דילוג לתוכן

האם מותר לקבל ריבית על החזרי מס?

תורני
33 13 871 13

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    12 פוסטים
    266 צפיות
    הקול השפויה
    @חופש-כלכלי כתב בקרייה נאמנה? האם יהיו מעליות שבת בפרויקט "תפארת" נגד דעת גדו"י?: @הקול-השפוי כתב בקרייה נאמנה? האם יהיו מעליות שבת בפרויקט "תפארת" נגד דעת גדו"י?: (כפי שנכתב יתכן שיימצא פתרון למעליות שבת אבל ההחלטה לעשות מעליות שבת המהודרות ביותר שיהיה מבלי להתנות את זה בדעת גדו"י תמוהה ביותר) כנראה לא כתבו כי ברור שזה יהיה רק בהיתר של גדולי ישראל אכי"ה
  • הריבית בארה״ב ירדה ב-0.25%

נדל"ן ריבית ארצות הברית
    3
    3 הצבעות
    3 פוסטים
    113 צפיות
    איש קישא
    @רואה-את-הנולד הוא אפילו פיטר את נגיד הבנק הקודם אחרי שלא הוריד את הריבית כי הוא "לא מקצועי"
  • מכירת חשמל לחברת חשמל, האם יש בזה חשש הלכתי?

תורני
    11
    0 הצבעות
    11 פוסטים
    299 צפיות
    חופש כלכליח
    @אב-מאושר כתב במכירת חשמל לחברת חשמל, האם יש בזה חשש הלכתי?: שמעתי שהמכירה לחברת חשמל היא בדרך כלל רק דרך הרשת האזורית הקרובה ולא ברשת הכללית, ולרוב זה בכלל לא עובר את הטרנספורמטור האזורי, כך שאם האיור שומר תורה ומצוות יתכן שזה משנה את הדיון. אני לא מכיר הרבה אזורים שומרי תורה ומצוות שיש שם גג פנוי לקולטים
  • 3 הצבעות
    39 פוסטים
    5k צפיות
    רחל עומסיר
    מצורף מכתב שהתפרסם הבוקר [image: 1754039040537-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%9C%D7%9C.jpg]
  • רוצים לקנות דירה שניה?

הועבר נדל"ן מס רכישה השקעות
    16
    0 הצבעות
    16 פוסטים
    675 צפיות
    ה
    @יהודה-הצדיק כתב ברוצים לקנות דירה שניה?: ראיתי פרסום של בחור בשם אריאל רוטשטיין משכנתא 24 שפרסם הלוואה עד 250k עם ריבית פריים וזהו אני לא מבין גדול בהלוואות אבל נראה לי מחיר שפוי פניתי אליו והוא הביא לי הלוואה דרך בנק פועלים באישור מיוחד של מנהל הסניף (היה 0 התעסקות מיצידי רוטשטיין טיפל בהכלללל) רכשתי את החנות הזאת בסכום של 220k (מחיר מאוד טוב ביחס לשוק באזור) היה מס רכישה תשלום לעו"ד ותשלום לרוטשטיין על עבודה נפלאה מותר לדעת כמה שילמת לאותו בחור? מאד מעניין ואולי רלוונטי עבורי ותודה על הדברים הנפלאים