דילוג לתוכן

דיסקונט מביאים כסף על העו"ש

כלכלת המשפחה
15 8 177 7

נושאים מוצעים

• מידע על אשראי הייטקזן

כלכלת המשפחה אשראי הייטק הטבות בנק
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    177 צפיות
    בוטח בה'ב
    מה שמסתבר שהם לא מפסידים עלייך... וגם אם יש מתנת הצטרפות ריבוי כ.א. ופיזור תשלומים זה יכול להוות טריגר לסחרחורת כלכלית -נקודה למחשבה לפני כל הצטרפו למועדון כזה או אחר
  • עמלות הבנקים- טיוטת בנק ישראל

כלכלת המשפחה בנקים עמלות בנק
    14
    6 הצבעות
    14 פוסטים
    344 צפיות
    התותח זה אניה
    @ia90990 @ia90990 כתב בעמלות הבנקים- טיוטת בנק ישראל: @י.-ויסבקר מה באמת עם הבנק הזה? יש למישהו ידע עליו..? זה נשמע הזוי קצת בנק שעובד ללא עמלות..? מצד שני זה מצחיק שזה הזוי כי הכסף שלנו אצלהם.. שלחתי להם פניה בינתיים הם לא חזרו אליי
  • קרבנות הנשיאים - וחשבון העו"ש שלי...

כלכלת המשפחה 613
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    185 צפיות
    ש
    @משה-חיים התכוונתי לאמר שעד שאתה לוקח מהחברה את רמת החיים שלך (את זה א"א לנתק מהבן אדם), תיקח גם מהחברה טיפים ופטנטים להסתדר עם יוקר המחיה.
  • 0 הצבעות
    7 פוסטים
    312 צפיות
    הקול השפויה
    @שבתי-בבית-ה כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": @הקול-השפוי כתב בלא לעולם חוסן- רשות המיסים מודיעה כי יצאה לגל מעצרים נגד "הדרייברים": מדובר בשוק המגלגל מאות מיליונים בשנה וכולו בשחור, נראה לי מה שחריג זה ההתעלמות שהיתה עד היום, לא האכיפה. גם אם יש דברים לא טובים באנ"ש, לא צריך 'למרקר' את החרדים. לא דנתי אם טוב או לא טוב, אני חושב שאין מה לבוא בטענות על רשות המיסים על האכיפה הזאת.
  • "הדרך הקלה לקניה חכמה"

הועבר כלכלת המשפחה מאמרים
    3
    6 הצבעות
    3 פוסטים
    234 צפיות
    שמחהש
    @נחמן-רוזנבלום כתב ב"הדרך הקלה לקניה חכמה": השוואת מחירים: השוו מחירים בין מוצרים שונים ובין סופרמרקטים שונים כדי למצוא את המחיר הטוב ביותר. אכן חשוב מאוד להשוות מחירים אולם צריך להיזהר מלרוץ על כל מוצר לסופר אחר כל כניסה שלנו לסופר עלול לגרום לנו לקנות משהו שלא היינו צריכים מה שכן חשוב זה לא להיקבע על סופר מסוים ולא לפקוח עינים ולראות אם יש מקומות יותר זולים