דילוג לתוכן

התייעצויות בנוגע למיחזורי משכנתא

נדל"ן
71 14 722 10

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    5 פוסטים
    103 צפיות
    כרמיאליכ
    @משכנתא-בקצב-שלך ממש לא 10% מכל המשכנתא, למעט שכבר עשית מחזור על חלק מהמשכנתא, כך שזה נהפך למשכנתא חדשה, וזה לפעמים הפתרון, למחזר חלק מהמשכנתא ואז לפרוע 10% מהמחזור, כמובן שצריך לראות שתנאי היריבית לא נפגעים.
  • 3 הצבעות
    14 פוסטים
    170 צפיות
    ס
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בהמדריך המלא לחיסכון בעלויות הריבית להלוואות רכב.: או שהם לא יכולים בכלל, והם עושים מאמצים לגמור את החודש בצורה כזאת או אחרת. אם כוונתך שתפקיד המאמנים לגרום לאנשים לקרוע את עצמם בהחזר חודשי שבעיקרון הם לא יכולים לעמוד בו אז בעיניי זו עצת אחיתופל... לא התכוונתי לומר שזה מה שהמאמנים גורמים להם לעשות. אלא שהם לוקחים על עצמם סכומים בלתי אפשריים, מכח הרצון/הכרח לקנות דירה, ובמקרה הטוב הם פונים אח"כ לעשות אימון כלכלי לטפל במצב שנוצר.
  • אינפלציה בירידה

נדל"ן בנק ישראל
    2
    1 הצבעות
    2 פוסטים
    103 צפיות
    שמיל שמילש
    @משכנתא-בקצב-שלך כולם מתמחרים שכן, אבל אני סקרן האם זה קשור לשער דולר שקל או שיש באמת מגמה של ירידה כי אצלי בסופר היא לא מורגשת.
  • 2 הצבעות
    233 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    @הקול-השפוי כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !: אבל אני בטוח שאין השקעה בטוחה ודאי לא עם כאלו אחוזי רווח. אני גם חושב שהצלחה חד פעמית בעסקת נדל"ן לא הופכת את המשקיע למומחה בתחומו. בגדול אני מסכים איתך לחלוטין. אבל יש אנשי מקצוע מיוחדים שיודעים למצוא גם דברים כאלו זה באמת דברים שצריך לבחור אותם בפינצטה. זה לא משהו מדומיין זה משהו שאתה יושב עם הנתונים ומבין אני לא עשיתי רק עסקת נדלן מוצלחת אחת. וברור שאני לא מומחה בנדלן. אבל הניסיון הקטן שלי מאפשר לי למצוא אנשי מקצוע טובים. ולאיש מקצוע שאני עובד איתו יש הצלחות מוכחות שאני ראיתי בעיני. וכמובן שעדיין צריך הרבה תפילות וסייעתא דשמיא ולכן ביקשתי ממך גם שתתפלל...
  • 0 הצבעות
    33 פוסטים
    775 צפיות
    א
    @הקול-השפוי כתב בהאם מותר לקבל ריבית על החזרי מס?: אם המדינה רוצה לגבות מהאזרחים כזאת ריבית, היא צריכה גם לשלם אותה. היא גובה ריבית על כסף שלא שילמת לפי דרישתה. ולכן היא תשלם לך ריבית על כסף שדרשת חזרה ולא קיבלת.