הוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון
-
ומה עם טבריה?
ונתיבות?
חסר הרבה ערים
@ועדת-הדיור-בצפון מחזקים את ידך שתוציא על כל הערים (שאנשים לא ירגישו מקופחים...) -
יש אפשרות לשלוח הודעות פרטיות בפורום, יש לי שאלון מסודר לגבי סקירה לכל קהילה, מי שיודע ורוצה להשתתף מוזמן לכתוב לי ונכין יחד סקירה מסודרת.
-
יש אפשרות לשלוח הודעות פרטיות בפורום, יש לי שאלון מסודר לגבי סקירה לכל קהילה, מי שיודע ורוצה להשתתף מוזמן לכתוב לי ונכין יחד סקירה מסודרת.
@ועדת-הדיור-בצפון
סליחה על הבורות אבל איך שולחים הודעות פרטיות ? -
@אבי-ר. כתב בסקירות ודיונים על פתרונות דיור:
וסליחה על הבורות,
צפת נחשבת פריפריה, או שאפילו זה לא, או אולי בכלל מרכז?@ועדת-הדיור-בצפון כתב בסקירות ודיונים על פתרונות דיור:
-
@אבי-ר. כתב בסקירות ודיונים על פתרונות דיור:
וסליחה על הבורות,
צפת נחשבת פריפריה, או שאפילו זה לא, או אולי בכלל מרכז?@ועדת-הדיור-בצפון כתב בסקירות ודיונים על פתרונות דיור:
-
@אבי-ר. התכוונתי לענות לך על למה אין צפת
הוא כתב שמי שרוצה ויש לו מידע יכול לעזור ולשלוח לו -
ו ועדת הדיור בצפון התייחס לנושא זה
-
ונתיבות?
חסר הרבה ערים
@ועדת-הדיור-בצפון מחזקים את ידך שתוציא על כל הערים (שאנשים לא ירגישו מקופחים...)@שששששש כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון:
ונתיבות?
מדובר על @ועדת-הדיור-בצפון .
אבל באמת צריך להקים ועדה מסודרת לאורכה ולרוחבה של כל הארץ. -
@שששששש כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון:
ונתיבות?
אבל באמת צריך להקים ועדה מסודרת לאורכה ולרוחבה של כל הארץ. -
@שששששש כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון:
ונתיבות?
אבל באמת צריך להקים ועדה מסודרת לאורכה ולרוחבה של כל הארץ.@שמואל כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון:
לא בדיוק, כי אופקים/קיית מלאכי זה לא כ"כ צפון...