דילוג לתוכן

דירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל"

נדל"ן
23 4 105 3
  • @משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
    אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו

@שוב אני אומר אלו דירות שותפים החדרים קטנים מאוד תבדקו את מה שאני אומר

• @משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
    אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו

@שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
    וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
    תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
    מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
    אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.

כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
    צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך

וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
    אם מצאת והצלחת
    תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
    וממך יראו וכן יעשו...

• @שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
    וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
    תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
    מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
    אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.

כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
    צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך

וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
    אם מצאת והצלחת
    תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
    וממך יראו וכן יעשו...

@משהמשה יישר כח על הדברים אעדכן בכל ההתפתחויות!!!

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    3 פוסטים
    29 צפיות
    ה
    אני אכתוב קצת מנסיון למי לדעתי זה מתאים וכדאי דירות שנמצאות בפריפריה או אפילו בערים מרכזיות אבל מדובר בשכונה ישנה ומעמד סוציו אקונומי נמוך (שבדרך כלל יש שם עוד דירות כאלה) הדירה לא מיעדת למגורים שלי וכנראה גם לא לשומרי מצוות.יש לי נכס בשכונה חרדית שהציעו לי בשביל כמה מנקים למוסדות ולא לקחתי לא כי אני צדיק אלא משתדל להיות הוגן ולהימנע ממריבות עם שכנים. מהבלאי של הדירה אני לא חושש כי הם בין כך לא משופצות ואני עושה חוזה טוב שהם מחזירים לי את הדירה במצב טוב וזה עובד לי, פעם אחת אפילו החזירו לי את הדירה במצב הרבה יותר טוב. אסכם את המעלות 1.שכר דירה גבוה יותר משוכרים רגילים באזור 30% יותר 2.אין חשש כמעט של עיכוב תשלום משכירים לתאגיד כח אדם שאין להם בעיה תזרימית. 3.אין בקשות לתיקונים שונים ומשונים לפועלים זרים אין מושגים מינמלים כמובן חוץ מבעיות מהותיות בתשתיות. חסרונות או יותר נכון למי זה לא מתאים. 1.יש שחיקה לדירה אבל עם חוזה טוב זה חוזר לקדמותו כמובן דירה חדשה או משופצת טוב עדיין לא כדאי. 2.רק באזורים חלשים גם בשביל ההוגנות וגם בשביל לא לקבל תלונות. 3.החוזים לא לשנה אלא הודעה של כל אחד מהצדדים 30 יום מראש. בהצלחה ואשמח לענות על שאלות אשמח עם יש למישהו מספרים של מתווכים שמתעסקים עם זה. זה יקל עלי בהשכרות.
  • 6 הצבעות
    192 פוסטים
    4k צפיות
    ש
    בתוכנית של מינצברג זה בקופת גמל להשקעה בוודאות
  • 3 הצבעות
    35 פוסטים
    1k צפיות
    שמיל שמילש
    @הגיוני על איזה אשכול להגיב ראשון פה או באמיצים...
  • רשיון לחדר ממ״ד בתקופה זו

נדל"ן נדלן ממד מלחמה
    4
    0 הצבעות
    4 פוסטים
    178 צפיות
    מ
    יש מידע איך בודקים את הדברים מול העירייה?
  • 2 הצבעות
    1 פוסטים
    145 צפיות
    רואה את הנולדר
    מערב הפרוע: ה-S&P 500 זינק ב-7% ביום שני בעקבות ’חדשות כזב’ Investing.com — מושב הבורסה ביום שני חווה שינוי פתאומי במסלול המדדים העיקריים בוול-סטריט בעקבות דיווח לא מאומת מהבית הלבן שהפסקה של 90 יום בהטלת מכסים נשקלת. הבית הלבן הכחיש תביעות אלה כ-30 דקות מאוחר יותר, והכחיש שדירקטור המועצה הכלכלית הלאומית קווין האסט רמז קודם לכן בראיון ברשת פוקס (NASDAQ:FOX) ניוז שהנשיא דונלד טראמפ עשוי לשקול הפסקה כזו, אך לא אישר גמירת דעת כלשהי. השוק הגיב תחילה באופן חיובי להערותיו של האסט, כאשר מניות הסטוק עברו לזמן קצר לירוק על רקע האפשרות להקלה במתיחות הסחר. עם זאת, אופטימיות זו הייתה קצרת מועד כאשר הבית הלבן מיהר לתייג את הדוח כ"חדשות כזב", מה שהוביל לירידה בשוק המניות. נכון לשעה 17:50 (שעון ישראל), ה-S&P 500 ירד ב-80 נקודות, או 1.5%. גם הנאסד"ק וה-S&P 500 ירדו בכ-4% מוקדם יותר במושב בורסה לפני שהופיעה שמועה לא מאומתת בפלטפורמת המדיה החברתית X. לאחר שהדוחות החלו להתפשט, ה-S&P 500 התאושש בעד 3% לפני שהבית הלבן מיהר להכחיש אותם. מאמר זה נוצר ותורגם בתמיכת AI ונבדק על ידי עורך. לקבלת מידע נוסף, עיין בתנאים והתניות שלנו. מקור https://il.investing.com/news/stock-market-news/article-496238 [image: 1744064655561-4a3aee2f-d9b8-4cc4-ae94-1b50017d9e97-image.png]