דילוג לתוכן

אינפלציה בירידה

נדל"ן
2 2 104 2

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    1 פוסטים
    15 צפיות
    הקול השפויה
    מה הכללים בזה?
  • 1 הצבעות
    3 פוסטים
    31 צפיות
    ה
    אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה) הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב. אסכם את המעלות 1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר 2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית. 3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות. חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים. 1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי. 2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות. 3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    43 צפיות
    ח
    אומדן עמנואל נועם אלימלך (1) (1).pdf
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    225 צפיות
    יהודי גאהי
    ברחוב שלי בנווה יעקב יש בנין חדש שבנו לאחרונה בן 10 קומות, בקומות העליונות יש משפחות חילוניות למהדרין!! כן! בנווה יעקב ששום חילוני לא חושב לקנות....
  • 4 הצבעות
    312 פוסטים
    22k צפיות
    א
    @קטנטנציק א"א לטעון טענות כלליות. דבר ראשון על איזה יועצים אתה מדבר? בהחלט יש בשוק הזה הרבה יועצים לא הוגנים, ולכן הנושא הזה בדרך לאסדרה, ובהחלט כשמדובר על רווח לא גדול ושלא מכסה את התשלום על הייעוץ ויותר, יועץ טוב לא ישלח אותך למחזר, אני לא חושב שמטרטרים לקוחות למחזר כל כמה שנים, אלא ממליצים לבדוק אופציה של מיחזור, וכמו שבאמת כדאי, במיוחד לפני התחנה במשתנות, ובד"כ היועצים נותנים את השירות של הבדיקה הזאת בחינם, וזה בהחלט יכול לעזור להרבה אנשים. בדיוק הבוקר הגיע אלי תיק שהביצוע שלו היה ב2019 שאז הריביות בשוק היו נמוכות, ומתחנת השינוי ב2024 הריביות קפצו להם במל"צ ל7.42% ובמ"צ 6% והפריים חלק במינוס 0.5% וחלק ללא מרווח, כך שניתן לשער כמה הם הפסידו בעקבות שלא בדקו את זה בזמן, וגם היום אם ירצו למחזר יהיה להם מעט עמלות היוון, לא חבל?! ולסיכום הצורה הנכונה היא לבדוק חיסכון של 5 שנים קדימה, ואם יש חיסכון של כ40,000 מומלץ למחזר, גם עם תשלום ליועץ.