דילוג לתוכן

ליווי אישי לרכישת דירה

"צאו והתפרנסו" - הבית לעסק החרדי (בהרצה)
16 11 371 9
  • זה ממש לא מחשיד זה אדם שראה בפורום הודעה של מישהו ושהוא בא להמליץ ופתח ניק בשביל זה מה חשוד
    אין עניין להיות סתם שלילי.

• @משהמשה זה נראה שהוא מדבר על דירה למגורים, אני לא שולל ליווי מקצועי ואולי אפילו תומך.
    אבל רוב מוחלט ממש לא לוקחים לזה ליווי מקצועי.

בלי לדון לגופו של אדם, לא הייתי מסתמך על כתיבה של בן אדם, ודאי לא בעידן ה got.

@הקול-השפוי כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

בלי לדון לגופו של אדם, לא הייתי מסתמך על כתיבה של בן אדם, ודאי לא בעידן ה got.

כאן תוכל לראות פוסט של @משה-עוזיאל כמסיח לפי תומו.

• @רוצה-לדעת-3 כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

ב- זה נשמע יותר מדי טוב כיון שבכל אופן אני אמור לשלם 2 אחוז תיווך ופה אני מקבל ערך מוסף עצום

נשמע הגיוני לחלוטין.
    אין לי מושג עליו כלל.
    אבל המחיר הגיוני כי היום רוב מוחלט של הלקוחות לא מסתפקים בתיווך בלי ליווי מקצועי כי אחרת נופלים...
    הכתיבה שלו נראית מאוד רצינית ומקצועית.
    @משה-עוזיאל
    מה שאתה עושה זה חשוב מאוד !!!
    אולי תיתן יותר פרטים עליך ועל הצלחותיך שחברי הפורום יוכלו לברר עליך.

@משהמשה ממש לא התכוונתי לומר שהוא לא טוב!!
    רק שאלתי למה הוא לא לוקח יותר מהמחיר הזה? הרי זה המחיר של תיווך ופה זה לווי מקצועי מקיף!
    ועם כמו שאתה כותב שרובם היום דורשים ליווי אז או שזה יעלה יותר מתיווך או שהתיווך יוריד מחירים!

אם הבנת את השאלה וענית עליה אז אני פשוט לא הבנתי את התשובה

תודה רבה

• נשמע מעולה
    רק שתי שאלות:
    א- האם אתה מתמחה גם בפריפריות הרחוקות(פשוט לפי עסקאות אחרונות נשמע שאתה יותר באזור המרכז)
    ב- זה נשמע יותר מדי טוב כיון שבכל אופן אני אמור לשלם 2 אחוז תיווך ופה אני מקבל ערך מוסף עצום

תודה רבה

@רוצה-לדעת-3 כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

ישראלי מצוי: כשזה יקר - למה זה כזה יקר?????????
    כשזה זול - חשוד, למה כזה זול????????????

• להבנתי השירות ש@משה-עוזיאל אינו תיווך אלא ליווי עם התחייבות לקנות דרכו גם אם מתווך הציע דירה ולא היּה צורך בשירותיו או תשלום של 2500 ש’’ח לשבועיים.
    הוא כותב שבמקרה שיש מתווך הוא דואג שהתווך לא יקבל יותר מאחוז ובסה’’כ 2 אחוז אליו ולמתווך.

• @רוצה-לדעת-3 כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

ישראלי מצוי: כשזה יקר - למה זה כזה יקר?????????
    כשזה זול - חשוד, למה כזה זול????????????

@בית-שמש אני רואה שאנשים לא מבינים אותי למרות שהסברתי את עצמי שוב
    אני לא חושד ולא חושב שום דבר רע למעשה אני די הולך על זה
    אני רק מנסה להבין את ההיגיון מאחורי התמחור שמתווך שעושה הרבה פחות לוקח שתי אחוז - ופה מקבלים הרבה יותר תמורה בשביל אותו מחיר או חצי ממנו(אם הדירה נקנתה ללא תיווך אחר אז משלמים רק אחוז)
    מקווה שעדין מותר לנסות להבין דברים

