דילוג לתוכן

מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?

• @הקול-השפוי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

אבל אם החברה הזאת מפסידה אז אין לו מאיפה לשלם,
    לא כך?

אולי
    גם אתה אם לקחת הלוואה והפסדת יכול להיות שלא יהיה לך מאיפה לשלם
    אבל יכול להיות גם שכן
    וגם יכול להיות שלא הפסדת אלא הרווחת

@פייביש

@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

גם אתה אם לקחת הלוואה והפסדת יכול להיות שלא יהיה לך מאיפה לשלם

אני לא כותב זאת לך אלא לאחרים לקיחת הלואה ממישהו שזה פת לחמו או דירתו אם אפשרות שלא יהיה לך מאיפה להחזיר זה חטא חמור שרק משועממים עושים.

• אני מבין שכל הכותבים כאן באו לנסות להציל את מי שהשקיע או משהו דומה
    והם לא משועממים בכלל!!!
    אז שיהיה לכולם לילה טוב

• מהצד, זה 'פרלמנט מקוה' מעניין מאד...
    מה יוצא מכל זה [רסיסי מידע ועוקצנות הדדית], חוץ מלשכנע את המשוכנעים ??

• יכול להיות שזה יותר מפרלמנט מקוה
    מספיק אם אחד יזהר יותר בין כאן ובין בשאר השקעות והיה זה שכרנו
    (אני לא מדבר על גוף ההשקעה כי אני לא מכיר את הפרטים)

פייביש נשמח לדעת מתי יגמר הבירור של הרב הייזלר או כלה דיין אחר

מה עם הבדיקה של רשות ההון? נגמרה?

• פוסט זה נמחק!
  • יכול להיות שזה יותר מפרלמנט מקוה
    מספיק אם אחד יזהר יותר בין כאן ובין בשאר השקעות והיה זה שכרנו
    (אני לא מדבר על גוף ההשקעה כי אני לא מכיר את הפרטים)

פייביש נשמח לדעת מתי יגמר הבירור של הרב הייזלר או כלה דיין אחר

מה עם הבדיקה של רשות ההון? נגמרה?

@בן-עליה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

מתי יגמר הבירור של הרב הייזלר

למצער, לע"ע אפשר להיכנס להפוגה בת שבוע עקב ישיבתו "שבעה" על אביו הגאון ר' נח זצ"ל שהלך היום למנוחות

• פוסט זה נמחק!

פוסט זה נמחק!
  • @בית-שמש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

@נחומי תקשיב טוב, לא יעזור לך לכתוב כל יום את אותה הודעה בנוסח שונה, זה פשוט לא משכנע!! מהסיבה הפשוטה שאתה אנונימי במלא מובן המילה, אפילו הניק שלך בפורום לא מוכר כי הנושא היחיד שכתבת בו זה הנושא הזה וזה לבד מריח מסריח ומספר לנו כצופים מן הצד כמה אתה נוגע בדבר וזאת בלשון המעטה!!
    (אגב גם הניסיונות השונים שלך לפתוח ניקים נוספים ולכתוב מהם לא הועילו/יועלו)
    קח את הדברים לתשומת ליבך ותפעל כתבונתך בבחינת "תן לחכם"...

אתה מראה לכולם את מה שאתה-
    א. זה הניק היחיד שלי
    ב. הברוטליות הזו של סתימת פיות היא ההוכחה הגדולה של פחד מתבוסה וכמו אותו אחד שפרסם הרבה נגד היזם והמכרה וכשהרבנים השתיקו אותו כי הענין בבירור הפך את הקערה על פיה שזה לטובת המשקיעים וזה אכן מסוכן ועוד מלא בלה בלה בלה ללא שום מקורות וסימוכין (של מישהו מטעמו כמובן).
    ונסיים ג"כ במאמר חז"ל "סיג לחכמה שתיקה", אם כי אצלך אולי זה כבר לא יועיל כי את מה שכתבת כבר כתבת.

פוסט זה נמחק!
  • פוסט זה נמחק!

פוסט זה נמחק!
  • בתור אחד שעוקב אחרי ההתכתבויות כך (ועכשיו יגידו שאני חדש ואין לי הזכות...)
    אני באמת לא מבין מה הסיפור כאן,
    לאחר שהסיפור עלה התעניינתי ואף דיברתי עם כמה משקיעים, (ד"א איפה כל אילו שנעקצו? הם הראשונים שהיו אמורים לדבר בכל מקום? גם בקול חי ביקשו מהם לעלות ולא היה אף אחד...)
    כל אחד שדיברתי איתו אמר, שידע מראש שזו עיסקה בסיכון גבוה, (שמעתי גם על שניים שבעקבות זה לא רצו להשקיע, ובטח יש עוד הרבה) ולכן הובטחה תשואה כ"כ גדולה, כולם אומרים שהכסף נכנס כל חודש בדיוק בזמן, כולם מקבלים דוחות מפורטים, כולם בקשר על בעל המכרה, מה עוד צריך?
    הם באמת היו שמחים שהעסק היה זז קצת יותר מהר, אבל פה באמת באה האמינות של האיש ומנצחת...
    אני גם נזכר שאחד אמר לי, תראה את ההתנהלות מול כל ההשמצות בכל מקום, תאמין לי אם היה לי עוד הייתי שם עוד.. אבל זה כבר לא משנה..

