דילוג לתוכן

תחילתו של גל ? יותר מאלף עסקאות לרכישת דירות חדשות בוטלו

נדל"ן
30 11 365 10

נושאים מוצעים

• 2 הצבעות
    10 פוסטים
    166 צפיות
    ש
    @בוטח-בה בהחלט צעד חכם וצודק אני מדבר על כאלה שלא קנו דירה ובינתיים אין להם כ"כ אופק שיש להם עוד תקוה
  • 2 הצבעות
    259 פוסטים
    6k צפיות
    מ
    @אבי-ר. כתב בהשקעה בטוחה רווח של עד מיליון ש"ח עם משכנתא או הון עצמי נמוך !: אני לא כ"כ מצליח להבין איזה דירה השמאי ראה? השמאי היה ביום ה' שעבר בדירה הנכונה. רק כשישב לכתוב השבוע את השמאות הוא התבלבל בגלל הכתובת השגויה. וערבב את התמונות של הדירה שלי עם דירה אחרת כל שהיא ומכיון שלא זכר מה היה בדירה הוא כתב 3 חדרים וחדר רחצה אחד כמו שמופיע בתסריט המקורי של הבניין. בשיפוץ שעשיתי החלוקה בתוך הדירה שונתה לגמרי נוספו עוד חדר, וכן עוד חדר רחצה בייחידת הורים ושירותי אירוח נוספים. ואת כל זה הוא לא כתב. מה שכן הערכה והסכום שהוא נתן הוא אמר משהו כזה גם כשהיה בדירה. אבל בגלל שהוא התבלבל ולא זוכר כשאדרוש לתקן אני יכול לומר לו שאם על דירת 3 חד' וחדר רחצה אחד זה הסכום שיוסיף עוד מאה, ופתרנו את העניין. השאלה אם זה יעבוד? האם הבנק יכול לעשות בעיות יותר קשות כמו לדרוש את הכסף בחזרה??? להביא שמאי אחר שיתן הערכה נמוכה יותר מהערכה הקודמת? הבעיה האמתית היא שהערכה הקודמת כן נכונה וגבוהה, אפשר להוסיף עוד אם השמאי רוצה, אבל אם הבנק יביא שמאי אחר שיהיה חשדן, יכול להיות שהוא יוריד? גם כל השיפוץ זה צריך רחמי שמים לעבור, כי הדירה ממש שופצה לאחרונה ונראית כחדשה. בקיצור האם כדאי להכנס לעניין או שעדיף להשאיר ככה?
  • 3 הצבעות
    13 פוסטים
    486 צפיות
    א
    @ניק200 כתב בערים חרדיות חדשות מתוכננות בדרום: @ניק100 אל המחירים כבר לא זולים, עכשיו פורסם שדירת 5 חדרים תעלה 2.22! מחיר לא זול בכלל! אבל אולי המחירים ירדו במשך הזמן בגלל שלא יהיה לזה ביקוש! או שהם ימכרו את הדירות לדתיים אפילו ברמה ה' אפשר לקנות 5 חדרים ב2.2 מיליון צריך גם לקחת בחשבון גם אפשרות של ירידת מחירים נוספת ברמה ד'
  • מהנדס העיר של בני ברק

נדל"ן הרחבה בני ברק מידע מהנדס העיר
    7
    0 הצבעות
    7 פוסטים
    398 צפיות
    צ
    @שקיעות לכאורה אחרי שהמינהל נכנס חזק בתוך העיר, וכל המחלקה בעירייה היו בחקירות, זה נהיה קצת יותר מורכב לעגל פינות. זה באמת נכון לשאול את זילברברג.
  • 1 הצבעות
    11 פוסטים
    274 צפיות
    פלוספ
    @טריידר כתב בתכל'ס - בכמה נמכרים דירות בשכונה / בבנין ?: הפקיד המאשר אמור להרים מיידית טלפון למשטרה, עד כדי כך?