קרנות ממונפות - האם ואיך ?
-
יפה.
אני לא חושב שצריך "תנאים נדירים ומושלמים", גם תנאים טובים כמו העשור-עשור וחצי האחרון יעשו את העבודה, ואם נשארים מספיק זמן מסתבר שאפילו משברים כמו 2008 והקורונה לא יקלקלו את החגיגה.
הייתי מוסיף עוד משהו: כדאי לחכות לנפילה הקרובה ורק אז להכנס.
חוץ מזה כדאי להשתמש במספרים אמיתיים ולא פיקטיביים (ולא מדוייקים), לא חסר כאלו. -
תהנו.
@בואו-חשבון. כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
תהנו.
קרנות ממונפות.pdf
חוברת נהדרת! אהבתי מאד!
מוחשי , פשוט, מקיף אבל לא ארוך מדי - מותאם גם למופרעי קשב
אשמח אם תשתף בעוד חומרים שכתבת בסגנון הזה...
-
תהנו.
@בואו-חשבון.
החסרון של הקרנות האלה מוסבר פשוט וטוב רק עם המספרים לא מדויקים .
אבל לא הייתי כותב שום המלצה להשתמש בהם בפורום כאן, זה לא סוחרים.
הייתי מסיים ככה:
אם יש לכם כסף שבאמת לא אכפת לכם להפסיד תשימו אותו לצדקה! -
@בואו-חשבון.
החסרון של הקרנות האלה מוסבר פשוט וטוב רק עם המספרים לא מדויקים .
אבל לא הייתי כותב שום המלצה להשתמש בהם בפורום כאן, זה לא סוחרים.
הייתי מסיים ככה:
אם יש לכם כסף שבאמת לא אכפת לכם להפסיד תשימו אותו לצדקה!@עומק-הסיכוי כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
אם יש לכם כסף שבאמת לא אכפת לכם להפסיד תשימו אותו לצדקה!
אוי באמת
-
@בואו-חשבון. כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
תהנו.
קרנות ממונפות.pdf
חוברת נהדרת! אהבתי מאד!
מוחשי , פשוט, מקיף אבל לא ארוך מדי - מותאם גם למופרעי קשב
@אפ_על_פי_כן כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
תוכל להיכנס לאתר שלו.
ואני בהחלט ממליץ לקרוא את המדריכים המושקעים והמוצלחים של ידידי @בואו-חשבון. -
אפשר להשקיע במינוף על נכסים יותר בטוחים כמו הבנקים או זהב שקרנות אלו עשו מעל 150 %בשנה אחרונה והסיכון בהם הוא פחות משאר הנופים מכמת שהסכוי שהבנקים יפלו לגמרי לא קיים[וא"כ אנחנו בבעיה יותר גדולה ]
ואגב משהו יודע למה וין אף הכשר על קרן ממונפת
ומתי היה מינוף על ביטקון -
אפשר להשקיע במינוף על נכסים יותר בטוחים כמו הבנקים או זהב שקרנות אלו עשו מעל 150 %בשנה אחרונה והסיכון בהם הוא פחות משאר הנופים מכמת שהסכוי שהבנקים יפלו לגמרי לא קיים[וא"כ אנחנו בבעיה יותר גדולה ]
ומתי היה מינוף על ביטקון@ניסים מה שקובע האם זה יותר או פחות בטוח למנף זה התנודתיות ולא החשש שזה יימחק לגמרי.
ולמה אתה חושב שאין מינוף על ביטקוין? (הדבר הכי מסוכן שיכול להיות אגב) -
מעניין אותי אם בחישובים שנעשו פה, החשיבו גם תשלומי הריבית על המינוף,
צריך גם לא לזכור שאי אפשר להשוות מ-10 שנים האחרונות שבהם הריבית הייתה אפסית, לבין סביבת הריבית הנוכחית. -
צריך גם לא לזכור שאי אפשר להשוות מ-10 שנים האחרונות שבהם הריבית הייתה אפסית, לבין סביבת הריבית הנוכחית.@מתכנן-פיננסי כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
צריך גם לא לזכור שאי אפשר להשוות מ-10 שנים האחרונות שבהם הריבית הייתה אפסית, לבין סביבת הריבית הנוכחית.דובר כאן על קרנות ממונפות, לא מינוף ע"י הלוואה או אשראי בנקאי.
-
ומתי היה מינוף על ביטקון@ניסים כתב בקרנות ממונפות - האם ואיך ?:
ומתי היה מינוף על ביטקוןהם לא בהכרח יותר בטוחים, והבעיות שהזכירו בוודאי קיימות בהם, אפילו ביתר שאת.