דילוג לתוכן

פינוי בינוי בירושלים - הכרעת גדולי ישראל

נדל"ן
20 9 502 8

נושאים מוצעים

• 8 הצבעות
    41 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    אודה ולא אבוש הרב הנ"ל שדנתי על כוונותיו הוא מרבני ההכשר של גלאט הון וככל הנראה לא קשור לניהול של אושר בכבוד ולכן אין לו אינטרס בדבר חלילה. הוטעתי ואני מתנצל בפניו ובני ביתו.
  • 1 הצבעות
    16 פוסטים
    406 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @אפ_על_פי_כן בדיוק כמו ש@מבין-עניין ו@השומר רשמו זה מאוד משתנה ותלוי בביקושים והרבה פעמים גם במתווכים. יצא לי לראות 2 דירות באיזור חיפהןהקריות, לדוגמא, אחת- יש תהליך מעשי בעירייה אחרי בחירצ יזם וחתימות שכנים ועדיין אין עליית מחיר כלל, ודירה ברחוב סמוך- נמכרה במחיר יקר בהרבה בשל האיזור עם הפינוי בינוי.... לפעמים בשביל להעלות את הערך מספיק לשלם כמה אלפי שקלים לשלט מרשים עם שם היזם.... אבל באמת תלוי בהרבה גורמים, השלבים, התמורה הצפויה במטרים, השווי שלה, שיתוף הפעולה של היזם והעירייה, שכנים מתנגדים/ איזור של משקיעים, רמת הביקוש וההיצע, ברכישה- המטרה שלכם- פליפ קצר וודאי בזמן קצר או אורך רוח לרכוש ולהמתין? במכירה- אתם הולכים לרכוש נכס יקר יותר או זול יותר- כי אם אתם הולכים להגדיל משמעותית את שווי הנכס, אם תהיה עליית ערך היא עלולה למחוק לכם את פוטנציאל הרווח.
  • 2 הצבעות
    277 פוסטים
    8k צפיות
    מ
    אפשר למקד אותי איפה פרטי העיסקה? כנראה פיספסתי בכל האשכול
  • 2 הצבעות
    12 פוסטים
    743 צפיות
    הקול השפויה
    @רק-לא-סנופי כתב בדרמה! - ההכרעה הברורה במעונו של רשכבה"ג הגר"ד לנדו שליט"א: @הקול-השפוי כתב בדרמה! - ההכרעה הברורה במעונו של רשכבה"ג הגר"ד לנדו שליט"א: לא ברור מה אתה מתכוון לומר. ברור מאוד. בנקל רוצים לומר- השקעה פסיבית זה לא בגדר "מסחר"! ולכן זה לא סתירה ללימוד! [לשכנע את אותם שרואים במסחר סתירה ללימוד או לאמונה] ר' דב אומר- זה כן מסחר! ואעפ"כ זה לא סתירה ללימוד..... כתב בדרמה! - ההכרעה הברורה במעונו של רשכבה"ג הגר"ד לנדו שליט"א: בדורות האחרונים נתקבל בעולם התורה מנהג הכוללים, בהנהגת גדולי ישראל. סיבותיו וטעמיו של מנהג זה נידונו רבות ואין כאן המקום להרחיב, אך עיקרו – לאפשר לאברך לשקוד על תלמודו, בעוד שהפרנסה תגיע ממקורות אחרים, בין אם מהאשה ובין אם ממקורות אחרים. מנהג זה גרם לרבים לחשוב כי אין צורך עוד בהשתדלות כללית לפרנסה, וכביכול הוסרה מאיתנו קללת "בזיעת אפיך תאכל לחם". ועל זה אמר מרן הגרד"ל שזה טעות- גדו"י לאורך כל הדורות השקיעו ועבדו ומזה אנו למדים שא"א לסמוך על הנס. וכל מה שאנו סומכים על הנס הוא רק במה שמפריע למעלת הבן תורה.
  • בנק ישראל עושה סוף לעסקאות 20-90

נדל"ן בועת הנדלן
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    216 צפיות
    מ
    אני גם הייתי עושה לזה סוף הרי אין שום היגיון לשלם על דירה 110%.