• @בית-שמש אני רואה שאנשים לא מבינים אותי למרות שהסברתי את עצמי שוב
    אני לא חושד ולא חושב שום דבר רע למעשה אני די הולך על זה
    אני רק מנסה להבין את ההיגיון מאחורי התמחור שמתווך שעושה הרבה פחות לוקח שתי אחוז - ופה מקבלים הרבה יותר תמורה בשביל אותו מחיר או חצי ממנו(אם הדירה נקנתה ללא תיווך אחר אז משלמים רק אחוז)
    מקווה שעדין מותר לנסות להבין דברים

@רוצה-לדעת-3
    אני חושב שיש שני סיבות שמתווך לוקח 2%

1. כי למה לא? הקונה בכל מקרה מוציא סכום גדול ועוד 2% לא כ"כ נורא מבחינת הלקוח.
    2. כי כל מתווך עובד עם הרבה לקוחות ולא כל אחד קונה דרכו, וכן יכול לקחת הרבה זמן עד שתקנה דרכו.
  • @בבטחון-ואמונה כתב בליווי אישי לרכישת דירה:

שלום וברכה
    אני לקוח די טרי של משה עוזיאל והייתי כ"כ מרוצה ממנו שאני ממש רוצה להמליץ עליו הלאה
    הדבר שהכי דיבר אלי איתו זה שהוא פשוט אמין וירא שמים באופן מיוחד שזה דבר מאוד חושב בשוק המתווכים..
    בקשר לעבודה עצמה הוא עושה עבודה מאוד יסודית ורצינית וממש לוקח את התיק על עצמו
    וגם באמת מבין עם הלוקח מה בדיוק הוא רוצה ומחפש שזה הרבה פעמים מאוד עוזר לאנשים שלא מספיק ממוקדים
    גם במשא ומתן הוא הביא אותי לתוצאות שבחיים לא הייתי מגיע אליהם לבד
    וחוץ מזה הוא עוזר גם בייעוץ בלוח התשלומים ואיך להביא כסף וכו'

בעיני יש פה בשורה גדולה לאברכים שרוצים לקנות דירה ורוצים מישהו שיעשה את כל העבודה כולל מיפוי האוזר והרחובות ואפי' יבדוק מי השכנים וכו' בצורה ישרה אמינה ומקצועית

ממליץ עליו מאוד ומי שרוצה עוד פרטים או שאלות יכול לפנות אלי בפרטי

כשניק חדש שזו ההודעה הראשונה שלו כותב המלצה על מישהו אחר זה לא מאפשר לחברי הפורום לקבל את ההמלצה.
    בסה"כ אין לך עבר, לא הראית מהימנות במשהו אחר. כמו כל הפורומים השם שלך בדוי (וגם שלי....) אז למה שנקבל את ההמלצה?

@חסידישער
    אתה צודק שזה לא מספיק, אבל ס"ה אני לא מרויח שום דבר מלהמליץ עליו, אני פשוט באמת מרוצה ואני ישמח שעוד אנשים יהנו מהשירות הזה, בבחינת אל תמנע טוב מבעליו.

• אני לקוח וותיק של עוזיאל משה (כמעט 3 שנים), ואני חייב לומר את דעתי, שמדובר פה במקצוען, מומחה ברמה מאוד גבוה, התייעצתי הרבה מאוד בתחום הנדל"ן, וחד משמעית מדובר ברמה מעל כולם, בפרט שהינו אברך ירא שמים שאינו מרמה בשום פרט!!! (מי שמכיר את עולם הנדל"ן ובפרט את שוק המתווכים פוגש לא פעם שקרים הן ישירות והן בעקיפין).
    אגב הדברים, בעסקה שלי הוא הביא מציאה שכיום הדירה מחירה בשוק מעל ל300,000 מהמחיר שנקנה ס"ה לפני 3 שנים, (בעסקה פחות מ2 מליון!!!!!).
    ממליץ בחום!
    בתור הכרת הטוב לנ"ל מי שיש לו שאלות לגבי הנ"ל או שרוצה המלצה מפורטת יותר אפשר לשלוח מייל לכתובת JB3175277@GMAIL.COM,

• @משה-עוזיאל
    אני חושב שיהיה תועל לך ולמשתמשים אם תעלה יותר פרטים
    לדוגמא כמה שנים אתה מלווה וכו'

