דילוג לתוכן

מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?

הועבר שוק ההון והשקעות
350 57 7.7k 59
  • מעניין אותי לפי מה אנשים מצביעים נגד, הם חושבים שזה לא נכון?
    זה סתם לא מוצא חן בעיניהם? הם מתנגדים למי שחושב (ויודע...) אחרת מהם?

@שחר-עולה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

מעניין אותי לפי מה אנשים מצביעים נגד, הם חושבים שזה לא נכון?
    זה סתם לא מוצא חן בעיניהם? הם מתנגדים למי שחושב (ויודע...) אחרת מהם?

כתבתי לך את התשובה הפשוטה אבל נזכרתי במשהו וערכתי מחדש את הפוסט..
    אבל לפני שערכתי כבר מישהו הספיק להצביע נגד...

@מונטיפיורי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

לבקשת רבים האשכול נפתח לתגובות, בכפוף לכללים הבאים:
    אין להיכנס לדיון לגופו של אדם, ואין לנהל דיונים שאינם ענייניים.
    כמו כן, אין זה המקום לדיון על עצם קיום האשכול, שנעשה על פי הוראת רבותינו.
    כל חריגה מן הכללים – נא לדווח באמצעות כפתור הדיווח.

העובר על הוראות אלו יושהה מהפורום.

• @יושב-בגנים
    אני יודע בוודאות! שיוצא זהב והרבה.
    וכן שההשקעה ריווחית מאוד!
    ואולי באמת לכל מי שיש שכל כדאי להיכנס להשקעה הזאת...

@פייביש
    אני שמח לראות שהציבור הרבה פחות עיוור ולא טיפש, ולא קונה את האמירות המופקרות של קומץ הניקים מתחלפים.
    כלל הדיינים העוסקים בנידון אוחזים בדעה אחת ברורה, ובכל המידע הדרוש על המכרות.
    הוצגו דוחו"ת מקצועיים והתכתבויות עם חברות בחינת המכרות הגדולות בעולם (גם SRK וגם DMT).

הכי קל היה לצרף את את הקבצים ולפרסמם כאן ובכל מקום אפשרי בלחיצת כפתור, אך הוחלט שלא לעשות זאת מתוך אחריות.
    בכל זאת יש מי שמתעקש להמשיך להפיץ מידע חסר טיפת אחריות, ודוחק בכל הכוח לפגוע בכל המעורבים.
    כמה שכל ואחריות צריך @פייביש כדי להתעקש שיודע בוודאות שמאותן מכרות "יוצא הרבה זהב, בוודאות!"?

כדי להקל עליכם לצאת מהבלבול: @פייביש בוודאות או משקר, או לא יודע.
    אין אף דיין שמעורב משום צד, שחושב או אומר שהתמונה דומה לקביעה המסוכנת שכדאי להשקיע... גם הרב הייזלר ממש לא חושב כך.
    וכאמור, יש להשאיר את הנידון על כנו ללא פרסום המסקנות אבל בוודאי שלא לפרסם את השקרים של @פייביש

• @פייביש
    אני שמח לראות שהציבור הרבה פחות עיוור ולא טיפש, ולא קונה את האמירות המופקרות של קומץ הניקים מתחלפים.
    הוצגו דוחו"ת מקצועיים והתכתבויות עם חברות בחינת המכרות הגדולות בעולם (גם SRK וגם DMT).

הכי קל היה לצרף את את הקבצים ולפרסמם כאן ובכל מקום אפשרי בלחיצת כפתור, אך הוחלט שלא לעשות זאת מתוך אחריות.
    בכל זאת יש מי שמתעקש להמשיך להפיץ מידע חסר טיפת אחריות, ודוחק בכל הכוח לפגוע בכל המעורבים.
    כמה שכל ואחריות צריך @פייביש כדי להתעקש שיודע בוודאות שמאותן מכרות "יוצא הרבה זהב, בוודאות!"?

אין אף דיין שמעורב משום צד, שחושב או אומר שהתמונה דומה לקביעה המסוכנת שכדאי להשקיע... גם הרב הייזלר ממש לא חושב כך.
    וכאמור, יש להשאיר את הנידון על כנו ללא פרסום המסקנות אבל בוודאי שלא לפרסם את השקרים של @פייביש

• @פייביש

@איצ-ה-דז-אלובסקי אבל @שחר-עולה בדק את זה אפילו שלא מקבלים אותו להשקיע שם וכל החברים שלו שהשקיעו מרוצים מאד והוא מסביר שזה בכלל לא מיידוף ושאם ימכרו את החברה יוכלו להחזיר למשקיעים את כל כספם.
    חוץ מזה @מתבגר-מבולבל ביקש לכבד את הרבנים אז למה אתה כל כך בטוח שפייביש משקר?
    אם 3 אנשים טרחו לפתוח ניק מיוחד בשביל להגיב (חוץ מעוד לפחות שתיים שכנראה התאכזבו מהיחס הלא רציונלי לתגובות שלהם שכולם הצביעו נגדם והתייאשו מלהמשיך להגיב) כנראה שיש פה מחלקת שיווק מעולה למוצר, לא?

