דילוג לתוכן

מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?

• @חלום-יעוף
    התשובה היא פשוטה אני מחזיק לדעתי בידע על המכרות יותר ממה שיש ל'פורום' כיון שלפורום יש את החוו"ד של גונן זיק שיש לי אותה גם.
    זה עדיין לא אומר שאני מחזיק בידע רב על המכרה

@פייביש
    בשבילך זה תשובה פשוטה
    בשבילנו זה סימן שאלה אחד גדול

?

• @פייביש

@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

יותר ממה שיש

@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

שיש לי אותה גם.

לא הסברת למה יותר.
    בבקשה אנא היה עניני.
    תגובות כגון אלו גורמים לציבור לחץ מנפילת ההשקעה.

@יושב-בגנים
    תרגע שום דבר לא גורם לאף אחד לחץ מנפילת ההשקעה הכל טוב.
    אין שום סיבה שאני יסביר לך מה אני יודע יותר מ'הפורום' אבל אם יש לי את המידע של הפורום אז כל מידע נוסף אפילו קצת נותן לי עמדה של מישהו שמכיר את התיק יותר מ'הפורום'
    זה שלא נעים לך לפנות לבעל המכרה ולקבל את כל התשובות שלך לשאלות זה בעיה לכאו' שלך לא שלי

• @יושב-בגנים
    אין שום סיבה שאני יסביר לך מה אני יודע יותר מ'הפורום' אבל אם יש לי את המידע של הפורום אז כל מידע נוסף אפילו קצת נותן לי עמדה של מישהו שמכיר את התיק יותר מ'הפורום'
    זה שלא נעים לך לפנות לבעל המכרה ולקבל את כל התשובות שלך לשאלות זה בעיה לכאו' שלך לא שלי

@פייביש לפורום יש עוד שלש חוות דעת ממומחים שלך לכאורה אין.
    כל מה שיש לפורום זה גונן זיק לדעתך?

• @פייביש לפורום יש עוד שלש חוות דעת ממומחים שלך לכאורה אין.
    כל מה שיש לפורום זה גונן זיק לדעתך?

@משקיע-זהיר-מידי
    לצערי כן
    במידה שאני לא מתחשב בחוו"ד של 2 אברכים שמשקיעים בליבריה....

• @אייזנבאך כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

וחלקן הגדול אני יודע בעצמי.

תוכל לענות על השאלות שאתה יודע,
    מלבד הסיבות שפרטתי כבר למה יש ענין שהציבור ידע תשובות לשאלות אלו.
    ישנם משקיעים שאינם גרים באזור של המשקיע ולא עומדים איתו בקשר רציף
    ולחוצים ולא יודעים מה נכון לעשות, (כותב מידיעה)
    ונכון שאילי לא פנו אך לאנשים שאני מכיר פנו בחצי שנה האחרונה.

@יושב-בגנים המשקיעים יודעים את הטלפון שלו וכתובת המייל שלו, הם רשומים אצלו באלפון וכפי הידוע לי הוא עונה מיד מקסימום חוזר אליהם בהזדמנות הראשונה.
    לגבי הלשה"ר, יש כאן זלזול והכפשת שמו של בעל המכרות כמו גם זלזול והכפשת שמו של איצ'ה
    אני לא בקי בהלכות לשה"ר מה מותר ומה אסור, לכן, אם זה לא קשור אליך ישירות למה לך להתערב?
    נקודה נוספת שחשבתי עליה, יש עשרות משקיעים שגם אם הם בטוחים בהשקעתם, מאוד לא נעים להם לשמוע סיפורי בדויות והערכות של 'מבינים' למיניהם על קריסת העסקה, יש כאן גם כאלו שמאחלים ומתפללים שהעסקה תקרוס, כך נראה מלשונך... למה? למה לעשות להם סתם פרפורי בטן? כי אתה יש לך זמן מיותר ויודע להקליד בשיטה עיוורת ואתה מתנסח יפה? האם זה לא מגיע מצרות עין, קנאה או מידות מושחתות?
    (סתם לשם דוגמא: אם אתה נשוי, האם נחמד לך לשמוע שמדברים בפורום שהתא המשפחתי שלך קורס והולכים לגירושין ח"ו או כל צרה אחרת שלא תהיה, כמו שלך לא נעים לשמוע, גם להם לא נחמד - 'ואהבת לרעך כמוך')
    ומה עם "ברית כרותה לשפתיים"? הרי אם הקב"ה רוצה גם אס אן פי 500 יכול לקרוס,
    נקוט כלל זה בידך - אם אתה לא מועיל, אל תתערב, כי ייתכן שאתה רק הורס
    מקווה שהועלתי
    הצלחה וברכה

• @פייביש
    בשבילך זה תשובה פשוטה
    בשבילנו זה סימן שאלה אחד גדול

?

