דילוג לתוכן

השקעה בנדל"ן בעת הזו, נכון או לא?

נדל"ן ומשכנתאות
9 5 499 1

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    6 פוסטים
    100 צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    @שואף-ליותר באופן כללי בהחלט הנקודה הזו חשובה מאוד, אחד הדברים הראשונים שאני מבררת עם אנשים זה את הנקודה הזו- האם הם מרוצים מדירת המגורים שלהם ואם לא לכמה זמן. היו לי לקוחות שאחרי הרבה עבודה הגענו למסקנה שגם אם יחשבו על מעבר זה לא יהיה לפני עוד 8 שנים בערך ואז נכנסנו להשקעה. תלוי בגיל הילדים שכפי שאמרו לך יש כל מיני דרכים ועוד נקודות שצריך לבדוק באופן אישי. אתם מוזמנים לקרוא עלי כאן (בעז''ה עוד ארשום על זה בפוסט נפרד)
  • איך מקבלים החלטות בנדל"ן..?

נדל"ן ומשכנתאות 613
    3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    115 צפיות
    ש
    @מרים-הורביץ-נכסים כדי לפנות ל @משה-חיים באישי ניתן לשלוח מייל לכתובת שמופיעה בחתימת הפוסט שלו
  • 0 הצבעות
    15 פוסטים
    479 צפיות
    ב
    @יושב-בגנים כתב באיזו השקעה יותר מסוכנת? מכרה באתיופיה או קרקעות חקלאיות עם סיכוי להפשרה?: @חופש-כלכלי רק לי זה מרגיש שמישהו מעדיף שיפסיקו לדבר על המכרות וניסה להעביר נושא? ההיפך הוא הנכון, מכיוון שהנושא קיבל תאוצה ויש הרבה ענין סביבו, בישקתי להכפיל את הענין. מזה ומזה אל תנח ידיך
  • קבוצת רכישה בעד או נגד

הועבר נדל"ן ומשכנתאות קבוצת רכישה
    9
    1 הצבעות
    9 פוסטים
    440 צפיות
    ש
    @שמואל לפעמים שמקבלים הצעה כמו דירה מקבוצת רכישה שהיא זולה משמעותית מהשווי בשוק אז זה נשמע מפתה עצה שלי תיקח דף ותכתוב את היתרונות לדוגמא: מיקום ,נוף,מחיר וכו לעומת החסרונות ויש בשפע (אתה היזם, מימון יקר, מישהו לא משלם אתה אחראי, תביעות משפטיות) ותשאל את עצמך האם שווה לי הנחה של מאתיים אלף שקל בשביל זה שתראה גם את הסיכון ולא רק את הסיכוי
  • נדל"ן בארה"ב

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
    3
    0 הצבעות
    3 פוסטים
    281 צפיות
    מ
    @סייעתא-דשמיא ישנם מספר דרכים להיפטר מזה. אחוז המקרים שהמס הנ"ל נגבה בפועל הוא נמוך מאוד. ועכ"פ כמובן שכדאי להתייעץ עם רו"ח אמריקאי כדי לצמצם את הסיכון ע"י הגדרת הבעלות בנוסח מסוים.