דילוג לתוכן

האם מותר לקבל ריבית על החזרי מס?

תורני
34 14 1.9k 14

נושאים מוצעים

• 0 הצבעות
    8 פוסטים
    211 צפיות
    נ
    אם אתה יכול לחכות עם זה כמה חודשים יכול להיות שתוכל לחסוך במס רכישה מס רכישה הגדול של דירה שנייה זה בעצם חוק זמני שבסוף שנת 2026 יצטרכו לחדש אותו כרגע אין כיון ברור לאיפה זה הולך יתכן שיהיה חלון זמנים של חודש חודשיים שמי שירכוש אז יכול לחסוך המון כסף בהצלחה
  • ירידה נוספת של הריבית

נעול נדל"ן ומשכנתאות ריבית
    5
    1 הצבעות
    5 פוסטים
    242 צפיות
    בית שמשב
    @ia90990 כתב בירידה נוספת של הריבית: ולמה..? למה שואלים כשמעלים לא שמורידים....
  • 3 הצבעות
    14 פוסטים
    578 צפיות
    ס
    @כותב-רק-מה-שיודע כתב בהמדריך המלא לחיסכון בעלויות הריבית להלוואות רכב.: או שהם לא יכולים בכלל, והם עושים מאמצים לגמור את החודש בצורה כזאת או אחרת. אם כוונתך שתפקיד המאמנים לגרום לאנשים לקרוע את עצמם בהחזר חודשי שבעיקרון הם לא יכולים לעמוד בו אז בעיניי זו עצת אחיתופל... לא התכוונתי לומר שזה מה שהמאמנים גורמים להם לעשות. אלא שהם לוקחים על עצמם סכומים בלתי אפשריים, מכח הרצון/הכרח לקנות דירה, ובמקרה הטוב הם פונים אח"כ לעשות אימון כלכלי לטפל במצב שנוצר.
  • 3 הצבעות
    39 פוסטים
    6k צפיות
    רחל עומסיר
    מצורף מכתב שהתפרסם הבוקר [image: 1754039040537-%D7%97%D7%91%D7%A8%D7%AA-%D7%9B%D7%9C%D7%9C.jpg]
  • 5 הצבעות
    4 פוסטים
    369 צפיות
    צ
    @טריידר צודק בכל מילה, באופן אישי הייתי חותם ערבויות [על סכומים קטנים], פעם אחת גם שילמתי את הערבות... סיפרתי את זה לחבר, והוא אמר שאני אשם, הוא נוהג לחתום ערבויות לכל מבקש [כי הוא מגלגל הרבה כסף בשביל הבית כנסת וצריך להיות מוכר בכל הגמ"חים וצריך ערבים, אז הוא גם חותם ערבויות] הוא אומר לכל לווה, אם אתה לא מחזיר את הכסף בזמן ואני צריך לשלם במקומך, אני מגיע אליך הבייתה ומתחיל להוציא דברים... פעם אחת קרה שמנהל גמ"ח התקשר אליו והודיע לו שהלווה לא פרע בזמן, הוא הלך מיד לאותו לווה דפק בדלת, פתחה הגברת, הוא הודיע לה שבעלה לקח הלוואה והחתים אותו, אם עד מחר הוא לא מסדר את העניין, הוא לוקח את הספה. למחרת הלווה פרע את כל הכסף.