לאחר שהסיפור עלה התעניינתי ואף דיברתי עם כמה משקיעים, (ד"א איפה כל אילו שנעקצו? הם הראשונים שהיו אמורים לדבר בכל מקום? גם בקול חי ביקשו מהם לעלות ולא היה אף אחד...)
    כל אחד שדיברתי איתו אמר, שידע מראש שזו עיסקה בסיכון גבוה, (שמעתי גם על שניים שבעקבות זה לא רצו להשקיע, ובטח יש עוד הרבה) ולכן הובטחה תשואה כ"כ גדולה, כולם אומרים שהכסף נכנס כל חודש בדיוק בזמן, כולם מקבלים דוחות מפורטים, כולם בקשר על בעל המכרה, מה עוד צריך?
    הם באמת היו שמחים שהעסק היה זז קצת יותר מהר, אבל פה באמת באה האמינות של האיש ומנצחת...
    אני גם נזכר שאחד אמר לי, תראה את ההתנהלות מול כל ההשמצות בכל מקום, תאמין לי אם היה לי עוד הייתי שם עוד.. אבל זה כבר לא משנה..

@שחר-עולה תקרא מהתחלה אולי תצליח להבין
    אם לא אתה כמובן יכול ללכת 'להשקיע' שם ושיהיה לך בהצלחה......

@שחר-עולה
    יש כאן הרבה שאלות שהועלו שהייתי שמח שתשאל את המשקיעים,
    אך בו נתמקד בשאלה אחת פשוטה לידידך שהשקיעו, ממתי שמים כסף של דירה בעסקה בסיכון גבוה.
    אם לידידך יש המון כסף בצד והחליטו לבזבז אותו על אמון בבעל המכרה הרי שהם לא מאלו שדיברו עליהם.

נושאים מוצעים

• כמה מחשבות על חובת ייעוץ והשקעה נבונה

שוק ההון והשקעות
    2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    65 צפיות
    פ
    הכי פשוט להשקיע בשוק ההון בצורה סולידית לטווח ארוך, ואז גם אין צורך בייעוץ. אפשר להתחיל עם קופ״ג להשקעה או קרן השתלמות בבנקל הם נותנים דמי ניהול סבירים, ולהמשיך ללמוד ע״י קריאה ושמיעה יש כבר כמה קווים בתחום הכלכלה כמו הקו החדש עולם הכלכלה שנפתח לאחרונה 03-5004545, ולאט לאט להתקדם למסחר עצמאי אופציות מינופים וכו׳. יש היום המון יועצים גם חלקם כותבים מאוד יפה בכל מיני מקומות, חלק מזה זה העתקות מאתרים אחרים כמו הסולידית בניסוח מחודש, אבל הייעוץ שלהם לא משהו או שזה רלוונטי לאותו זמן, גם נתקלתי ביועצים שמצהיר שהם ללא אינטרסים, בפועל הלקוח קיבל תנאים מאוד גרועים בדמי ניהול.
  • 0 הצבעות
    13 פוסטים
    150 צפיות
    אבי ר.א
    @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: הבנתי התכוונתי החלק של המדד שהוא בעצם ריבית. הוא לא ריבית הוא קרן. (אולי כמו ריבית) @חיסכון-לחתונה כתב ברעיון מוזר על פירעון "מסלול זכאות" במשכנתא: כלומר עם יש לי 8 אלף שעלה לי בכלל צמוד מדד וירד המדד בחצי אחוז אז ירד לי רק 40 ש"ח, נכון? לא. זה יורד בהתאם לכל הקרן, כך שאם זה 98,000 בירידה של 0.5% ירד לך 490 ש"ח, אלא שזה עד שווי התוספת של ההצמדה, כך שאם היא 8,000 המק' שזה יכול לרדת זה 8,000.
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    104 צפיות
    שמעון יוחאי חסןש
    תלוי אלו מסלולים לקחת ובאיזה בנק במסלול הפריים העדכון הוא מיידי במסלולים שמשתנים לפי האג״ח תלוי מתי הבנק מעדכן והאם האג״ח ירדה
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    87 צפיות
    שמיל שמילש
    אגב הוספת דמי ניהול מהפקדה בחלק השני מה שלא קיים בחלק הראשון באופן כללי לא כל המחשבונים מחשבים באותה צורה, יש צורות חישוב שונות עם שינויים קלים נוכחתי לראות את זה כבר כמה פעמים, דיברו על זה בשרשור אחר
  • 1 הצבעות
    31 פוסטים
    703 צפיות
    ל
    בעצם, זה בגלל שזה חשוף לדולר והשקל עלה...