דילוג לתוכן

הוספת פריפריות נוספות לסדרת האשכולות של ועדת הדיור בצפון

נדל"ן
16 9 316 5

נושאים מוצעים

• האם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?

נדל"ן חרדים בפריפריה
    8
    3 הצבעות
    8 פוסטים
    113 צפיות
    אוריאל שורצברטא
    @בניהו-לוי כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: @אוריאל-שורצברט כתב בהאם ירוחם תעלה על מפת הדיור החרדית?: מבחינת קהילות**, כיום יש קהילה ליטאית יחסית קטנה**, אבל אם מדובר על מאות יחידות חדשות זה יכול ללכת גם לקהילות חסידיות שיבואו במרוכז. כמה משפחות ליטאיות יש היום בקהילה ״הקטנה״? בערך 180-200
  • 1 הצבעות
    72 פוסטים
    3k צפיות
    מ
    אל תושבי ועסקני עפולה: כעת יש מאבק בין ליכודניקים תושבי הדרום לבין ראשי רשויות מהצפון איזה שדה תעופה יקודם קודם. השדה ברמת דוד ליד עפולה כבר עם תכנון מוכן כמעט לביצוע. לעומת זאת לשדה בציקלג דרושות עוד 4 שנות תכנון. הליכודניקים מהדרום מבינים שאם יתחילו עכשיו עם השדה ברמת דוד, בסוף השדה בדרום לא יקודם. והם דורשים לעצור את ההתקדמות ברמת דוד עד שהתכנון בציקלג יהיה מוכן. האינטרס שלכם כתושבי עפולה להפעיל לחץ על החכי"ם החרדים שלא יאפשרו את העיכוב. כמות המשרות שיהיו לנשות האברכים גדולה מאוד. ובכלל ככל שעפולה תהיה מקום מרכזי זה יפתח את הקהילה מכל זוית ויגיעו עוד תושבים חדשים. ויש גם הכרת הטוב... לראש העיר שזה כל כך איכפת לו.
  • 0 הצבעות
    21 פוסטים
    532 צפיות
    טריידרט
    דה מרקר: ללא 15 אלף עובדים זרים נוספים לשיקום ההרס בגוש דן — ענף הבנייה עשוי לקפוא! במשרד השיכון מתגבשת תוכנית להטיל על חברות בנייה את שיפוץ ושיקום המבנים שנפגעו מהטילים ■ ואולם בהיעדר עובדים נוספים שיוקצו לכך, ענף הבנייה כולו עלול לשלם בהאטה חדה של התחלות הבנייה ■ "עוד לא החל השיקום של הנגב המערבי והצפון — וכבר חסרים עובדים".
  • 1 הצבעות
    15 פוסטים
    403 צפיות
    הקול השפויה
    @טריידר אני הייתי לוקח את דבריך למקום אחר, אם אינך יכול לקנות דירה גדולה יותר היום, סיכויים גדולים שגם בעתיד לא תוכל לקנות אותה, וממילא זה אמור לגרום לך לעשות חושבים ואולי להשתקע במקום אחר שבו כן יש לך את היכולת לקנות דירה גדולה יותר.
  • הרצאה מאת ועד הדיור.

נדל"ן
    2
    0 הצבעות
    2 פוסטים
    173 צפיות
    אבישי ויינגולדא
    @שמואל כתב בהרצאה מאת ועד הדיור.: היום יום ב' בערב (י' אדר), התקיימה הרצאת זום וכן דרך הטלפון של ועד הדיור, בנושא 'פריפריה לאן' , אשמח מאד אם מישהו שיש לו תיעוד או סיכום אם אפשר לשתף, בתודה. גם אני אשמח מאוד לקבל בבקשה קישור לכך. @עו-ד-נתן-רוזנבלט