דילוג לתוכן

יש כאן מישהו שרכש דירת 3 חדרים לא להשקעה ברמה ד' בבית שמש בשנתיים האחרונות?

הועבר נדל"ן ומשכנתאות
45 11 2.2k 5

נושאים מוצעים

• 11 הצבעות
    19 פוסטים
    338 צפיות
    ה
    אני חושב שהמקום לקטר פחות רלוונטי, יש עוד מלא דברים שמשלמים עליהם יותר ממה שצריך (לדוגמא: זמרים), ומי שלא מתאים לו שימצא זמרים מתחילים או לחילופין כל מיני אתרים בחינם או אפילו להגיע להסכם עם מתווך, כמאמר: במקום לבכות שהבנקים מרוויחים עלינו קנה את המניות שלהם. אין מה לעשות וזה לכאורה לא ישתנה,
  • 4 הצבעות
    19 פוסטים
    3k צפיות
    י
    @שלום-ברנר said: @ניק100 לא הבנתי, זה יועיל אז בבקשה תפעיל את חברי הכנסת לפעול בעניין למה הכל צריך ליפול עלי @ניק100 said: @שלום-ברנר מה שהכי יועיל שהציבור ידרוש את זה מנציגי הציבור! שישווקו את החלק השני במהירות לצביון חרדי ואז זה יפתח את כל השכונה. בהחלט צריל לערב את כל הפוליטיקאם שצעקו על ממשלת בנט ולפיד שלוקחים מהחרדים את השכונה ולבסוף זה כן תואם לציבור החרדי והנה כרגע בממשלת ימין וכו' השכונה הדרומית לא משווקת כרגע בגלל התנגדות ראש העיר (שהעלו אותו כדי שיקדם ועושה להיפך...)
  • מישהו מכיר ?

נעול נדל"ן ומשכנתאות נדלן
    4
    1
    1 הצבעות
    4 פוסטים
    305 צפיות
    מונטיפיורימ
    https://forum.benakel.org/topic/558/אינווסט-מקבוצת-נכס-בישראל-מישהו-יודע-מי-זה-ומה-זה?_=1769971456471
  • 1 הצבעות
    41 פוסטים
    2k צפיות
    מרים-הורביץ נכסיםמ
    אני מסיכמה מאוד שיש אי וודאות. יש סיכויים לתרחישים ל 2 הכיוונים וייתכן שאכן תהיה עלייה בפריפריה וירידה במרכז מה שלמעשה אומר כך: מדרבן את הזוגות הצעירים להיכנס לרכישה של קורת גג בלי לדחות, ואת המשקיעים להיכנס רק להשקעות חכמות שלא תלויות בעליית מחיר. מהשטח אני כבר רואה עלייה סמויה בפריפריה שמתבטאת המקומות מסוימים בעליית מחיר, ובמקומות אחרים בצמצום בהיצע הגדול שהיה בתקופה האחרונה.
  • 1 הצבעות
    14 פוסטים
    803 צפיות
    ה
    יש הרבה מה להרחיב בזה (הכסף שלנו מתגלגל בארץ ומשלמים מע"מ וגורמים לרווח ממיסים למדינה, משא"כ הציבור הכללי שלוקח את הכסף ומוציא אותו החוצה ומעשיר את מדינות חו"ל, ועוד שלל טענות שאין מה להשיב עליהם) רק נראה לי שאחנו כבר סוטים מהנושא אני רק דיברתי נקודתית לגבי האיום של החרדים שהוא לא נראה לי שהוא מאיים על מישהו כנ"ל