• צריך להבין שיש פה סיפור שהוא עדיין באמצע, ישנה השקעה ועדיין לא הגיעו לשלב שאפשר לאמר מה יהיה הסוף,
    בינתיים לפי כל הנתונים יהיה זהב! והרבה! אין אף אחד שיכול להגיד אחרת...
    וכל השלב הנוכחי דופק ומתפקד מצוין, יש כסף (ולא מאברכים) והכל בסדר.

• @פייביש

@איצ-ה-דז-אלובסקי האם תוכל לתת הבהרה חד משמעית
    האם לטובת המשקיעים במכרה עדיף שלא לעסוק בנושא בזמן הקרוב
    (כמו שחלק מהרבנים הורו)
    או שזה רק מזיק להם ההשתקה הזו
    (כמו שחלק מהניקים כתבו)

• צריך להבין שיש פה סיפור שהוא עדיין באמצע, ישנה השקעה ועדיין לא הגיעו לשלב שאפשר לאמר מה יהיה הסוף,
    וכל השלב הנוכחי דופק ומתפקד מצוין, יש כסף (ולא מאברכים) והכל בסדר.

יש כסף (ולא מאברכים) והכל בסדר

זה לא סותר את?

@יושב-בגנים
    כתב ב
    מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
    :

נודע לי על אברכים שקיבלו הצעה להשקעה רק לפני שבועיים.

נו, ואם אכן כך? מדוע זה כ"כ מפריע לך?

בנוסף במשפט הבא

אתה בעצם אומר במילים [לא] אחרות את זה

@פייביש כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

אני יודע בוודאות! שיוצא זהב והרבה.

שזה בדיוק מה ש@איצ-ה-דז-אלובסקי נזעק עליו במשפט

@איצ-ה-דז-אלובסקי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:

ההבדל היחיד שהשתנה בין שתי ההודעות הוא המעבר מעבר להווה הווה לעתיד, אבל בשתיהם יש את אותה וודאות שמשום מה לא כל כך בקונצנזוס גם בקרב אלה שבדקו את זה בצורה מקצועית ונחשפו למסמכים. אז בתור מה אתה מצהיר שאין אף אחד שיכול להגיד אחרת?

• @איצ-ה-דז-אלובסקי האם תוכל לתת הבהרה חד משמעית
    האם לטובת המשקיעים במכרה עדיף שלא לעסוק בנושא בזמן הקרוב
    (כמו שחלק מהרבנים הורו)
    או שזה רק מזיק להם ההשתקה הזו
    (כמו שחלק מהניקים כתבו)

@שמח-לעזור יכול להיות שעדיף חוסר התעסקות.
    בתנאי שזה לא יהיה על חשבון הכנסה של אנשים חדשים לאותה שאלה.

זה כמו שתטען שהיו אמורים לאפשר למיידוף לפעול כדי שאנשים חדשים ייכנסו והמשקיעים הקודמים לא יינזקו.
    ייתכן וכאן זה לא מיידוף ויש פה עסק חי ורווחי, אבל אם יש צד של חשש כל זמן שיהיה משווקים שימשיכו להבטיח זהב והרבה חייבים להתריע.
    הדעות שביקשו לא לדון בזה ברבים היה על צד שכל תהליכי השיווק לציבור החרדי מסתיימים לגמרי במאה אחוז.
    בפלטפורמה שיש צדדים שקוראים להמשיך להשקיע חובתו של @איצ-ה-דז-אלובסקי להגיד את דעתו וידיעתו מדין השבת אבידה.

• @שמח-לעזור יכול להיות שעדיף חוסר התעסקות.
    בתנאי שזה לא יהיה על חשבון הכנסה של אנשים חדשים לאותה שאלה.

זה כמו שתטען שהיו אמורים לאפשר למיידוף לפעול כדי שאנשים חדשים ייכנסו והמשקיעים הקודמים לא יינזקו.
    ייתכן וכאן זה לא מיידוף ויש פה עסק חי ורווחי, אבל אם יש צד של חשש כל זמן שיהיה משווקים שימשיכו להבטיח זהב והרבה חייבים להתריע.
    הדעות שביקשו לא לדון בזה ברבים היה על צד שכל תהליכי השיווק לציבור החרדי מסתיימים לגמרי במאה אחוז.
    בפלטפורמה שיש צדדים שקוראים להמשיך להשקיע חובתו של @איצ-ה-דז-אלובסקי להגיד את דעתו וידיעתו מדין השבת אבידה.