בהצלחה רבה

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    1 פוסטים
    58 צפיות
    lior3000L
    [image: 1769101212541-unnamed.png]
  • 1 הצבעות
    2 פוסטים
    86 צפיות
    מ
    מצד אחד יש בשנים האחרונות הרבה מודעות לנושא הזה (-בתודה לכל הארגונים וחברות השונות שמפיצות את הבשורה!), אך יחד עם זאת יש בציבור קצת סקפטיות אם מדובר במשהו מובטח עם תוצאות (כי שמענו גם על אנשים שזנ לא כ"כ עזר להם...), וגם לא מובן כל כך מה הולך להתחדש שם, או למה לא מספיק מה שאנחנו מנסים לעשות לבד..? ואני רוצה ברשותכם לתת כאן קצת בהירות בנושא: כשאנחנו מתחילים פרויקט חדש של התייעלות - יש כאן צורך לעבוד בארבעה מישורים: תודעה בריאה - להאמין באפשרות לשנות את המצב בס"ד, להאמין שהקב"ה רוצה להשפיע לנו המון טובה וברכה (לא התכוונתי לחלוקה של ערבי החגים...), להאמין שאנחנו יכולים לגלות בתוכינו כוחות חדשים שטרם יצאו לאור, להאמין שהשיח בבית יכול להשתדרג באופן פלא וכו'... רצון חזק - או במילה המוכרת 'מוטיבציה'. להבין שהמצב כיום כואב; יש משהו לא בסדר בלהישאר כאן, לחשוב על העונג הצפוי מההצלחה הכלכלית שלנו בס"ד - איזו ברכה זה יביא לנו בשאר תחומי החיים..!! הדרכה - ישנם דרכים מסוימות שכבר נבדקו מאות ואלפי פעמים, אז כדאי ללמוד מהם השלבים הנכונים להתקדמות בריאה במקום לסחוט את עצמנו ולירות בכל הכיוונים. פעולות - כן, אנחנו כאן ב'עולם העשייה', ואם לא ניקח את כל מה שאנחנו יודעים וניישם אותו בשטח, בחיים שלנו - אז לא יקרה שום דבר, וכל ה'בכוח' הזה הופך לתסכול אחד גדול... כאן אנחנו מחפשים איך בצורה עקבית לצעוד קדימה פסיעה אחר פסיעה, עוד הרגל קטן, עוד שינוי מבורך - עד שהדברים נעשים טבע שני, ואנחנו גם מתחילים להאמין שאנחנו יותר אלופים ממה שחשבנו... ישנו עוד נושא נלווה, קוראים לו 'חסמים' - לפעמים עם כל הרצון הטוב להתקדם הלאה, יש איזה משהו שחוסם אותנו מבפנים. מתביישים, 'לא מתאים לי לשווק את עצמי', כל מיני הנחות קדומות, או אמונות מגבילות... בנושא הזה לפעמים יש צורך בשירות מהתחום של הטיפול הרגשי, אך לפעמים מדובר במשהו שניתן לשחרר די בקלות אצל מומחה, או אפילו תוך כדי העשייה בעצמה נולדת אמונה חדשה, כנ"ל. יש משל יפה מאוד ששמעתי מהיועץ העסקי צבי קרינסקי: משפחה שיצאה לטיול בטבע, ואיכשהו מצאו את עצמם בלב היער לאחר שירדה החשיכה... לא ידעו מה לעשות כדי להגן מפני החיות הרעות... ופתאום רואים איזה 'בעל עגלה' עובר שם עם פנס קטן... 'סליחה אדוני!!' קורא לעברו אבי המשפחה, 'יש לך אולי איך לעזור לנו? אנחנו נתקענו כאן עם המשפחה...' -'תראה' משיב לו העגלון, 'אין לי מקום בעגלה הקטנה שלי לקחת את כולכם. אבל יש לי כאן סחורה של כלי נשק שאני לוקח למכור לציידים בעיר - אולי אתה רוצה איזה קלצ'ניקוב; שיהיה ככה במה להתגונן...' האב הודה לו בחמימות, שילם על הנשק הארוך, והתחיל לצעוד לעבר המשפחה. 