הוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון
-
# סדרת מאמרים לסיקור הקהילות השונות בפריפריה
לפי נתונים שונים כיום כשליש מהציבור החרדי גר מחוץ לערים החרדיות במרכז, בצפון ובדרום.
בסדרה זו ננסה להקיף את כל הישובים בהם פורחות קהילות לבני תורה איכותיים (למעלה מ50) הרלוונטיות ולאחמ"כ אלו שכבר לא.
נשתדל להביא נתונים מדוייקים (מכלי ראשון בלבד) ומעודכנים בנושאי מגורים, מוסדות, תעסוקה ותחבורה, בצורה תמציתית וברורה.
מכיוון שקשה מאוד להקיף תחום רחב וגדול כ"כ ללא טעויות, נשמח מאוד לעדכונים והערות, ובל"נ נתקן את כל הדרוש.
כמובן שנקבל רק הערות מגובות בהוכחות ולא משמועות.הבהרה: סדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון
פרק א' - הקדמה
פרק ב' - גבעת המורה
פרק ג' - בית שאן
פרק ד' - נוף הגליל , שכונת רסקו
פרק ה' - קרית אתא, שכונת שביט
פרק ו' - אופקים
פרק ז' - חריש
פרק ח' - הר יונה ג'
פרק ט' - מיצד
פרק י' - קרית מלאכי
תעסוקה@ועדת-הדיור-בצפון ,
מה לגבי כרמיאל ? -
ומה עם טבריה?
-
ומה עם טבריה?
ונתיבות?
חסר הרבה ערים
@ועדת-הדיור-בצפון מחזקים את ידך שתוציא על כל הערים (שאנשים לא ירגישו מקופחים...) -
יש אפשרות לשלוח הודעות פרטיות בפורום, יש לי שאלון מסודר לגבי סקירה לכל קהילה, מי שיודע ורוצה להשתתף מוזמן לכתוב לי ונכין יחד סקירה מסודרת.
-
יש אפשרות לשלוח הודעות פרטיות בפורום, יש לי שאלון מסודר לגבי סקירה לכל קהילה, מי שיודע ורוצה להשתתף מוזמן לכתוב לי ונכין יחד סקירה מסודרת.
@ועדת-הדיור-בצפון
סליחה על הבורות אבל איך שולחים הודעות פרטיות ? -
@אבי-ר. כתב בסקירות ודיונים על פתרונות דיור:
וסליחה על הבורות,
צפת נחשבת פריפריה, או שאפילו זה לא, או אולי בכלל מרכז?@ועדת-הדיור-בצפון כתב בסקירות ודיונים על פתרונות דיור:
-
@אבי-ר. כתב בסקירות ודיונים על פתרונות דיור:
וסליחה על הבורות,
צפת נחשבת פריפריה, או שאפילו זה לא, או אולי בכלל מרכז?@ועדת-הדיור-בצפון כתב בסקירות ודיונים על פתרונות דיור:
-
@אבי-ר. התכוונתי לענות לך על למה אין צפת
הוא כתב שמי שרוצה ויש לו מידע יכול לעזור ולשלוח לו -
ו ועדת הדיור בצפון התייחס לנושא זה
-
ונתיבות?
חסר הרבה ערים
@ועדת-הדיור-בצפון מחזקים את ידך שתוציא על כל הערים (שאנשים לא ירגישו מקופחים...)@שששששש כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון:
ונתיבות?
מדובר על @ועדת-הדיור-בצפון .
אבל באמת צריך להקים ועדה מסודרת לאורכה ולרוחבה של כל הארץ. -
@שששששש כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון:
ונתיבות?
אבל באמת צריך להקים ועדה מסודרת לאורכה ולרוחבה של כל הארץ. -
@שששששש כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון:
ונתיבות?
אבל באמת צריך להקים ועדה מסודרת לאורכה ולרוחבה של כל הארץ.@שמואל כתב בהוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון:
לא בדיוק, כי אופקים/קיית מלאכי זה לא כ"כ צפון...