דילוג לתוכן

סקירות ודיונים על פתרונות דיור

נעוץ נדל"ן ומשכנתאות
5 4 2.0k 10

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    11 פוסטים
    198 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @רוצה-לדעת-3 @פושט-רגל-מרמה-ד כי הכי קל לי לפרסם מידע על חריש שהוא מוכר יחסית.... את המידע שלי על עיסקאות מדהימות מבפנים אני רוצה שיפנו אלי- בני ברק, דירת 4 חדרים חדשה בצפון בני ברק- במחיר שקרוב יותר ל 2 מיליון מאשר ל 2.5 מיליון, בביתר, דירת 5 חדרים עם יח''ד ב 3 מיליון ש''ח, במיקום מעולה, דירת 4 חדרים עם מחסן, באזור מרכזי, עם הכנסה של 7500 אש''ח לפחות, ב 2.4 בלבד. (הדירה הזו עדיין רלוונטית) בקרית גת הישנה, דירות 3 חדרים במיליון (נמכרו ב 1.150 לפני שנתיים) בית שמש- דירת 3 חדרים ברמה ד', עם אפשרות לסגירת מרפסת לחדר, מחסן וחניה, 1.820. חלק מהעיסקאות הרעיון שלהם היה התפשרות על נקודות לא מהותיות, וזה בדיוק מה שאנחנו עושים בליווי מעמיק ב''ה.
  • 3 הצבעות
    3 פוסטים
    111 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    זה בעיה רצינית, כי באמת החוק נמצא לטובת האנשים המקושרים. בפרט שהתחום הזה לא ממש ברור ולא מוחלט.
  • 3 הצבעות
    8 פוסטים
    213 צפיות
    אוריאל שורצברטא
    @בניהו-לוי כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: @אוריאל-שורצברט כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: מבחינת קהילות**, כיום יש קהילה ליטאית יחסית קטנה**, אבל אם מדובר על מאות יחידות חדשות זה יכול ללכת גם לקהילות חסידיות שיבואו במרוכז. כמה משפחות ליטאיות יש היום בקהילה ״הקטנה״? בערך 180-200
  • 9 הצבעות
    9 פוסטים
    621 צפיות
    מ
    @טריידר כתב במשקיעים ! אבל שקועים בלימוד !!!!: ג] יש קצת "באג" בהפיכת העיסוק לערכי עבור "חתנין רבנן", מאחר (ולפי התרשמותי) ככל שאברך יותר רואה בעסק ענין רוחני, או אפילו קיום "חובת השתדלות שבתיירה", זה אוטומטית מוריד חלק ניכר מתחושת האחריות הכספית, וכמו שכתבת במקו"א שחונכנו לכסף קל וסייעתא דשמיא מופלגת, לכן ככל שהעסק יותר קשור להקב"ה, כך מובטחת יותר יביא סייעתא דשמיא, ובבחינת "אם נגזר עלי לחתן בכבוד, זו עסקה עם פוטנציאל מפסיקה לטשטש את הנס, ולהיכנס לפרטי פרטים ולבדוק כל האפשרויות והבטוחות זה כבר בגדר ספיקות בביטחון וכו'"... אדרבה לסוג אברך כזה זה יעזור לבדוק את העיסקה מכל כיוון, כי מקובלנו מרבותינו בעלי המוסר שרק בגשמיות יש גבול להשתדלות. אבל ברוחניות צריך לשאוף להגיע למקסימום ולעשות כל מאמץ ואין גבול להשתדלות, וככל שמתאמצים יותר הקב"ה נותן יותר. בגדר "הרחב פיך ואמלאהו". ואברך שמשוכנע [או שמשכנע את עצמו - כמוני], שכל העיסוק בהשקעות הוא נטו השתדלות לרוחניות, מובטח לנו שלא יחסוך כל מאמץ בזה, כי ברוחניות זו העבודה של האדם ולא של הקב"ה. והוא באמת יקבל סייעתא דשמיא יותר.... כמו שאמר ר' שלום שבדרון 2 אנשים סוללים את אותו הכביש, אחד עוסק במצוות ישוב ארץ ישראל, והשני עובד במע"צ - הגלגול הקודם של "נתיבי ישראל". הכל תלוי בכוונה.... [image: 1755623079861-865d5034-19e5-4478-8613-28d19baafeb2-image.png] אוצר החכמה_-_ ברכת אברהם - מאמרים והדרכות תורה א - ארלנגר, אברהם בן שמשון רפאל__ 248_249.pdf [image: 1755622759758-a95beb2a-bf52-41d6-ac43-d4ba7ac0b103-image.png]
  • 0 הצבעות
    31 פוסטים
    1k צפיות
    ה
    @אבי-ר. כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: אם המשכנתא היא לתקופה ארוכה כך שאז המצב הוא שסך הקרן לא יורדת כלל המשמעות של זה היא א. שהריבית ממשיכה להיות על הסכום הגבוה. אתה צודק בחילוק בין תקופה קצרה לארוכה! זו הייתה טעות שלי. אני כתבתי: כתב בלפני חתימה על משכנתא, רוצה להתייעץ: כן אני מבין שיש הבדל בין אם גובה הסכום ביחס לתקופה הוא באופן כזה שאתה משלם יותר קרן ממה שהאינפלציה מעלה אותה. שאז היא הולכת ונגמרת. כי זו באמת הסיבה הישירה להבדל, אבל בעקיפין אתה צודק שזה תלוי בקצרה וארוכה (פשוט חשבתי שיתכן ארוכה שהקרן כן פוחתת וקצרה שלא וכנראה שזה לא נכון), בקיצור שנינו אמרנו את אותו הדבר כל אחד בסגנונו.