דירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל"
-
@משהמשה אני הרבה יותר מאשמח
אני עושה את זה אחרי בירור מכמה אנשים שעשו את זהה לאחרונה אשמח למספר של חברך@יאיר-אלדרק
תעדכן אותי כשראית את ההודעה ואמחוק אותה כי אני לא יודע אם הוא רוצה שהטלפון שלו יהיה מפורסם ברשת. -
@יאיר-אלדרק כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
שלום וברכה
טוב אז גם אני צריך לקנות דירה
הון העצמי שלי הוא 700,000 אל"ש המחשבה שאני אצטרך לשלם כל חודש 6000 ש"ח עבור תשלום משכנתה מדירה שינה מעיניי
חשבתי על חלופה כגון לקנות דירה באזור ה70-80 מטר באזור המחיר 1750000 אחלק אותה ל5 חדרים עבור שותפים בעוד 150000 פלוס מינוס כך שכל שותף ייתן לי ממוצע 2700 חודשיים כפול חמישה שותפים הסכום הוא 13500 החזר המשכנתה הינו בסביבות ה7000-7500 שאר עם 7000 ובסכום הזה אשכיר דירה ב5000 לטווח ארוף עם ה2000 הנותרים השקיע בשוק ההון קרן השתלמות וכדומה
אשמח לדעתכם ולרעיונות אחרים
תודה רבה!!!מחיר כזה זה אולי לדירת 3 חדרים, וממילא לא כ"כ תוכל לחלק אותה ל5 חדרים, וודאי לא 5 חדרים בגודל שישלמו לך על זה כל אחד 2700 (שזה מחיר שכבר עדיף לקחת יחידה ולא חדר של 10 מטר).
וכל זה על סמך שהשיפוץ יעלה רק 150,000
במקרה שלך אולי עדיף לך לקנות דירה בפריפריה ולשכור ולהשכיר@שששששש בוא נסכם שכל אחד יאמר את דעתו על סמך ידיעה ברורה...
דירת שותפים כל חדר לא אמור להיות גדול דירה של 80 מטר בהחלט יכולה להיות חמישה חדרים!!!
לא הבנתי מה עוזר לי לשכור ולהשכיר בפריפריה אשאר ם הוצאה של 6000 בסוף.... -
@שששששש בוא נסכם שכל אחד יאמר את דעתו על סמך ידיעה ברורה...
דירת שותפים כל חדר לא אמור להיות גדול דירה של 80 מטר בהחלט יכולה להיות חמישה חדרים!!!
לא הבנתי מה עוזר לי לשכור ולהשכיר בפריפריה אשאר ם הוצאה של 6000 בסוף....@יאיר-אלדרק מצוין, אם יש לך ידיעה אז תאמר מאיפה תשיג בכזה מחיר דירה של 80 מ"ר
ובפרט שכמעט לא הגיוני לפצל 80 מ"ר ל5 חדרים
בתאוריה זה נחמד לחשוב על הסכומים האלה, אבל אם תראה בפועל תגלה שזה לא כזה פשוט -
@יאיר-אלדרק מצוין, אם יש לך ידיעה אז תאמר מאיפה תשיג בכזה מחיר דירה של 80 מ"ר
בתאוריה זה נחמד לחשוב על הסכומים האלה, אבל אם תראה בפועל תגלה שזה לא כזה פשוט@שששששש כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
בתאוריה זה נחמד לחשוב על הסכומים האלה, אבל אם תראה בפועל תגלה שזה לא כזה פשוטאני חושב שהבנתי למה הוא מתכוון.
יש בפ"ת דירות ישנות מאוד עם חדרים גדולים ומרפסות ענקיות שהם פחות מחושבות במ"ר של הדירה.
הוא רוצה לשבור הכל לחבר את המרפסות לדירה, ולחלק לחדרים בלי סלון...
ככה יכול להיות שאפשר לחלק דירת 3 חדרים מקורית ל 5 חדרים קטנים.
מבחינת מחיר ביד 2 מצאתי תוך רגע דירות 75 מ"ר במחירים האלו, ואם לא מחשבים בזה מרפסות, אז המחיר שלו ריאלי לגמרי.
ובמצב השוק היום גם אם זה לא המחיר הוא יכול להצליח להוריד מחיר.
בקיצור נשמע הגיוני.
@יאיר-אלדרק
אני חוזר שאם יש לך את הסכום ואתה עושה את זה מקצועית.