@חלום-יעוף
    בשביל כולם זה סימן שאלה שבעזרת ה' יתברר בזמן הקרוב ע"י הגר"מ הייזלר, ככה שאתה יכול ללכת לישון
    @יושב-בגנים רצה ממני מידע על שאלות שקשורים לעצם ההשקעה במקום את התשובות לשאלות אלו אם זה נפק"מ לו הוא יכול לברר במקור

• @משקיע-זהיר-מידי
    לצערי כן
    במידה שאני לא מתחשב בחוו"ד של 2 אברכים שמשקיעים בליבריה....

@פייביש הוא אמר שיש לו חוות דעת מ3 מכונים שבדקו את הפרוייקט הזה ספציפי
    ולדעתי שתי אברכים שמשקיעים בליבריה זה קצת יותר שווה מ3 שמות בפורום שבמקרה כולם חברים של מישהו שמשקיע באתיופיה וחוץ מזה הם לא מציגים שום מומחיות בתחום
    אה סליחה יש להם גם מלא מידע פנימי ששווה זהב (אם הוא נכון) למי שיודע אותו.

• @יושב-בגנים המשקיעים יודעים את הטלפון שלו וכתובת המייל שלו, הם רשומים אצלו באלפון וכפי הידוע לי הוא עונה מיד מקסימום חוזר אליהם בהזדמנות הראשונה.
    לגבי הלשה"ר, יש כאן זלזול והכפשת שמו של בעל המכרות כמו גם זלזול והכפשת שמו של איצ'ה
    אני לא בקי בהלכות לשה"ר מה מותר ומה אסור, לכן, אם זה לא קשור אליך ישירות למה לך להתערב?
    נקודה נוספת שחשבתי עליה, יש עשרות משקיעים שגם אם הם בטוחים בהשקעתם, מאוד לא נעים להם לשמוע סיפורי בדויות והערכות של 'מבינים' למיניהם על קריסת העסקה, יש כאן גם כאלו שמאחלים ומתפללים שהעסקה תקרוס, כך נראה מלשונך... למה? למה לעשות להם סתם פרפורי בטן? כי אתה יש לך זמן מיותר ויודע להקליד בשיטה עיוורת ואתה מתנסח יפה? האם זה לא מגיע מצרות עין, קנאה או מידות מושחתות?
    (סתם לשם דוגמא: אם אתה נשוי, האם נחמד לך לשמוע שמדברים בפורום שהתא המשפחתי שלך קורס והולכים לגירושין ח"ו או כל צרה אחרת שלא תהיה, כמו שלך לא נעים לשמוע, גם להם לא נחמד - 'ואהבת לרעך כמוך')
    מקווה שהועלתי
    הצלחה וברכה

@אייזנבאך כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

אם אתה לא בקי בהלכות לשה"ר אז למה אתה מתערב,
    אין כאן שום הכפשות על בעל המכרות ולא על איצ'ה (ותודה להנהלת הפורום על כך),
    יש כאן דיון על טיב השקעה שאינו לשה"ר בשום קנה מידה.

אם אתה לא בקי בהלכות לשה"ר אז למה אתה מתערב,
    יש כאן דיון על טיב השקעה שאינו לשה"ר בשום קנה מידה.

@הקול-השפוי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

מנסיון גם הודעות שקצת מזלזלות בכל מיני משתמשים שההתנהלות שלהם מזמינה את הזלזול הזה נמחקו תוך 15 שניות
    ובאמת תודה ל @הנהלה ששומרת על הרמה שלנו.

• @יושב-בגנים

@פייביש
    אני מקווה שמנהלי הפורום יאפשרו לתשובה להישאר בסגנונה המקורי למרות חריפותה; כך הייתי משיב לך בבית המדרש וכך אני מגיב כאן:

דבריך הם פשוט בושה וחרפה. אני מכיר אישית אנשים שנמצאים בלחץ עצום, ואני מכיר רבים מאוד ששרויים במתח (גם אם לדעתך אין להם זכות לכך, זו המציאות בשטח). ישנם כאלו שקרוב משפחה שלהם או ידיד אישי מושקע שם.

ואז מגיע אחד שמתיימר לדעת ולהבין, אך מלבד לקשקש ולתקוף הוא לא אומר דבר. אם יש לך ידע ענייני – אדרבה, הצג אותו. אם אין לך קשר ישיר עם בעל המכרה, הרי שאתה נמצא בעמדה נחותה לעומת אנשי הפורום, כיוון שהם נפגשו איתו והוא הציג בפניהם את הדוחות שבחר, ואתה ככל הנראה לא ראית אותם. אם כן ראית – בוא וספר לנו מה באמת קורה שם.

