דילוג לתוכן

גידור הפסדים בשוק המניות האמריקאי באמצעות שער דולר/שקל – האם זה עובד?

מסחר עצמאי
4 3 41 3
  • חשבתי על רעיון לגידור הפסדים בשוק המניות האמריקאי, המבוסס על כך שיש קורלציה בין ירידות במדד S&P 500 לבין התחזקות השקל מול הדולר.
    האם ניתן לנצל קשר זה לצורך יצירת גידור אפקטיבי לתיק השקעות החשוף לשוק האמריקאי בפרט בתקופה הזאת שהשקל כ"כ חזק היסטורית?
    אשמח לשמוע דעות, ניסיון מעשי או הפניות לנתונים רלוונטיים.

• חשבתי על רעיון לגידור הפסדים בשוק המניות האמריקאי, המבוסס על כך שיש קורלציה בין ירידות במדד S&P 500 לבין התחזקות השקל מול הדולר.
    האם ניתן לנצל קשר זה לצורך יצירת גידור אפקטיבי לתיק השקעות החשוף לשוק האמריקאי בפרט בתקופה הזאת שהשקל כ"כ חזק היסטורית?

@דוד.פ
    מי שמדבר ע"ז הוא @יוסף-מינצברג
    אבל כעת שהדולר נמוך זה הזמן להיות חשוף לדולר ולא לגדר,
    ורק הפוך כשהמדד בשפל והדולר בשיא אז הזמן לגדר מט"ח.

• @דוד.פ
    מי שמדבר ע"ז הוא @יוסף-מינצברג
    אבל כעת שהדולר נמוך זה הזמן להיות חשוף לדולר ולא לגדר,
    ורק הפוך כשהמדד בשפל והדולר בשיא אז הזמן לגדר מט"ח.

@צמיחה אני חושב שלא הבנת את כוונתי, אני לא אמרתי לקנות קרן מגודרת, אלא שעצם החזקת דולר זה הגידור במקרה של ירידות

@דוד.פ כתב בגידור הפסדים בשוק המניות האמריקאי באמצעות שער דולר/שקל – האם זה עובד?:

חשבתי על רעיון לגידור הפסדים בשוק המניות האמריקאי, המבוסס על כך שיש קורלציה בין ירידות במדד S&P 500 לבין התחזקות השקל מול הדולר.

גידור לדעתי זה אסון כי זה הופך את כל התיק מתיק ריאלי לתיק נומונלי, אני חושב שיוסף מינצברג לא מבין מה זה שוק ההון, בפורום הסולידית לא תמצא שום מומחה שממליץ על קרן מוגדרת,
    ואני כבר לא מדבר על זה שב 2023 ו2008 התיאוריה לא הוכיחה את עצמה, וכמו"כ העלות של זה הם 1.5% בשנה
    כך שצריך לעשות 1.5% יותר בקרן מוגדרת כדי שנצא מרווחים מזה.

נושאים מוצעים