 לחודש יהיה לו במל"צ 4.15 בערך, ואילו בפריים לא בטוח שתהיה הורדה בחודש הבא.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
הרשמה התחברות