אילו זה היית רק אתה, לא היית משפיע על השלווה שלי או של אחרים. אך מכיוון שלא קם בפורום זה, או בכל מקום אחר, מישהו שענה עניינית לטענות וסיפק תשובות לשאלות – אתם פשוט גורמים לציבור לעמוד בפני סימן שאלה ענק.

• יש לך מידע על מישהו שהשקיע שם לפני עשר שנים מה הובטח לו באותו נקודת זמן ומה היתה התוצאה של ההשקעה?
    נא לא לענות על סמך השערות.

מכיר 'משקיע' שהוציא משכנתא על הדירה לפני כעשור אם הבטחה מצד בעל המכרה שתשלומי המשכנתא חברת הכיריה תשלם ובעוד ארבע שנים יקבל את ההשקעה בתוספת 100% כמובן שמאז עבר כבר למעלה מעשור ולא קיבל את ההכפלה וממתין בכליון עינים (אף שאת תשלומי המשכנתא בעל המכרה עדיין משלם...יתכן מכספי משקיעים חדשים)

• @יושב-בגנים המשקיעים יודעים את הטלפון שלו וכתובת המייל שלו, הם רשומים אצלו באלפון וכפי הידוע לי הוא עונה מיד מקסימום חוזר אליהם בהזדמנות הראשונה.
    מקווה שהועלתי
    הצלחה וברכה

@אייזנבאך כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

האם זה לא מגיע מצרות עין, קנאה או מידות מושחתות?

לא, לא, לא מודע לעצמי מספיק אך לא נראה לי.

הערה נוספת שטרם עלתה כאן: במידה והמשקיעים יראו את הכפלת הקרן רק בעוד שנה – כלומר שבע שנים ממועד ההשקעה המקורי – הרי שעמדו בפניהם אפשרויות רבות אחרות להשיג תשואה דומה בפרק זמן כזה.

• מכיר 'משקיע' שהוציא משכנתא על הדירה לפני כעשור אם הבטחה מצד בעל המכרה שתשלומי המשכנתא חברת הכיריה תשלם ובעוד ארבע שנים יקבל את ההשקעה בתוספת 100% כמובן שמאז עבר כבר למעלה מעשור ולא קיבל את ההכפלה וממתין בכליון עינים (אף שאת תשלומי המשכנתא בעל המכרה עדיין משלם...יתכן מכספי משקיעים חדשים)

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

למה מישהו כבר קיבל את ההכפלה?

• מכיר 'משקיע' שהוציא משכנתא על הדירה לפני כעשור אם הבטחה מצד בעל המכרה שתשלומי המשכנתא חברת הכיריה תשלם ובעוד ארבע שנים יקבל את ההשקעה בתוספת 100% כמובן שמאז עבר כבר למעלה מעשור ולא קיבל את ההכפלה וממתין בכליון עינים (אף שאת תשלומי המשכנתא בעל המכרה עדיין משלם...יתכן מכספי משקיעים חדשים)

@יהודי-טוב כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

מכיר 'משקיע' שהוציא משכנתא על הדירה לפני כעשור אם הבטחה מצד בעל המכרה שתשלומי המשכנתא חברת הכיריה תשלם ובעוד ארבע שנים יקבל את ההשקעה בתוספת 100% כמובן שמאז עבר כבר למעלה מעשור ולא קיבל את ההכפלה וממתין בכליון עינים (אף שאת תשלומי המשכנתא עדיין משלם...יתכן מכספי משקיעים חדשים)

לענ"ד זה שקר גס!!!
    תתנצל או שתמחוק או שתתקן

• @יהודי-טוב כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

מכיר 'משקיע' שהוציא משכנתא על הדירה לפני כעשור אם הבטחה מצד בעל המכרה שתשלומי המשכנתא חברת הכיריה תשלם ובעוד ארבע שנים יקבל את ההשקעה בתוספת 100% כמובן שמאז עבר כבר למעלה מעשור ולא קיבל את ההכפלה וממתין בכליון עינים (אף שאת תשלומי המשכנתא עדיין משלם...יתכן מכספי משקיעים חדשים)

לענ"ד זה שקר גס!!!
    תתנצל או שתמחוק או שתתקן

@פייביש מה לעשות אני מכיר אישית
    המציאות גדולה על הכל גם אם היא לא תמיד נוחה

לענ"ד זה שקר גס!!!
    תתנצל או שתמחוק או שתתקן

@פייביש
    אני גם חושב כמוך ש@יהודי-טוב קצת הגזים אך נראה לי שקל להוכיח זאת ואם כן במקום לצעוק תכתוב נתונים.

האם זה לא מגיע מצרות עין, קנאה או מידות מושחתות?

