דילוג לתוכן

ריבית בנק ישראל וריבית הפריים

נדל"ן
48 10 434 10

נושאים מוצעים

• מחפש מתווך

נדל"ן נדלן שותף לעסקה דירה להשכיר
    1
    0 הצבעות
    1 פוסטים
    42 צפיות
    י
    מחפש מתווך אמין שמבין בפתח תקווה
  • 1 הצבעות
    42 פוסטים
    349 צפיות
    מ
    @בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": א. מה אחוז המס שמלשמים על כזה דבר? האם זה נקרא עסק ואז התשלום יותר גבוה בגדול המדינה לא מתעניינת בזה ואתה לא אמור לעדכן אף אחד. ואם לא עשית שינויים לא חוקיים כמו חלוקה ליחידות בגדול אין לעירייה מה לעשות נגדך גם אם יש שכן שמתלונן. וגם לא נראה לי שזה מוגדר עסק, זו שכירות למגורים במחיר יקר ובלאי גבוה. @צמיחה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": @משהמשה בהחלט נשמע רעיון טוב, מעניין כמה הם מכניסים בדירה אחת, וכמה כסף החברה משלמת למשכיר. הייתי פעם בתוך דירה כזו דוחפים מיטות בכל מקום אפשרי כולל במטבח. משלמים למנהל בערך כמו שמקובל בניהול של דירות מחולקות. כמו שכתב @בן-עליה כתב בדירת שותפים בפתח תקוה ל"אברך מתחיל": בגדול ההצעה היתה 1200 ש"ח לאדם והמנהל מקבל 1200 ש"ח מה שחשוב לדעת שיש הוצאות של בלאי ומקובל לחשבן שיש הוצאות בסדר גודל של הכנסה מהשכירות של חודש אחד בשנה.
  • 5 הצבעות
    54 פוסטים
    655 צפיות
    ב
    @סמארט-הון כתב במחירי הנדל"ן יזנקו אחרי המלחמה?: יש תחזיות לכאן ולכאן [כמובן שזה אומדן גס מאוד ולפני כל עסקה של השקעה מומלץ להתייעץ עם יועץ נדל''ן ללא אינטרסים שמכיר את השוק באותה עיר] אני חושב שזה אחד הבעיות של המשקיע הפשוט ואני מאלו הוא לא מכיר יועץ נדל"ן טוב ללא אינטרסים הוא לא מכיר יועץ משכנתא טוב ואותו דבר בשוק ההון הוא מכיר יועץ השקעות טוב ללא אינטרסים וכן בביטוחים וכו' ובמיוחד עם הטבע החשדני שלנו נ.ב אולי היה אפשר להעלות המלצות של משתמשים שבדקו ועבדו מול יועץ וראו את היושר וההגינות
  • 3 הצבעות
    5 פוסטים
    183 צפיות
    התותח זה אניה
    @י.-ויסבקר לכן ציינתי כתב במדד המחירים לצרכן- חודש יוני: חוץ ממקרים שזה ישתלם ללקוח
  • 2 הצבעות
    5 פוסטים
    201 צפיות
    fishelF
    @חופש-כלכלי כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: @fishel כתב במדוע נדל"ן להשקעה אינו תחליף לפנסיה?: ביטוח דירה מחריג מלחמה וטרור ואין פיצוי אחר? לא...