זה נשמע לי העיסקה הכי כדאית שאברך צעיר יכול לעשות. -
@שששששש כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל":
בתאוריה זה נחמד לחשוב על הסכומים האלה, אבל אם תראה בפועל תגלה שזה לא כזה פשוטאני חושב שהבנתי למה הוא מתכוון.
יש בפ"ת דירות ישנות מאוד עם חדרים גדולים ומרפסות ענקיות שהם פחות מחושבות במ"ר של הדירה.
הוא רוצה לשבור הכל לחבר את המרפסות לדירה, ולחלק לחדרים בלי סלון...
ככה יכול להיות שאפשר לחלק דירת 3 חדרים מקורית ל 5 חדרים קטנים.
מבחינת מחיר ביד 2 מצאתי תוך רגע דירות 75 מ"ר במחירים האלו, ואם לא מחשבים בזה מרפסות, אז המחיר שלו ריאלי לגמרי.
ובמצב השוק היום גם אם זה לא המחיר הוא יכול להצליח להוריד מחיר.
בקיצור נשמע הגיוני.
@יאיר-אלדרק
אני חוזר שאם יש לך את הסכום ואתה עושה את זה מקצועית.
זה נשמע לי העיסקה הכי כדאית שאברך צעיר יכול לעשות. -
@משהמשה ואתה חושב שעל חדר כזה יתנו 2700 ש"ח?
ואדרבה, אם יש לך קישור לדירות כאלה במחירים האלה תעלה פה@שששששש
אני לא בעניינים בפ"ת לא מעט שנים.
אבל מה שהוא מספר לא נשמע לי מופרך.
וביד 2 מצאתי פחות או יותר מחירים כאלו, ומתווך מוצלח ידע להוריד עוד קצת.
בעיקר אם אח"כ הוא מרוויח בשיפוץ ובניהול הדירה...
https://www.yad2.co.il/realestate/forsale?maxPrice=1790000&minSquaremeter=60&maxSquaremeter=80&topArea=2&area=4&city=7900&zoom=12 -
@שששששש
אני לא בעניינים בפ"ת לא מעט שנים.
אבל מה שהוא מספר לא נשמע לי מופרך.
וביד 2 מצאתי פחות או יותר מחירים כאלו, ומתווך מוצלח ידע להוריד עוד קצת.
בעיקר אם אח"כ הוא מרוויח בשיפוץ ובניהול הדירה...
https://www.yad2.co.il/realestate/forsale?maxPrice=1790000&minSquaremeter=60&maxSquaremeter=80&topArea=2&area=4&city=7900&zoom=12 -
@משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו@שוב אני אומר אלו דירות שותפים החדרים קטנים מאוד תבדקו את מה שאני אומר
-
@משהמשה כל הדירות שם הם 60 או 65 מ"ר שבוודאי אי אפשר לשפץ ל5 חדרים
אבל אין בעיה מי שרוצה לנסות שיחזור לפה עם תוצאות מה יצא לו@שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך
וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
אם מצאת והצלחת
תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
וממך יראו וכן יעשו... -
@שששששש תסתכל שוב יש שם הרבה דירות 70 75 ואפילו 80
וזה המחיר שמפורסם אם יש מחיר כזה ב75 אפשר בקלות להשיג גם 80
תיקח בחשבון שמדובר בדירות ישנות ומוזנחות...
מי שרוצה באמת להשקיע בנדלן לא יושב ביציע ושולל כל דבר
אם מישהו מספר לך שהוא מכיר כמה שקנו כאלו דברים, ואתה מתעניין בזה אז תיסע לשם ותשב עם מתווכים מקומיים ותוכל למצוא גם מציאות.כשהרב @יאיר-אלדרק מנסה למצוא עיסקה שיכולה להביא לו דירה במרכז עם תנאי משכנתא סבירים
צריך רק לעודד ולעודד ולתמוך
וכמובן לחזור שהכל חייב להיות מקצועי, ולהזהר ממתווכים שיכולים להפיל חלילה.
אם מצאת והצלחת
תספר כאן שאברכים ילמדו שאפשר להגיע לדירה משלך עם קצת ראש פתוח... וחשיבה מחוץ לקופסא
וממך יראו וכן יעשו...@משהמשה יישר כח על הדברים אעדכן בכל ההתפתחויות!!!