מצוקת הדיור - לא מעניין אותי...!!
-
לכל אחד מאיתנו ישנה הגבלה של משאבים (כמו זמן, אנרגיה, כסף).
כשנייגשים לנושא של 'מצוקת דיור', ישנם אלו שצריכים לתת את הדעה שלהם לגבי הפתרון הגדול שמישהו צריך ליזום.
אם מדובר בעסקן ציבורי או במוביל דעת קהל שיכול באמת לשנות משהו ולהביא תועלת לציבור - רוב ברכות על טוב פעלו!!
אבל אם אני ואתה מקדישים זמן וכוחות נפש לפטפט על מה ראוי להיות, ומה הממשל הזה או האחר עושה לא טוב וכו' וכו'... אנחנו פשוט שורפים אנרגיות!! ובמקום להתמקד במה שאנחנו יכולים לעשות עבור עצמינו או עבור משפחתנו וכדו' - אנחנו עסוקים בתלונות על דא ועל הא...
מי שאכפת לו מעצמו, כדאי להתעלם מעט מהדברים הגדולים שקורים בארץ, באוכלוסיה וכו' וכו', ולחשוב על עצמו בלבד: מה הנתונים שלי, מהי יכולת ההחזר שלי, איפה אני רוצה לגור, איך אני בונה לעצמי תוכנית להגדלת הון באמצעות נדל"ן וכו'.
אם מפסיקים להתלונן ומחפשים פתרונות - הלא לאלוקים פתרונים!
בסייעתא דשמיא! -
@משה-חיים אנחנו מדברים על דברים כי הם מעניינים אותנו לא כי אנחנו בהכרח יכולים לתרום למשהו או למישהו בזה שאנחנו מדברים עליהם חוקרים את התהליכים שלהם וכו וכו
-
@משה-חיים כתב במצוקת הדיור - לא מעניין אותי...!!:
לכל אחד מאיתנו ישנה הגבלה של משאבים (כמו זמן, אנרגיה, כסף).
כשנייגשים לנושא של 'מצוקת דיור', ישנם אלו שצריכים לתת את הדעה שלהם לגבי הפתרון הגדול שמישהו צריך ליזום.
אם מדובר בעסקן ציבורי או במוביל דעת קהל שיכול באמת לשנות משהו ולהביא תועלת לציבור - רוב ברכות על טוב פעלו!!
אבל אם אני ואתה מקדישים זמן וכוחות נפש לפטפט על מה ראוי להיות, ומה הממשל הזה או האחר עושה לא טוב וכו' וכו'... אנחנו פשוט שורפים אנרגיות!! ובמקום להתמקד במה שאנחנו יכולים לעשות עבור עצמינו או עבור משפחתנו וכדו' - אנחנו עסוקים בתלונות על דא ועל הא...
מי שאכפת לו מעצמו, כדאי להתעלם מעט מהדברים הגדולים שקורים בארץ, באוכלוסיה וכו' וכו', ולחשוב על עצמו בלבד: מה הנתונים שלי, מהי יכולת ההחזר שלי, איפה אני רוצה לגור, איך אני בונה לעצמי תוכנית להגדלת הון באמצעות נדל"ן וכו'.
אם מפסיקים להתלונן ומחפשים פתרונות - הלא לאלוקים פתרונים!
בסייעתא דשמיא!מהיום אל תדבר על -
פוליטיקה בארצות הברית
רעידות אדמה
פטירה של אנשים
תאונות דרכים
ומלחמות....ממילא אין לך דרך לשנות בדברים הללו כלום....
-
@רואה-את-הנולד אין לי בעיה שאנשים יפטפטו...
רק כפי שהבנתי, מטרת הארגון הוא שאנשים יתחילו לעשות דברים למעיישה בכדי לשפר את עתידם הכלכלי בס"ד.
אם אנחנו נמשיך בדיבורים - במה הכי כדאי להשקיע, ומה הציבור עושה, איזה חסידויות נותנות לקהילה שלהם הלוואות בלידת התינוק וכו' וכו', ולא נתקדם בעצמינו לעשות מעשים...
הרי שבבוא עת דודים - לא יועיל לנו לומר לשדכן שיש לנו 15 שנה של דיבורים על מדד ה-S&P...