דילוג לתוכן

ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן
55 10 597 10

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    5 פוסטים
    141 צפיות
    ה
    כיום יש 2 קהילות קטנות הרבות ביניהם
  • 2 הצבעות
    53 פוסטים
    536 צפיות
    מ
    @השומר כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": @משהמשה זה רעיון מעולה אבל גם בהשכרה לעובדים זרים אין ודאות לכל הזמן זה עדין משתלם והייתי מוסיף לחפש באזור מתפתח להתחדשות עירונית או לי רכבת קלה וכו... לא דיברתי על השכרה לעובדים זרים סתם מה שיש בפ"ת זה השכרה לחברות בנייה, יש המון אתרי הבנייה בפ"ת שצריכים לשכן את הפועלים הסיניים וכו' שלהם ואם יש לך דירה ליד הרכבת הקלה... אז זה כל אתרי הבנייה בגוש דן ותמיד תמיד תהיה שם בנייה.
  • 9 הצבעות
    11 פוסטים
    339 צפיות
    שמיל שמילש
    @משכנתא-בקצב-שלך @משכנתא-בקצב-שלך כתב בבנק לאומי מוריד את ריבית הפריים ללקוחותיו בשיעור של 0.25%: השאלה היא האם יש ללאומי צד להשאיר את ההוזלה גם אם ב"י יכריז על ירידה של 0.25%, שמעתי ממישהו [לא מאומת] שדיבר עם אחד מלאומי שאמר לו שהם שוקלים את זה... זה בדיוק מה שחשבתי כשהם הודיעו ע"כ התחושה שלי היא שה'נגיד' שלנו עם כל השיקלולים ושארי בישין שהוא מוציא כל חודש לא יוריד כלום עד שפאוול יבצע את ההורדה הבאה פאוול נראה כבר שהוא לא כ"כ הרמטי על השארת הריבית כך שאם המצב ימשך כמו שהוא כנראה נצפה במהלך החודשים הקרובים להורדה ואח"כ כנראה שגם ה'נגיד' שלנו יתעורר , אחרי כמה חודשים אני רואה בקלות את בנק לאומי אומר שההטבה נגמרה, זה בדיוק הזמן להפסיק את ההטבה, לא יתכן והם יתנו את ההטבה הזאת לזמן ארוך מדי [בכל אופן הבנק צריך להרוויח כמה שקלים ], ימים יגידו...
  • בנק ישראל עושה סוף לעסקאות 20-90

נדל"ן בועת הנדלן
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    216 צפיות
    מ
    אני גם הייתי עושה לזה סוף הרי אין שום היגיון לשלם על דירה 110%.
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    316 צפיות
    ש
    @מנסה-להבין כתב בהנחה רק בפריפריה? - מועצת מקרקעי ישראל תדון בצמצום חד של מחיר למשתכן !: מישהו יודע מתי זה הולך להתחדש? אם בכלל ???