דילוג לתוכן

דרמה!!! הגמ"ח המרכזי הולך לשלב בתוכנית הפקדות בשוק ההון?

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    42 פוסטים
    299 צפיות
    מ
    @בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": א. מה אחוז המס שמלשמים על כזה דבר? האם זה נקרא עסק ואז התשלום יותר גבוה בגדול המדינה לא מתעניינת בזה ואתה לא אמור לעדכן אף אחד. ואם לא עשית שינויים לא חוקיים כמו חלוקה ליחידות בגדול אין לעירייה מה לעשות נגדך גם אם יש שכן שמתלונן. וגם לא נראה לי שזה מוגדר עסק, זו שכירות למגורים במחיר יקר ובלאי גבוה. @צמיחה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": @משהמשה בהחלט נשמע רעיון טוב, מעניין כמה הם מכניסים בדירה אחת, וכמה כסף החברה משלמת למשכיר. הייתי פעם בתוך דירה כזו דוחפים מיטות בכל מקום אפשרי כולל במטבח. משלמים למנהל בערך כמו שמקובל בניהול של דירות מחולקות. כמו שכתב @בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": בגדול ההצעה היתה 1200 ש"ח לאדם והמנהל מקבל 1200 ש"ח מה שחשוב לדעת שיש הוצאות של בלאי ומקובל לחשבן שיש הוצאות בסדר גודל של הכנסה מהשכירות של חודש אחד בשנה.
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    293 צפיות
    ה
    @אפ_על_פי_כן מעולה!!!
  • 0 הצבעות
    28 פוסטים
    742 צפיות
    חושב שאני גאוןח
    @קל-זכות לץ... צריך להבין דבר בסיסי כל אחדמונע מרגשות, וכן (לצערנו) גם בניין הכלכלי ואם לאחד יש דע מסוימת תהיה ככל שתהיה הוא יהיה הכרחי להסבחיר כמה הוא צודק השאלה היא האם זה יוצא מכלל שליטה הוי אומר שהוא יודע להגיד לאשתו זה לא נכון מה שאני אומר\עושה אבל אני חייב את זה ...
  • 0 הצבעות
    9 פוסטים
    1k צפיות
    קל זכותק
    @רואה-את-הנולד כתב בכתבה בכלכליסט על הגמח המרכזי: • המזמין של הדוחות הוא ישראל קרויזר, שמצהיר על כוונותיו להילחם בחרדים ולזעזע את מבנה החברה החרדית, וכבר החל לפעול נגד החינוך החרדי. למען הסר ספק ומכיוון שכבר ראיתי כמה שטעו בזה חשוב לי להבהיר שאין לאותו קרויזר כל קשר אלי הוא אחד דתל"י ששם לעצמו מטרה להילחם במגזר החרדי אין לי מושג מיהו ולא ידוע לי על קרבת משפחה כל שהיא איתו
  • 5 הצבעות
    59 פוסטים
    3k צפיות
    צ
    @אבי-ה-נערה תסתכל שם בלשונית החזקות שם כתוב באיזה דברים זה מושקע, גם Sַַ&P500, גם נאסד"ק 100, גם ת"א 90, ת"א 125, אופציות על ת"א 35.