דילוג לתוכן

שאלה על קרן ממונפת S&P 500 כפול 2 לטווח ארוך (30 שנה) – למה התשואה לא גבוהה יותר?

שוק ההון והשקעות
16 5 670 5

נושאים מוצעים

• 17 הצבעות
    14 פוסטים
    382 צפיות
    שמש מרפאש
    @ירושלמים said: גילוי נאות! אני בור ועם הארץ בענייני השקעות. ובכל זאת בא לי לשאול שאלה. ראיתי פעם ב'פרוג', שקיים סוג של השקעה בסנופי, שמושקע רק בחלקים סולידיים כמו קוקה קולה, וכן בחברות שלא רואים בהם ירידות ותנודות (סטיית תקן נמוך, שארפ גבוה), ובכל זאת יש להם תשואה דומה לסנופי של 12 אחוזים ממוצע לשנה. מישהו העיר שם בפרוג, שאם הדברים נכונים, ניתן למנף את הקרן הזה באמצעות הלוואה בלי לפחד משחיקה. ראיתי שם גם ש'מקצועי בלבד' התנגד(ה) לרעיון, אך לא נתנ(ה) הסבר להתנגדות. אולי יש כאן מישהו שיודע או חשב על הרעיון ויחכים אותנו. הכוונה כנראה למשהו בסגנון SPLV. אבל אני לא רואה שהיא נתנה כמו הS&P. אבל בסופו של דבר זה סוג של מינוף הפוך - כלומר השקעה יציבה יותר מS&P אבל גם בתשואה נמוכה. כך שאם משתמשים בזה במינוף נארים בערך באותץו מקום. אולי זה טוב לפן הפסיכולוגי, כי המשקיע לא רואה את ההשקעה שלו נמחקת.
  • 2 הצבעות
    55 פוסטים
    3k צפיות
    ש
    @אנונימי2 חושב שזה יחס מינוף מאוד גבוה מספיק ירידות של 10-15% שיגיע למרג׳ין קול אם החלטת על מינוף אתה יכול לעשות את זה על 20 אלף שהמינוף יהיה 50% תחזיר את ההלוואה הרבה יותר מהר עם פחות ריבית ושתסיים את ההחזר תמנף שוב (כמו במשיאים)
  • 2 הצבעות
    8 פוסטים
    536 צפיות
    ה. שלמהה
    @ברמיזא כתב באחרי מהפכת החיסכון לחתונות בישראל זה הגיע גם לארה"ב, (אולי עושים את זה יותר טוב מכאן): @רואה-את-הנולד זה יותר טוב מכאן כי יש הדרכה עד הסוף באופן נגיש וקל, גם לאיש הפשוט ביותר. כאן בארץ נתקלתי בהדרכה נגישה רק בתשלום לצערי. יש לך אזרחות ארה"ב? לגבי המינימום - זה מועיל מאוד להגדלת ראש.
  • איפה לשמור כסף בצד?

שוק ההון והשקעות חיסכון השקעות כסף בצד
    17
    0 הצבעות
    17 פוסטים
    676 צפיות
    ס
    @אמת-מארץ-תצמח כתב באיפה לשמור כסף בצד?: לקנות בבנק קרן כספית מצטרף להמלצה. אין סיבה שלא לקנות דרך הבנק, דוקא קרן כספית. כמובן שאם הוא יבחר בהמשך לקנות קרן אחרת ודאי שעדיף אז לפתוח חשבון בבית השקעות, להמנע מהעמלות הגבוהות של הבנק. אולם בקרן כספית אין בבנק עמלות.
  • 0 הצבעות
    101 פוסטים
    5k צפיות
    ס
    @כח-הרצון said: המס על הדיבידנד שייך חוקית לארה"ב? וארה"ב לדבריך לא מנכה מס על הדיבידנד, ואז בעצם מוטל עליו לדווח ולנכות מס באופן עצמאי לארה"ב? זה.