מישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?
-
מכיון שהנהלת הפורום אומרת שהרב ברוורמן שליט"א הורה להם להמשיך לנהל את הדיון הפומבי הזה.
ומאוד קשה להבין מה הטעם בזה.
ומתוך דברי עלה חלילה ערעור על דבריו.
אצטט גמרא אולי זו כוונתו:
יבמות צ' ע"ב
ת"ש א"ר אלעזר בן יעקב שמעתי שב"ד מכין ועונשין שלא מן התורה ולא לעבור על דברי תורה אלא לעשות סייג לתורה ומעשה באדם אחד שרכב על סוס בשבת בימי יונים והביאוהו לב"ד וסקלוהו לא מפני שראוי לכך אלא שהשעה צריכה לכך ושוב מעשה באדם אחד ...והביאוהו לבית דין והלקוהו לא מפני שראוי לכך אלא שהשעה צריכה לכך מיגדר מילתא שאני:@משהמשה תחשוב לבד ,כרגע זה אולי יפול ,אם הרב ברוורמן יגיד שזה עוקץ כולם בודאות יפלו ,ואין ספק מוציא מידי ודאי
-
עדיין אני חושב שאין לנו תועלת להשחית את נפשינו בשיח שמתנהל כאן,
אם יש כאן מישהו שחושב שהוא מפסיד את ממונו, ניחא.
אבל לא ראיתי כאן אחד בפורום שהוא אחד מהם, אז מה זה הלהט הזה להתערב, ולהשמיע דעות בנושא.
אפשר פשוט לפתוח שרשור חדש, ולהתריע בכל יום, לא להשקיע בלא בדיקה יסודית ומדוקדקת.
אני יודע שגם בעל השקעה הנ"ל הוא איש נקי, וישר, וגם נראה שמנהל הפורום להגנת הצרכן הוא אדם ישר. [אין לי הכרות איתו, אבל מכרח עיסוקו לטובת הכלל, ולא חש להיתבע בסכומים גדולים לצורכי הכלל.]
רבותי!!! אנא חדלו ------ מה התועלת, יש לנו בכל זה.
בואו נתין להכרעת הרבנים.אשמח שמנהל הפורם להגנת הצרכן, יצטרף לבקשתי.
שבת שלום!! -
@משהמשה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
אני לא אוהב את צייד המכשפות שעושים בכיכר העיר...
צייד מכשפות זה לדייק כל מיני דיוקים מדברי @איצ-ה-דז-אלובסקי כאילו זה אחד מהראשונים
צייד מכשפות זה מה שעשה כאן אחד הניקים האנונימיים שהעלה צילום מסך להכפיש אותו שעל זה נאמר ארור מכה רעהו בסתר
ובנוסף הנסיון של חלק מהכותבים להפוך את הנושא של המכרות לכן @איצ-ה-דז-אלובסקי או לא ולצייר את זה שבלעדיו כל החיים היו ורודים וזהב היה נשפך בחוצות הוא מטופש@יעקב-בן-אשר כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
צייד מכשפות זה מה שעשה כאן אחד הניקים האנונימיים שהעלה צילום מסך להכפיש אותו שעל זה נאמר ארור מכה רעהו בסתר
מה 'בסתר' אם זה סטטוס שגלוי לעין כול?
לא מכפיש רק מביא את דעתו 'הגלויה' בסטטוס על מה שנאמר שם -
אבל לא ראיתי כאן אחד בפורום שהוא אחד מהם, אז מה זה הלהט הזה להתערב, ולהשמיע דעות בנושא.
אפשר פשוט לפתוח שרשור חדש, ולהתריע בכל יום, לא להשקיע בלא בדיקה יסודית ומדוקדקת.
אני יודע שגם בעל השקעה הנ"ל הוא איש נקי, וישר, וגם נראה שמנהל הפורום להגנת הצרכן הוא אדם ישר. [אין לי הכרות איתו, אבל מכרח עיסוקו לטובת הכלל, ולא חש להיתבע בסכומים גדולים לצורכי הכלל.]
שבת שלום!!@אני-עבדך כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
אבל לא ראיתי כאן אחד בפורום שהוא אחד מהם, אז מה זה הלהט הזה להתערב, ולהשמיע דעות בנושא.גם אני לא ראיתי, רק ראיתי שיש למעלה מ9K צפיות על האשכול הזה, כך שהגיוני שביניהם יש כמה כאלה,
ובפורום עצמו יש בס"ה 1166 ניקים ולא כולם פעילים. -
שבת שלום!!@אני-עבדך כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
אשמח שמנהל הפורם להגנת הצרכן, יצטרף לבקשתי.
שבת שלום!!גם אני מצטרף לבקשתו לסגור את האשכול המיותר
'מי לד' אלי'
אנו קוראים מכאן מי שיר"ש בקדקדו ואחריות על כתפו מצטרף כעת לבקשה - לסגור את האשכול, למנוע השחתת הנפש היהודית אשר עדיין קיים במקצת במחננו, למנוע ביטול תורה ובזבוז זמן להחריד.
