דילוג לתוכן

ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן
25 9 384 9

נושאים מוצעים

• 5 הצבעות
    4 פוסטים
    143 צפיות
    מונטיפיורימ
    הקטגוריה נועדה להוסיף על הפורום ולא לגרוע ממנו, דיונים בעניינים כלכליים יש לדון במקומם בפורום.
  • דיסקונט מביאים כסף על העו"ש

כלכלת המשפחה בנקים
    15
    0 הצבעות
    15 פוסטים
    117 צפיות
    א
    @יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש: המענק מיועד עבור כל ילד שנולד החל מה7 באוקטובר 23 ועד סוף שנת 2025 לבעלי חשבון במזרחי ולמצטרפים חדשים מצטרפים חדשים יכולים לקבל גם על ילד שנולד לפני שהצטרפו? @יעקב-בן-אשר כתב בדיסקונט מביאים כסף על העו"ש: המענק יופקד לפיקדון עבור הילד באיזה תנאים?
  • וולטי יעוץ משכנתאות

נדל"ן נדלן
    4
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    157 צפיות
    ח
    @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: מישהו מכיר או יודע משהו על האמינות והשירות שלהם? תבדוק מה כותבים עליהם בגוגל, (קח בחשבון שחלק מהפירגונים יכולים להיות ע"י קרובי משפחה חברים או אפי' עובדים בחברה, ולכן חשוב לראות בעיקר את אלה שמאוכזבים) @בני-ברק-המקראית כתב בוולטי יעוץ משכנתאות: והאם ההצעות שלהם טובות בפער משמעותי? אני משער שלאחד שרק חשוב לו הריביות הם יהיו לו טובים, אבל לאחד שהמשכנתא שלו קצת יותר מורכבת מסתבר שפחות, (הם לא מתמקדים בזה)
  • 1 הצבעות
    29 פוסטים
    599 צפיות
    ב
    @חופש-כלכלי כתב בהאם כותבי הפורום מתעניינים בעתיד הנדל"ן בישראל?: @משהמשה לא לכל האנשים יש דעה אנשים קוראים אוספים חומר ולומדים לא נראה לי שזה מעיד על חוסר התענינות ולא כל מי שהתחבר יפנה היום או מחר או בעוד חודש אולי הוא התגבש ויקבל אומץ או כסף בעוד שנתיים זה תהליך לא פשוט מסכים עם כל מילה ושאני מסתכל על עצמי ואני מאמין שיש עוד אנשים כמוני עד עכשיו אנחנו בטוחים שצריך הון עצמי מהבית נכון כתבת שיועצי משכנתאות יכולים לדאוג ל=100% מימון אבל אני לא מכיר אותם ועוד שאת המשכנתא צריך לשלם כעת והדירה תהיה מוכנה בעוד מספר שנים
  • מגרשים בחירן

הועבר נדל"ן חירן מגרשים נדלן השקעות
    6
    0 הצבעות
    6 פוסטים
    328 צפיות
    מ
    אם זה משווק ע"י ברנדווין, אז יש להם שם טוב. בכל מקרה - התאמה אישית ללקוח זהו דבר קריטי. אחרת גם כשההשקעה עצמה היא בסדר - חוסר ההתאמה עלול לגרום להפסדים גדולים. מהיכרות בסיסית שלי עם החברה הנ"ל, כדאי מאוד לקחת יועץ חיצוני.