'רגע' הוא מסתובב חזרה, 'אני אברך כולל - מעולם לא עברתי הדרכה איך להשתמש בדבר הזה--- יש מצב שאתה נשאר איתי כאן חצי שעה להתאמן, ואני נותן לך עוד מאה ש"ח..?' אוקי; עברה חצי שעה של אימונים בשטח, והאבא קנה מיומנות בסיסית. 'למעשה' מפטיר האבא עם בקשה אחרונה, 'אני מאוד הייתי מעדיף שתישאר כאן אתה ותשמור עלינו למשך הלילה... כמה זה יעלה לי בתעריף 2..?' כולנו חכמים, כולנו נבונים. אם יש למישהו אתגר כלשהו - המצווה שלו היא למצוא איך לפתור את העניין! אם מספיק לך לקרוא ספר על כלכלה התנהגותית + ניהול תקציב, אז יופי - סיימת כאן סיפור ב-79 ש"ח (כולל משלוח עד הבית!), אם אתה צריך להשתתף ככה בסדנא עם קבוצה של חברים מהקהילה או החסידות; וזה מה שיקדם אתכם לפתרון - אז זה להשקיע קצת יותר, אולי דמי השתתפות של כמה מאות שקלים... ואם אתם מרגישים שדברים לא יזוזו עד שתקבלו ליווי אישי 1X1 (או 'אחד על שתים' יותר נכון..) - אז תשקיעו מה שצריך כדי להגיע אל המנוחה ואל הנחלה בע"ה. [אני יודע שהרב גוטמן למשל, אם הוא מזהה שיש כאן בתיק הזה עוד עניינים נלווים - הוא מודיע למשפחה שהתהליך היקר אצלו מותנה בתהליך נוסף אצל יועץ זוגי, או מטפל רגשי לטיפול בהתמכרויות וכדו', יקר יקר - אבל זה מה שצריכים...] ולסיום - חשוב לזכור!!! הקב"ה לא יקח מאף אחד את הבחירה! גם אם תקבלו את המאמן הכי מקצועי בעולם וכו'וכו' - הבחירה היא שלכם להמשיך ולצעוד בשמחה ובבריאות כרצון השם, מתוך אמונה ש'אין הדבר תלוי אלא בי'! שנזכה לראות בישועתם של כל אחינו בית ישראל! מ"ח
  • 1 הצבעות
    1 פוסטים
    76 צפיות
    ה
    שלום רב! הנני שמח לבשר על המרכז לקידום עסקים מתחילים שנפתח בס''ד. מטרת המיזם היא לעזור לעסקים מתחילים להתייצב ולהגדיל מכירות בע''ה, ע''י מגוון כלים שאשמח לעזור בהם השירות הינו חינמי לחלוטין. המזים מיועד גם לאילו שאין להם ממש עסק עם חנות וכו' רק מוכרים בבית משהו וכו'. כל המעוניין שישלח לכתבות מייל הבאה את הפרטים הבאים: שם העסק (אם ישנו) מהות העסק מיקום וטווח השפעה (אם אתם בירושלים וכו' אז תכתבו איזה שכונה וכן על זה הדרך) מודל עסקי בסיסי חזון קדימה (אם רוצים לעשות את זה כעסק עם סניפים וכן עם אתם מעונינים להשקיע במשלוחים וכו') וכן כל פרט רלוונטי מתחרים וכו'. ובעז''ה נחזור לכל אחד שיהיה לנו משהו רלוונטי. שימו לב זמן המענה עלול לקחת זמן מה של חודש או יותר. מייל merkazleasakim@protonmail.com בברכת הצלחה רבה! המרכז לקידום עסקים מתחילים נ.ב גם לעסקים וותיקים מותר להשתמש בשירות... לדיונים
  • 6 הצבעות
    6 פוסטים
    179 צפיות
    י
    @ניסן-עציוני את כל השמות בתגובות הקודמות אני לא מכיר אבל את ניסן עציוני זכיתי להכיר האיש שמחולל מהפך בציבור שלנו בתחום הפיננסי
  • 4 הצבעות
    2 פוסטים
    109 צפיות
    מ
    מאוד חשוב. כדאי שתפנו מיוזמתכם לאנשי מקצוע כמו עו"ד צעירים שרוצים פרסום רו"ח יועצי מס, וכמובן אנשי נדלן... וגם מוכרים של מוצרים שאברכים משתמשים בהם ויש בהם צורך ביעוץ כמו העסק של המחשבים שפרסם ככל שיהיה יותר מענה מקצועי ומגוון בפורום במגוון נושאים רחב שמעניין אברכים יצטרפו הרבה יותר חברים.