אפשר לכתוב, ואפשר להצביע בעד
גוט שבת -
@אני-עבדך כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
אשמח שמנהל הפורם להגנת הצרכן, יצטרף לבקשתי.
שבת שלום!!גם אני מצטרף לבקשתו לסגור את האשכול המיותר
'מי לד' אלי'
אנו קוראים מכאן מי שיר"ש בקדקדו ואחריות על כתפו מצטרף כעת לבקשה - לסגור את האשכול, למנוע השחתת הנפש היהודית אשר עדיין קיים במקצת במחננו, למנוע ביטול תורה ובזבוז זמן להחריד.
גוט שבת -
אני חושב שהתועלת בפורום ובשרשור הזה הוא גדול לאין שיעור, כי רוב המשתמשים פה בפורום הם אנשים שיש להם מושג או שניים בהשקעות (בלשון המעטה)
וממילא הם משמשים כשגרירים על כל השקעה שרק ישנה, (אצלי לבד בבימה"ד שואלים אותי רבות על כל סוג השקעה שאפשר לחשוב)
כך שההשפעה חורגת הרבה מגבולות הפורום..
כך שהדיון אם משהו פה ישקיע בעקבות האשכול הוא מיותר.
ולדעתי זה כל הסיבה שמשתדלים כל כך למנוע את הדיון פה, וד"ל. -
אני חושב שהתועלת בפורום ובשרשור הזה הוא גדול לאין שיעור, כי רוב המשתמשים פה בפורום הם אנשים שיש להם מושג או שניים בהשקעות (בלשון המעטה)
וממילא הם משמשים כשגרירים על כל השקעה שרק ישנה, (אצלי לבד בבימה"ד שואלים אותי רבות על כל סוג השקעה שאפשר לחשוב)
כך שההשפעה חורגת הרבה מגבולות הפורום..
כך שהדיון אם משהו פה ישקיע בעקבות האשכול הוא מיותר.
ולדעתי זה כל הסיבה שמשתדלים כל כך למנוע את הדיון פה, וד"ל.@מתכנן-פיננסי יש כאן אין ספור אשכולות עם דיונים מרתקים ומועילים, ח"ו לא לסגור אף אחד מהאשכולות הענייניים, מלבד אשכול זה שמזמן עבר כל גבול, ואין בזה שום תועלת
אני מעתיק שוב למי שלא ראה את הקריאה מקודם, ככל ויהיה יותר מצטרפים כך בעלי הפורום יסירו את האשכולגם אני מצטרף לבקשתו לסגור את האשכול המיותר
'מי לד' אלי'
גוט שבת -
@איצ-ה-דז-אלובסקי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
בשל בקשת הרבנים שאותם גייסו בעלי המכרות
הרב איצ'ה
אני קצת פחות אלמוני כאן בפורום .
והמשפט הזה אם היה נכתב על ידי משתמש אחר היה גורם לחסימה מיידית שלו.
זה שאתה עתיר זכויות לא מתיר לך להתבטא כך.
מדובר בדיינים גדולים וידועי שם.
כבוד התורה !!!!@משהמשה כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@איצ-ה-דז-אלובסקי כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
בשל בקשת הרבנים שאותם גייסו בעלי המכרות
הרב איצ'ה
אני קצת פחות אלמוני כאן בפורום .
והמשפט הזה אם היה נכתב על ידי משתמש אחר היה גורם לחסימה מיידית שלו.
זה שאתה עתיר זכויות לא מתיר לך להתבטא כך.
מדובר בדיינים גדולים וידועי שם.
כבוד התורה !!!!אני גם לא אלמוני כאן בפורום.
כמה משתמשים נחסמו כאן? -
@מתכנן-פיננסי יש כאן אין ספור אשכולות עם דיונים מרתקים ומועילים, ח"ו לא לסגור אף אחד מהאשכולות הענייניים, מלבד אשכול זה שמזמן עבר כל גבול, ואין בזה שום תועלת
אני מעתיק שוב למי שלא ראה את הקריאה מקודם, ככל ויהיה יותר מצטרפים כך בעלי הפורום יסירו את האשכולגם אני מצטרף לבקשתו לסגור את האשכול המיותר
'מי לד' אלי'
גוט שבת@אייזנבאך כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
@מתכנן-פיננסי יש כאן אין ספור אשכולות עם דיונים מרתקים ומועילים, ח"ו לא לסגור אף אחד מהאשכולות הענייניים, מלבד אשכול זה שמזמן עבר כל גבול, ואין בזה שום תועלת
'מי לד' אלי'
גוט שבתאני לא מבין למה אתה כותב כאן אם אתה כל כך חושש על ביטול תורה?
למה אתה לא פונה לרב ברוורמן? -
'מי לד' אלי'
גוט שבת@אייזנבאך כתב במישהו יכול לתת פרטים על סערת מכרות הזהב באתיופיה?:
מסכים איתך ב-100% שהדיון פה הפך מדיון ענייני לדיון של השמצות, וזה נובע בעיקר ממשתמשים כמוך ואחרים,
שניסו בכל דרך להפוך את הדיון מענייני לדיון בגופו של אדם, ולצערי בהצלחה לא מבוטלת...