לא, לא, לא מודע לעצמי מספיק אך לא נראה לי.

הערה נוספת שטרם עלתה כאן: במידה והמשקיעים יראו את הכפלת הקרן רק בעוד שנה – כלומר שבע שנים ממועד ההשקעה המקורי – הרי שעמדו בפניהם אפשרויות רבות אחרות להשיג תשואה דומה בפרק זמן כזה.

@יושב-בגנים כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

הערה שלי שלדעתי חשוב שתעלה כאן

כל השקעה שנותנת ריבית מובטחת שהיא מעל 1.5 פעמים הריבית המובטחת שמקבלים בהשקעות יציבות ומקובלות (וזה כולל את הדוגמה של הכפלה מובטחת תוך שבע שנים) עלולה בסבירות גבוהה להסתיים לחלק גדול מהמשקיעים (או לכולם) בתחקיר/שרשור/בית משפט אבל בלי כסף ביד.

הייתי אומר מכפלה ש1.1 אבל החלטתי להיות אופטימי היום.
    אני לא בא להאשים אף אחד על השקעות עבר שהוא עשה אלא בא להציל השקעות עתיד היות ומשתמע מהתגובה הקודמת שזה כן ריאלי.

• למה מישהו כבר קיבל את ההכפלה?

@יהודי-טוב כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

לא שמעתי
    אבל גם לא שמעתי שמישהו השקיע שם לפני כעשור וכו'

לא שמעתי
    אבל גם לא שמעתי שמישהו השקיע שם לפני כעשור וכו'

אז תשמע עכשיו

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    2 פוסטים
    21 צפיות
    איש קישא
    @שואף-לדעת מאוד
  • כמה מחשבות על חובת ייעוץ והשקעה נבונה

שוק ההון והשקעות
    2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    46 צפיות
    פ
    הכי פשוט להשקיע בשוק ההון בצורה סולידית לטווח ארוך, ואז גם אין צורך בייעוץ. אפשר להתחיל עם קופ״ג להשקעה או קרן השתלמות בבנקל הם נותנים דמי ניהול סבירים, ולהמשיך ללמוד ע״י קריאה ושמיעה יש כבר כמה קווים בתחום הכלכלה כמו הקו החדש עולם הכלכלה שנפתח לאחרונה 03-5004545, ולאט לאט להתקדם למסחר עצמאי אופציות מינופים וכו׳. יש היום המון יועצים גם חלקם כותבים מאוד יפה בכל מיני מקומות, חלק מזה זה העתקות מאתרים אחרים כמו הסולידית בניסוח מחודש, אבל הייעוץ שלהם לא משהו או שזה רלוונטי לאותו זמן, גם נתקלתי ביועצים שמצהיר שהם ללא אינטרסים, בפועל הלקוח קיבל תנאים מאוד גרועים בדמי ניהול.
  • 2 הצבעות
    18 פוסטים
    378 צפיות
    ס
    @משקיע-זהיר-מידי כתב בהורדת הריבית: מה המשמעות על השקעה בקרן כספית?: אתה מדבר על פק"מ בלי אפשרות למשיכה? אז זה לא מקביל לקרן כספית אפשרות משיכה חודשית, אבל אתה לא תתווכח עם בנקאי בשביל חודש, רוב המפקידים מפקידים ליותר. מה שאין כן קרן כספית לא מפקידה ליותר מ90 יום בשום אופן.
  • 0 הצבעות
    16 פוסטים
    383 צפיות
    ה. שלמהה
    @שמש-מרפא כתב בשאלה על קרן ממונפת S&P 500 כפול 2 לטווח ארוך (30 שנה) – למה התשואה לא גבוהה יותר?: @ה-שלמה כתב בשאלה על קרן ממונפת S&P 500 כפול 2 לטווח ארוך (30 שנה) – למה התשואה לא גבוהה יותר?: בנוסף, לא בטוח שקרן ממונפת תשרוד נפילות כמו 1999-1008 הממונפות הכפולות שרדו יפה את 2008. צודק, אבל לא היו ממונפות משולשות. בכל אופן, למי שישים שם 10% הירידה לא תהיה כ"כ דרמטית (זה אומר בערך שכשכל התיקים ירדו 30%, שלו ירד 35-39. כואב אבל לא נורא. וזה במקרה שכל הכסף הושקע בשיא). מצד שני, פוטנציאל התשואה דמיוני ממש. כפי שהסברתי מעלה, פוטנציאל התשואה הוא גדול, אך בסיכון גדול. ועיקר הסיכון הוא סיכון המשקיע מעצמו.
  • 7 הצבעות
    4 פוסטים
    524 צפיות
    ש
    @טריידר כל הכבוד על היושרה שלך.. ועל הכתיבה היפה של האברך.