דילוג לתוכן

התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא

נדל"ן
71 14 722 10

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    7 פוסטים
    115 צפיות
    נחמן רוזנבלוםנ
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בקורס יעוץ משכנתאות במחיר של יעוץ בודד, שווה?: @פייבל-אשרינו עיקר המעלה של יועץ הוא הקשרים וההסכמים שהוא משיג עם הבנקאים. את עיקר הידע של היועצים אפשר לקנות על רגל אחת אבל זה לא יעזור להשיג ריביות זולות כמו שהם משיגים וכמו שכתב @בית-שמש . ובכל מקרה מיחזור פנימי בד"כ עולה פחות מ5 לפעמים גם היועץ שהוציא לך את המשכנתא יכול לעשות לך מיחזור באזור ה2000. זה בדיוק הנקודה שגרמה לחבר שלי לא לקחת בעצמו את המשכנתא.
  • עדכוני משכנתאות

נדל"ן משכנתא בנק ישראל משכנתאות עדכונים
    28
    10 הצבעות
    28 פוסטים
    533 צפיות
    משכנתא בקצב שלךמ
    מצ"ב טיוטת ההוראה 111581.pdf
  • 2 הצבעות
    233 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    @הקול-השפוי כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !: אבל אני בטוח שאין השקעה בטוחה ודאי לא עם כאלו אחוזי רווח. אני גם חושב שהצלחה חד פעמית בעסקת נדל"ן לא הופכת את המשקיע למומחה בתחומו. בגדול אני מסכים איתך לחלוטין. אבל יש אנשי מקצוע מיוחדים שיודעים למצוא גם דברים כאלו זה באמת דברים שצריך לבחור אותם בפינצטה. זה לא משהו מדומיין זה משהו שאתה יושב עם הנתונים ומבין אני לא עשיתי רק עסקת נדלן מוצלחת אחת. וברור שאני לא מומחה בנדלן. אבל הניסיון הקטן שלי מאפשר לי למצוא אנשי מקצוע טובים. ולאיש מקצוע שאני עובד איתו יש הצלחות מוכחות שאני ראיתי בעיני. וכמובן שעדיין צריך הרבה תפילות וסייעתא דשמיא ולכן ביקשתי ממך גם שתתפלל...
  • משכנתאות- ירידת עוגנים צפויה

כלכלת המשפחה מיחזור משכנתא
    8
    4 הצבעות
    8 פוסטים
    232 צפיות
    א
    @משכנתאות-בקצב-שלך כתב במשכנתאות- ירידת עוגנים צפויה: לגבי המל"צ באם יש תחנת שינוי של הריביות [ניתן לראות את התחנות בדו"ח יתרות] אז הריבית תרד ותתעדכן לפי העוגנים החדשים. בהנחה שהריביות אצלך גבוהות יותר, כי אם הם נמוכות עדין יכול להיות שהם יעלו.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    197 צפיות
    ה. שלמהה
    @צמיחה כתב בחשבון מסחר עצמאי ריבית עו"ש: @ה-שלמה יש היתר עיסקא עם הבתי השקעות? כן.