@משקיע-זהיר-מידי זה לא משנה מה ניקים אנונימיים כותבים כאן
    אלא האם היזם עצמו משווק ומכניס עוד משקיעים
    ונראה לי מופרך שאם זה המצב הרבנים היו מורים ל @איצ-ה-דז-אלובסקי לא לפרסם מסקנות

• @משקיע-זהיר-מידי זה לא משנה מה ניקים אנונימיים כותבים כאן
    אלא האם היזם עצמו משווק ומכניס עוד משקיעים
    ונראה לי מופרך שאם זה המצב הרבנים היו מורים ל @איצ-ה-דז-אלובסקי לא לפרסם מסקנות

@שמח-לעזור לא אכנס לגופו של אדם לבקשת ההנהלה.
    אבל אני בטוח שאדם ירא שמים לא ממרה דעת רבנים וודאי אם הוא ממשיך להיות איתם בקשר. אבל יש הבדל בין להעלות מידע לקו ל מאות אלפי אנשים שרוב רובם לא מתכננים להשקיע כרגע בפרט אם אין שיווק אגרסיבי פעיל. אבל להגיב בפורום בשרשור שקרוב לוודאי יעלה בעמוד ראשון בכל חיפוש גוגל בענין וכשיש שם אנשים שמנסים להכניס וודאויות ללא כל בסיס בעולם המעשה [לוודאות שבדבר] זה חובתו הבסיסית.

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    145 צפיות
    מתכנן פיננסימ
    @שואף-לדעת כתב בהאיום הסיני על הכלכלה הבינלאומית: כמה האיום הזה משמעותי?? בלי שבבים כל חברות הטכנלוגיה לא שוות הרבה, והכלכלה האמריקאית בכלל תכנס למיתון עמוק, אם המחסור הבסיסי בשבבים ימשך לאורך שנים, אני מעריך שהשפל הגדול יהיה מיתון קטן לעומת המיתון הזה.
  • כמה מחשבות על חובת ייעוץ והשקעה נבונה

שוק ההון והשקעות
    2
    4 הצבעות
    2 פוסטים
    70 צפיות
    פ
    הכי פשוט להשקיע בשוק ההון בצורה סולידית לטווח ארוך, ואז גם אין צורך בייעוץ. אפשר להתחיל עם קופ״ג להשקעה או קרן השתלמות בבנקל הם נותנים דמי ניהול סבירים, ולהמשיך ללמוד ע״י קריאה ושמיעה יש כבר כמה קווים בתחום הכלכלה כמו הקו החדש עולם הכלכלה שנפתח לאחרונה 03-5004545, ולאט לאט להתקדם למסחר עצמאי אופציות מינופים וכו׳. יש היום המון יועצים גם חלקם כותבים מאוד יפה בכל מיני מקומות, חלק מזה זה העתקות מאתרים אחרים כמו הסולידית בניסוח מחודש, אבל הייעוץ שלהם לא משהו או שזה רלוונטי לאותו זמן, גם נתקלתי ביועצים שמצהיר שהם ללא אינטרסים, בפועל הלקוח קיבל תנאים מאוד גרועים בדמי ניהול.
  • 1 הצבעות
    10 פוסטים
    193 צפיות
    מ
    @חופש-כלכלי כתב בהשקעת חברות בחוזים עתידיים על מדד S&P 500 – שאלת הבהרה: אם הם יצטרכו לגדר טריליון שקל הוא לא מוגבל כי הוא שוק ענק ענק ענק (ספציפית על S&P500 נראה לי הגדול בעולם!), וטריליון שקל נראה לך הרבה אבל זה נסחר מידי יום בשוק הגלובלי!!! מי שסוחר מול הראל מחזיק טריליוני דולרים ויכול לקזז באופן מיידי מול אלפי סוחרים בעולם! לכן תמיד יש נזילות ויכולת עסקה.
  • 0 הצבעות
    2 פוסטים
    89 צפיות
    שמיל שמילש
    אגב הוספת דמי ניהול מהפקדה בחלק השני מה שלא קיים בחלק הראשון באופן כללי לא כל המחשבונים מחשבים באותה צורה, יש צורות חישוב שונות עם שינויים קלים נוכחתי לראות את זה כבר כמה פעמים, דיברו על זה בשרשור אחר
  • 7 הצבעות
    4 פוסטים
    567 צפיות
    ש
    @טריידר כל הכבוד על היושרה שלך.. ועל הכתיבה היפה של האברך.