דילוג לתוכן

הוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון

נדל"ן ומשכנתאות
16 9 407 5

נושאים מוצעים

• 1 הצבעות
    11 פוסטים
    135 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @רוצה-לדעת-3 @פושט-רגל-מרמה-ד כי הכי קל לי לפרסם מידע על חריש שהוא מוכר יחסית.... את המידע שלי על עיסקאות מדהימות מבפנים אני רוצה שיפנו אלי- בני ברק, דירת 4 חדרים חדשה בצפון בני ברק- במחיר שקרוב יותר ל 2 מיליון מאשר ל 2.5 מיליון, בביתר, דירת 5 חדרים עם יח''ד ב 3 מיליון ש''ח, במיקום מעולה, דירת 4 חדרים עם מחסן, באזור מרכזי, עם הכנסה של 7500 אש''ח לפחות, ב 2.4 בלבד. (הדירה הזו עדיין רלוונטית) בקרית גת הישנה, דירות 3 חדרים במיליון (נמכרו ב 1.150 לפני שנתיים) בית שמש- דירת 3 חדרים ברמה ד', עם אפשרות לסגירת מרפסת לחדר, מחסן וחניה, 1.820. חלק מהעיסקאות הרעיון שלהם היה התפשרות על נקודות לא מהותיות, וזה בדיוק מה שאנחנו עושים בליווי מעמיק ב''ה.
  • 1 הצבעות
    5 פוסטים
    208 צפיות
    ה
    כיום יש 2 קהילות קטנות הרבות ביניהם
  • 0 הצבעות
    6 פוסטים
    208 צפיות
    פ
    למה לא גובים ארנונה בהתאם להצהרת ההכנסות במשכנתא? אולי ככה לא יצטרכו לעלות את המחיר לכולם.
  • 2 הצבעות
    31 פוסטים
    2k צפיות
    ו
    העלתי את הקובץ כאן
  • 0 הצבעות
    225 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    נקודה קטנה ביחס ליכולת התשלום עבור דירה סטנדרטית זה וודאי שאם לא תהיה יכולה עמידה בתשלום אז לא תהיה עלית מחירים אבל יכולת הקנייה גם מתחזקת לאורך השנים ולמשל בשנים האחרונות השכר הממוצע עקף משמעותית את עליית המדד (איני זוכר במדויק בכמה) וכמו כן שוק ההון הכניס להרבה רווחים נאים מהצד שמאפשר להם להגיע למחיר יקר ולכן לדוגמא אם לפני 5 שנים קניית דירה ראשונה ב2 מלש"ח זה היה אפשרי רק לעשירים ממש, כיום זו תופעה שכיחה גם בקרב אנשים שלא שייכים להגדרה הנ"ל (וודאי שלהרבה זה עדיין מעבר לאפשרות אבל יש מיעוט המצוי שעושה זאת ומכל המגזרים וחלק גדול מהם עושה זאת בלי להיחנק) ויש גם אנשים מן השורה שקונים ב2.5 מיליון כך שא"א לשלול שבעוד כמה שנים גם 5 מלש"ח לדירה באיזורי ביקוש תהיה מעשית וכמובן שזה תלוי בשלל הגורמים של היקפי הבניה וכוחות השוק השונים אבל א"א לשלול תרחיש גם שדירה סטנדרטית תכפיל את עצמה בעוד עשור כמו שקר בעשור האחרון או ב12 שנים האחרונות